Jump to content

Snowpanda_MSS

Потребители
 • Posts

  1,124
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  32

Snowpanda_MSS last won the day on May 1

Snowpanda_MSS had the most liked content!

About Snowpanda_MSS

Profile Information

 • Местожителство
  Golden Heart of the Mr. Mew Suppasit ❤

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Snowpanda_MSS's Achievements

Небесен пратеник

Небесен пратеник (7/10)

3.4k

Reputation

 1. Mv трейзър . Нямам търпение 8 да дойде и да чуя този шедьовър. И днес почват да четат сценария за новия сериал ,за който той отиде в Корея. Той изглежда толкова сладък и малък ,обичам пухвата му коса и чакам новата му прическа и цвят на косата му,защото е твърде дълга.
 2. Вторите треизърни изображения са тук и песента е пълна мистерия ,а текста звучи доста емоционално и впрочем мистерията е разгадана и четирите последни думи са разкрити. Remember the wave when we were sailing down that open ocean - Спомни си вълната ,когато ние бяхме плавали по този открит океан . Mew пристигна на международното летище Инчеон в Южна Корея тази сутрин в 9 а.м корейско време и 7 а.м тайландско време при нас това бе 3 a.m европейско време. Изглеждаше като к поп идол .Твърде красив ,за да е реален. Целия лайф на пристигането на Oppa Mew в ,Южна Корея за да снима сериал. Очакване на новата му прическа след постригване и боядисване. Един месец и нещо почти два месеца няма да е в Тайланд. .
 3. Mew Suppasit заминава да снима сериал в Корея и следва членовете на BTS в Instagram ,вероятно ще се срещнат в Корея той не следи просто някой без причина всеки път зад всяко нещо,което прави се крие нещо.
 4. Teaser image 1 Твърде красив ,изглежда превъзходно кактусово момче заради блузата му . Получихме три Той лети тази вечер за Южна Корея ,където ще снима сериал ,сценария бил сладък и ще записва песни ,който ще ги пусне след песента Завинаги любов ,която идва на 8 юли петък. И спойлера продължава докрая ще разберем отговора на гатанката: Самата гатанка Помня вълната когато ние бяхме плавали.... и вероятно продължава почувствай тази надежда отново ,но ще разберем остават още четири думи и гатанката ще се разкрие.... Красив на n степен Тези негови убийствени очи, потъваш дълбоко в тях ,наистина са твърде изразителни и красиви. Косата му е доста дълга ще видим каква прическа ще му направят в корейските фризьори за това,което ще снима. Летни и секси вибрации и стил ,в който досега не правил или пял . Съвсем различна от досегашните му песни.За следващия му сингъл ,който ще го пусне след този той сам ще си е продуцент има много песни на склад,но никой не иска да му ги направи,затова си е купил устройство и сам ще си я запише, и той се смее ,а ще има ли време да ги запиша като искам и да пътувам и да посетя различни места и забележителности.
 5. Всички разсъждения отидоха на вятъра .Оказа се,че е същата страна като втория му глобален сингъл ,но с друг изпълнител.И третия език ,за който говори е корейски ,ще го чуем да пее на корейски,защото той самия каза,че песента е трудна за пеене заради третия език в нея. В заглавието на песента се крие безкрайността и Mv ще се реализира на 8 ,което е числото на безкрайността всичко,което прави е свързано. спойлер на текста помня вълната,когото ние .... Ще разберем на 8 как продължава. Секси и летни вибрации . Завинаги любов от Mew Suppasit feat Bumkey / човекът изпял ost на редица чуждестранни сериали един от който е Корейската одисея /любимата ми корейска драма / Той си промени биографията в Туитър Новата ера започна това галактическо емоджи и символ на любов и романтика . Завинаги любов от този който не вярва във вечната любов.Да видим и той ползва тъжни емоджита само да не е тъжен края .Защото той пее Ти внесе цвят в живота ми без теб светът ми безцветен ако тези изречения са част от песента това вероятно ще е лятна любов,която свършва ,когато лято свършва
 6. Време е за баня и да отидем да се печем на плажа Това е толкова сладко Моята любов Не е ли най-сладкото нещо на света иди ми да го изям.
 7. Боже мой припадам това е неочаквана новина .Той ще снима чуждестранно тихоокеански сериал в Корея колоoбрация на bl . Главен герой в Корейски тайландски bl сериал Любовта е като котка пак ще го играе любител на животните .Сериала разказва историята на новобранец на име Пино който е травмиран от четириноги като дете,но всичко се променя,когато среща директора на кучешки приют и той израства като любител на животните .Членовете на Just B - Geonu, JM, ще си партнират с него, но все още не знам кой от двамата ще му е партньора.Корейската бл драма ще се излъчи в началото на 2023 година и в началото на август ще прави фен среща с корейските mewlions. Някой фенове казват че партньора му е именно JM ,но все още нищо не е потвърдено .Ще чакаме да го потвърдят тази новина идва от корейска медия .Аз чакам да видя новия му корейски външен вид. Членовете на Just Lee Geon Woo и Chu Ji Min,но кой ще му е партньора нека видим като се излъчи догодина официално ще го преведа защото Мю е в него а щом той е там няма как да него преведа.Както и с океанските очи ,love me again .Може лакорна невинни лъжи да преведа ,но ще видим.Първо да се излъчат. Тайландец и Кореец като бл двойка или по скоро това ще е броманс защото корейските бл драми са различни те са насочени по скоро към самата история отколкото към секса и целувките като в тайландските бл драми. Толкова се гордея с него . Заглавието на статията ти привлича окото те го разпознават като певеца който е .. Но тази новина не е потвърдена ,защото изтриха статията ще почакаме и ще видим дали ще го потвърдят дори студиото още не е туитвал нищо. Тайландския певец Mew Suppasit (наричан по-долу „Mew“) е избран за главна роля в съвместната корейско-тайландска драма BL „Love Is Like a Cat“. Разюме Любовта е като котка е приятелски настроен към животните романс между популярна нова звезда Пино ( Мю, който има травма с четириноги животни, и Джун Хьок, шеф на ветеринарна болница или кучешки приют. Ако е вярно и се потвърди ще е страхотно нова бл драма с Мю, но този път корейски броманс
 8. Така той направи лайф преди малко след като обядва ще се върне ,докато не довърши конструирането на легото няма да спре да говори с нас. Някой важни аспекти за работа му в Корея. - Ще снима сериал за месец. -Ще записва нова песен която ще я пусне след тази която идва скоро. Снимките по Mv са приключили,и дори днес довършил трейзъра .Много скоро идва третия глобален сингъл за който е работил прекалено дълго време повече от седем месеца и го дал на чуждестранен продуцент да го разработва ,затова чак сега ще успее да го пусне. - Проучване за рециклиране на отпадъците чул,че в Корея се справят чудесно с разпределението на боклука отива да го види това проучване е за дипломната му работа.Разни пътувания и аз се чудя ще има ли време да си почине със този стегнат график другия месец.Има нов член на семейството, тоест Mew има ново кученце . Не ли сладко името му е Херкулес и Мю каза,че чопър не иска да си играе с него. Той е искал да си постриже косата ,защото била доста дълга тоест нула номер като тибетските монаси ,но южнокорейския екип искал прическа и цвят, който да пасне на работа му .Така че той ще се постриже и ще си боядиса косата ,когато отиде в Корея ,затова я остави да е дълга. Другата седмица ще го видим с нов стил прическа и цвят на косата. Oppa Mew ще стане реалност Мю ще стане кореец докато снима новия сериал.Нямам търпение да го видя как ще изглежда с корейски стил . Така че в общи линии той в Корея ще отиде за: Чуждестранен сериал,запис на песни,проучване за разпределението на отпадъците,пътувания,посещение на разни ресторанти и декустация на храната там.Ще ни липсва,но се радвам за него ще срещне нови хора,ще научи нови неща и ще пробва нови начинания.Едно ново приключение ще започне в неговия живот на 2 юли събота продължение на един месец и половина и някъде август ще се върне към края и средата предполагам .
 9. Най накрая се случи. Mew лети за Южна Корея имам предвид тя e първата държава от трите ,който трябва да посети.Успех в работа и начинанието, в което си единствения тайландец за този тайнствен проект. Той ще се срещне с Сам Ким и вероятно ще получим before 430 на живо той му обеща сандвич,когато отиде там.Найкрая той ще разпери крила и ще полети и по развълнуван от нас. На 2 юли ще лети и на 3юли пристига в Корея. Ким Мю Мю добре дошъл в Южна Корея прекарай си незабравимо и се забавлявай и се срещне с корейските mewlions. Още не си тръгнал и вече ни липсваш. Безопасно пътуване.
 10. Son Ye Jin and Hyun Bin се ожениха на 31март и скоро ще сбъднат мечтата си да станат родители.Двамата чакат първата си рожба ,но тя не казала на никого около тях само на феновете чрез нейния Инстаграм днес .Ето какво пише тя: Нейната публикация гласи следното: Всички сте добре, нали? Справям се добре^^ Днес искам внимателно да споделя някои радостни новини~ Нов живот дойде при нас.. Все още съм малко замаяна, но усещам промени в тялото си всеки ден с загриженост и вълнение~ Колкото и да съм благодарна, аз също се чувствам толкова предпазлива, така че дори не съм казала на никого около себе си. Преди да стане по-късно, споделям тази новина с фенове и познати, които сигурно са чакали толкова, колкото и ние. Ще се погрижим да защитим ценния живот, който дойде при нас~ Надявам се, че всички вие също ще защитите това, което е ценно в живота ви и ще живеете в добро здраве. Бъдете щастливи. Честито и на двамата ,много да ги радва и да ги направи още по -щастливи.
 11. Идва третия глобален сингъл .Само фотосесията за това Mv ни докара инфаркт.Той е твърде горещ японски ганстерски вид /Песен за лятото с четири възможни заглавия все още не знаем кое от тях е one lоve,self love,your love и forever love Той каза наистина скоро Тул наистина подкрепя Мю тяхното приятелство наистина е дар от бога
 12. За океанските очи стрелбата приключи ,но все още има много постпродуктивни работи.Mew даде всичко от себе си за този сериал не бе ден и нощ,малко часове сън,гмуркане в студена вода,снимане по жаркото слънце и минални наранявания.Но всичко си заслужаваше,защото това ще е холивудски блокбастърс все пак продуцентите са от Холивуд . The Ocean Eyes - сезон 1 /8 епизода с 45 опашки продължителност три месеца и половина. Красивия ни доктор Натее; Принца на океана който даде сърцето си за този сериал. Целия невероятен екип зад океанските очи.
 13. Mew ще бъде втори герой в лакорн с заглавие Невинни лъжи ,но все още има две три опашки преди да приключи снимането на лакорна,но тях той ще ги снима август месец след като се върне от чужбина .Отива по работа за месец и нещо а щеше да е за два месеца,но имало някаква катастрофа,която го кара да намали времето ,в което ще е там. Другия месец графика му ще интензивен незнам къде отива и какво ще прави там,защото той не може да ни каже,защото това не негова пряка работа,Той е единствения тайландец за този чуждестранен проект.Но все още имат проблем с визата, все още не ясно кога ще лети .Надявам се скоро да я получат ,за да може той да разпери крила и да полети. Снимки зад кулисите от стрелбата по лакорна: Мю като Dan and Pupe като Vamila те са толкова сладки Вероятно героя на Мю ще страда от несподелена любов,нямам търпение да го гледам,когато се излъчи. Мю и продуцента P'Ning
×
×
 • Create New...