Jump to content

varkolakata

Потребители
  • Мнения

    74
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от varkolakata

  1. Благодаря!

  2. Сериалчето много ми хареса, щеше да ми хареса още повече, ако имаше още някоя друга сериа. Благодаря за труда, който сте хвърлили за превода.
  3. Просто е страхотно това което си написала, надявам се да можеш да сбъднеш поне част от написаното, ако ли пък не, ти остава надеждата и хубавото чувство което изпитваш в момента .Ще се радвам да напишеш, още нещо ако имаш.
  4. И аз съм като теб myzi4ka, но ме беше срам да си го кажа , нямам търпение да дойде вторник
  5. Аз лично и на два епизода на седмица съм доволна, е разбира се, че ако може повече ще е още по-добре. . Благодаря ви за субтитрите.
  6. А бе харесва ми сериалчето, добре го докарват, вкарали са и няколко по различни неща. Ама само като видя главния, и ми се преобръща корема, толкова да ми антипатичен че не е истина, как можаха да изберат токова не привлекателен мъж, ако мога да го нарека така. Иначе, като се абстрахирам от мисълта, колко е ми е противен Tamamori Yuta , сериала става за отбиване на времето.
  7. 1. The City Hall 2. Friend, our legend 3. Summer Scent 4. Secret Garden 5. Swallow the Sun И доста други, но толкова са казани, и толкова ще дам.
  8. Много се радвам, че някой се е решил да преведе този сериал .Тъкмо се бях наканила да го гледам, но след като видях, че ще има субтитри, ще изчакам да се преведе и тогава ще му се насладя напълно.
  9. От доста време не се бях възхищавала така на някой, както на това бонбонче .Честно казано съм го гледала само в "Няма такава любов", и само от този ми скромен поглед, върху кариерата му мога да споделя, че наистина отдавна не бях гледала актьор който да се вписва толкова добре в ролята си. Все се чудя от къде извади този смразяващ смях , тези муцунки, всичките му жестове свързани с този образ,направо ме сразиха.От това което видях мога да заключа ,че е брилянтен актьор, който с лекота влиза в ролята си.А за визията, има ли смисъл да говоря? Сега имам намерение да гледам "City Hall", пък да видя, къде повече ще ми хареса, но все си мисля че няма да мога да забравя образа на Док Го Джин! Ахх да не забравя, много хубавки снимки сте качили всички, спокойно човек може да оплакне окото .
  10. Благодаря за информацията .
  11. Ни мога да го търпя тоя Kim Hyun Joong, още в БОФ с тази рижаво-руса със лек привкус на червена мандарина косица, тази пъстра разцветка ми контрастираше прекалено много, с неговия "черен абаносов" тен .След това го гледах в "Палавата целувка" , ем още повече ми стана антипатичен, с тази си излъскана визия ми мязаше, на някой плакат залепен на стълб, при това плаката не беше от хубавите. Друго което не ми харесва в него е ,че ми изглежда студенокръвен , а и усмивката му не ми харесва ,прекалено изкуствена е. Туй за сега
  12. Сонг Сънг-Хон и Сон Йе Джин в сериала "Лятно ухание" , Хьон Бин и Сонг Ю Ри в сериала "Снежната кралица" , Юн Ън Хе и Юн Санг Хьон в сериала "My fair lady", Канг Джи-Хуан и Сонг Ю-Ри в сериала "Хонг Гил Донг" . За сега толкоз,след време пак
  13. Моят идва от филма "Подземен свят" първия филм. Когато гледах филма за първи път преди 6 или 7 години не помня точно ,реших за първи път да си направя поща в абв-ето.И докато се регистрирах реших да си запиша ника varkola4kata, но по някаква причина изпуснах "4" , и чак след като се регистрирах забелязах, че съм допуснала грешка, и съм се записала Varkolakata .Гледах и се чудих на глупостта си . Така или иначе реших да не си правя нова регистрация ,за да си сменя потребителското име ,защото започна да ми харесва, как звучи и как изглежда, беше нещо различно.Та така си и остана, до ден-днешен където и да се регистрирам, винаги използвам този псевдоним, и мисля, че и за напред винаги ще си използвам него, някак си съм се превързала към него, и си го обичам
  14. Честит рожден ден И Мин Хо
  15. Това сериалче , ако не се лъжа е правено по аниме (по мои спомени ) .Ако е това за което се сещам, беше истински забавно аниме, и си заслужаваше да се гледа .Надявам се и сериала да толкова добър
  16. Благодаря ти за предложените от теб сериали, ще им обърна подобаващо внимание .
  17. Здравейте! Така в момента ми се гледа нещо от типа, романтична комедия, ако е възможно да е много забавна да е романтична и по- малко драматична . За предпочитане да е корейско или в краен случай тайванско. Да се уточня,че всички които са преведени до момента съм ги изгледала, ако разбира се не съм пропуснала някой (съмнявам се ) .
  18. Ехх, всичко в тази пуста София бе!!!В Пловдив нищо нема .
  19. Много много ми хареса епизод 8, сега ще почнат гонките , които мен ме забавляват най- много честно казано.Очаквам с нетърпение 9 еп.
  20. . Имам чувството че филма ще е доста клиширан,и въпреки това, по незнайни за мен причини усмивката не слиза от лицето ми. Не знам дали и вие сте имали такива моменти, в които да се опитвате всячески да се държите устните плътно събрани, да изглеждате сериозни и съсредоточени (все пак трябва да се свърши и работа), но за жалост не ви се получава. Но тъй като, аз не съм много усмихнат човек, оценявам тези моменти (май и покрай мен ги оценяват ).За това ще продължа с голям интерес да следя сериала, и се надявам, нататък да се смея още повече :D .
  21. Определено не моя тип филм, вярно че харесвам романтични,ама за мен това беше чиста боза.Който харесва филм от типа "Яж ми сиренцето,не ми яж сиренцето" това е точния филм за него.Мангата не съм я чела,но ако и тя е представена по този начин , определено няма да ми хареса.
  22. Хора хора ,трябва да си забършем лигите че лошо, но как да стане с тези хубави снимчици дето слагате ! Имам чувството, че колкото повече го гледам, токова повече не мога да повярвам,че има такива хора.Всичко си има поне на пръв поглед, ем красив ем талантлив, и в такива моменти се питам как може боже на едни да дадеш толкоз много, а на други нищо, направо да не повярва човек .Тия корейки как още не са се избили за него, не знам, пък може и да са , ако има жена до себе си, мога само да се радвам за нея (и да завиждам благородно) .
×
×
  • Създай нов...