Jump to content

chernata kotka

Потребители
 • Content Count

  338
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

chernata kotka last won the day on April 4

chernata kotka had the most liked content!

Community Reputation

1,077 мочи

About chernata kotka

 • Rank
  Пълководец
 • Birthday April 27

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  ในโลกของกล่องวิเศษที่ไหนทุกอย่างเต็มไปด้วยออร่า

Recent Profile Visitors

5,743 profile views
 1. Синго и Крис са невероятни. В сериала бяха чудесни извън него са. Синго ми е любимец, поради две причини близък приятел е на Мю, и заради неговия талант по дейлите в фотографията. А ми е по симпатичен от Крис. А сериала съм го гледала, но клоня повече към втория му сезон искаше ми се да направят продължение да видя как се развиват отношенията им след като си казаха, че се обичат и то пред всички. Но за съжаление няма друг сезон.
 2. @skofiild Да той имаше пресконференция. Екипа на сериала, новите актьори, приятелите му. Гулф, новинарски телевизии всички бяха там, а да не говоря за залата, където бе. Вижда се, че е похарчил доста за реализацията на този проект и да той изпя тази, акостична версия на живо. И аз песента я чух още на конференцията. Vlive приложението го гледах в 12.29 те го качиха отново по-късно пак ще го гледам. Като се появи, а и то ще се появи с енг суб ще я кача пресконференцията.
 3. Ето я песента. Той е невероятен. Направо нямам думи за песента. Чудесна е Като я чух се разчувствах. Дано ви хареса. Първоначалната му мечта се сбъдна той най-сетне издаде първия си сингъл Сезон за вас посветена на всички фенове, който го обичат. Момичета и момчета песента е за нас. Всички негови фенове по целия свят. До колкото прочетох тази настояща година следва и ще има среща за втория му сингъл,но кога ще е това незнам.
 4. Официалния трилър Очаквайте сериала скоро.
 5. K pop идола на Тайланд с първи сингъл на 1 август и концерт през ноември посладник на скечерите ,изпълнителен директор,актьор и още сумата ти таланти. Мултифункционален мъж добър във всичко и аз все се чудя къде може да се намери мъж като него .Но няма той e единствен на света и e специалния човек на GulfP'Mew каза, че тази песен дава положителни вибрации и насърчение и това, което пее е следното: "Ти си всеки сезон, който чакам да срещна. Единственият, който сърцето ми чака." Тази песен вероятно е за Гулф, защото той е специалния единствен мелион за Мю. Който има Vlive приложението може да гледа глобалната му пресконференция, за реализацията на песента му на първи август в 16.29 pm тай време, което при нас е 12.29 pm на обяд.
 6. Вече нямам търпение за 1 август, за да чуя цялата песен. Втория трейзър на песента.
 7. Уау трейзъра е невероятен Mew е Луцифер . Нямам търпение за песента на 1.08.2020г. Ще е на всички познати музикални приложения. Мю го каза в днешния си Лайф и в ютуба също. Физическия албум има два варианта A и Б, но все още незнам каква им е разликата на двата варианта. Ето го и Лайфа.
 8. Още един постер Still 2gether (2020) Страна: Тайланд Тайландски: ยังอยู่ด้วยกัน Известен като: (Still) 2gether , Still Together , Because we are still together Бг заглавие : Все още заедно Жанр:комедия,любов,драма,музика Епизоди: 5 Период на излъчване: от 14.08.2020 година до 11.09.2020 година. (всеки петък) Продължителност : около 50 мин Канал: GMM 25 Режисьор: Backaof Aof Noppharnach Dramawiki Участват: Win Metawin Opas-iamkajorn - като Тайн Типакорн Bright Vachirawit Chivaaree - като Сарауат Гунтитханон Drake Sattabut Laedeke- като Мил Frank Thanatsaran Samthonglai- като Пхуконг Toptap Jirakit Kuariyakul - като Тайп Gun Korawit Boonsri - като Грийн Приятелите на Тин: JJ Chayakorn Jutamat - като Ohm Khaotung Thanawat Rattanakitpaisan - като Фонг Приятелите на Сарават: Mike Chinnarat Siriphongchawalit - като Ман Gun Chanagun Arpornsutinan - като Бос други: Guy Sivakorn Lertchoochot - като Дим Рeзюме: Има ли нужда да изчакаме 10 години, за да видим дали любовта между Сарауат и Тайн се е запазила? Тези пет специални епизоди ни показват историята от гледна точка на Сарауат, който е бил сериозен в чувствата си към Тайн, дори по време на фалшивата им връзка. До момента, в който Тайн започва да отвръща на чувствата му и Сарауат най-накрая може да бъде с този, когото обича от години. Накрая можем да видим живота на другите двойки, докато те продължават да се обичат и да се грижат един за друг. Ман и Тайп, Пхуконг и Мил, как траят връзките им след всичкото това време? Трилър Линкове за сваляне ще бъдат добавени веднага щом започне да се излъчва докато чакаме ето линк към темите на самите актьори. Bright Win
 9. Ето едно тяхно интервю. В началото говорят за сезон 2. Вече е ясно Тайп ще работи като Физиотерапевт, а Тарн ще е музикален продуцент и бях сигурна, че ще е такъв нали учеше музика в сезон едно / професията май са я избрали сходно на това, което Мю се занимава в момента. Много се чудих къде да го постна, реших да го кача тук, защото споменаха сезон 2,затова,но ще е последното вече ще гледаме всичко за тях в техните отделни теми.
 10. Ето и интервюто му като посладник за скечерите в Тайланд
 11. Ето едно негово интервю с превод
 12. Фотосесия за списание Rebenda Фотосесия за списание KazzMagazine Още
 13. Ето днешния Vlive на Mew с превод. Едно тяхно скорошно предаване И предаването им shiseido
 14. @skofiild на 1 август има глобална пресконференция това, на 31 hiden незнам какво ще е. Той ноември има концерт ще пее на една сцена заедно с редица големи звезди. Може цифрово да излезе след презконференцията, но не съм сигурна. Вероятно ще е другия месец. Още има да издава една трейзърна снимка плюс два видео трейзъра пре сингъл джакет и това незнам какво е. Вероятно след пресконференцията ще е. Той все още работи по нея. Плюс те двамата Мю и Гулф ще имат концерт заедно P Stamp идола на Мю другия месец.
 15. @skofiild той е неузнаваем със всяка следваща закачка. Как ли ще изглежда на видео трейзъра на неговата предстояща песен. Ако съдя по тези изображения, за него няма граница на свършенството. Днес е снежния принц на Тайланд
×
×
 • Create New...