Jump to content

monimil

Потребители
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно monimil

  • Рожден ден 09/20/1997

Profile Information

  • Пол
    Female

monimil's Achievements

Глупаче

Глупаче (1/10)

4

Обществена Репутация

  1. monimil

    Представяне

    Здравейте, казвам се Моника, на 18 години от град Стара Загора. Чета вашите мнения и проучвам от 3-4 години, но чак сега си направих регистрация. Любовта ми към Азия, като цяло /понеже съм фенка на анимета, корейски драми, японски и дори тайландски/ дойде много неочаквано и случайно. Една вечер, докато се чудех какво да гледам попаднах на анимация, но не каква да е, а беше един прекрасен филм на Хаяо Миядзаки, който буквално ме заплени. На следващия ден проучих как се казва филма / Шепотът на Сърцето/ и следователно научих за студио Гибли, изгледах всички техни продукции и си казах, че това не може да е края . Сетих се за любимото ми "детско" /тогава така го наричах/ Наруто и започнах да го гледам, а след това сякаш ми се показа цял нов свят с анимета, за който не бях предполага. Изгледах доста, но сега друго ми измести вниманието и това са драмите. За тях историята е също толкова случайна, както и с аниметата, един ден, отново се чудих какво да гледам по телевизията и очите ми светнаха, като видях нещо азиатско дублирано на български и се спрях. Това беше сериала Паста и взе, че ми хареса, започнах усърдно да търся и си го намерих във Vbox7, изгледах го ии от тогава, а това са 4-5 си гледам сериалчета и им се наслаждавам. Това ме отвори към нова култура и наистина се радвам, че я открих! Относно сайта, много съм ви благодарна, първоначално преди да го открия си мислех, че само аз гледам подобни сериали, но всичко се промени, когато ви намерих. Обичам този форум, наистина по мненията ви се ориентирам какво да гледам и какво не си заслужава, хоби ми е да се ровя тук. Огромно благодаря към всички вас!
  2. 1. Около нас има много духове, те могат да се хранят, да си сменят дрехите, да вдигат предмети без никой да забележи и дори сред нас има хора, които могат да осъществяват физически контакт и да си говорят с тях, отново без никой да забележи. 2. В Корея всички богати са млади и задължително красиви, дори и с добри сърца скрити дълбоко.. 3. Накрая на всяка драма има поне двама с разбити сърца и още един двама умрели. 4. Задължително главния трябва да е много богат, главната обаче е доста бедна и зле поддържана. 5. Ако имаш конкуренция в лицето на друга жена естествено,че трябва да се предадеш, все пак нямаш никаква самооценка, самочувствие и гордост. 6. Най-дълбокия акт за показване на чувства е целувка, която е съпроводена от замръзване за поне 5мин. 7. Когато си влюбен, задължително трябва да отричаш поне 10 епизода.
  3. Благодаря ви! Набелязах си 2-3 сериала и сега започва голямото гледане
  4. Добре, ще напиша кои съм гледала и са ми харесали и ако може да ми препоръчате нещо като тях.. Sungkyunkwan scandal Goong atashinchi no danshi To the beautiful you You're beautiful My girl Full house Boys Over Flowers 49 days Pretty boy Dragon zakura Nobuta wo produce Fated to love you You're beautiful Сега гледам и cinderella and the four knights Има и още доста, но нека кажем просто, че харесвам добрите сериали.. Много съм ги почвала и зарязвала Определено не обичам мелодрамите. Също и ако може да ми помогнете за един сериалл, който просто забравих как се казва. Беше за едно много срамежливо момиче, което беше влюбено в един полицай и потърси помощта на един известен психиатър, само това се сещам от този сериал. Аа да, и се изчервяваше много
  5. Ами да ама Park Shin Hye хич не я харесвам.. Аз доста сериали съм изгледала и ми се гледа нещо добро, понеже напоследък попадам само на бози..
  6. Здравейте, нова съм тук в форума и за пръв път ще пиша в такава тема.. Ами бихте ли ми препоръчали сериал със няколко момчета и едно момиче ( не знам как точно да го опиша) Абе примерно, като Boys over flowers..
  7. Жалко, много жалко... Наистина с Че Хьон ми допадат повече,като двойка. Ил У не само, че не ми харесва, като персонаж, но и актьорската му игра ми накуцва.
  8. Добре де, само на мен ли ми е по-приятен плейбойя?
×
×
  • Създай нов...