Jump to content

varkolakata

Потребители
 • Content Count

  74
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 тофу

About varkolakata

 • Rank
  Посветен
 • Birthday 06/07/1989

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  Пловдив

Contact Methods

 • Skype
  Baby_892
 1. Благодаря!

 2. Честит рожден ден!

 3. Сериалчето много ми хареса, щеше да ми хареса още повече, ако имаше още някоя друга сериа. Благодаря за труда, който сте хвърлили за превода.
 4. Просто е страхотно това което си написала, надявам се да можеш да сбъднеш поне част от написаното, ако ли пък не, ти остава надеждата и хубавото чувство което изпитваш в момента .Ще се радвам да напишеш, още нещо ако имаш.
 5. И аз съм като теб myzi4ka, но ме беше срам да си го кажа , нямам търпение да дойде вторник
 6. Аз лично и на два епизода на седмица съм доволна, е разбира се, че ако може повече ще е още по-добре. . Благодаря ви за субтитрите.
 7. А бе харесва ми сериалчето, добре го докарват, вкарали са и няколко по различни неща. Ама само като видя главния, и ми се преобръща корема, толкова да ми антипатичен че не е истина, как можаха да изберат токова не привлекателен мъж, ако мога да го нарека така. Иначе, като се абстрахирам от мисълта, колко е ми е противен Tamamori Yuta , сериала става за отбиване на времето.
 8. 1. The City Hall 2. Friend, our legend 3. Summer Scent 4. Secret Garden 5. Swallow the Sun И доста други, но толкова са казани, и толкова ще дам.
 9. Много се радвам, че някой се е решил да преведе този сериал .Тъкмо се бях наканила да го гледам, но след като видях, че ще има субтитри, ще изчакам да се преведе и тогава ще му се насладя напълно.
 10. От доста време не се бях възхищавала така на някой, както на това бонбонче .Честно казано съм го гледала само в "Няма такава любов", и само от този ми скромен поглед, върху кариерата му мога да споделя, че наистина отдавна не бях гледала актьор който да се вписва толкова добре в ролята си. Все се чудя от къде извади този смразяващ смях , тези муцунки, всичките му жестове свързани с този образ,направо ме сразиха.От това което видях мога да заключа ,че е брилянтен актьор, който с лекота влиза в ролята си.А за визията, има ли смисъл да говоря? Сега имам намерение да гледам "City Hall", пък да
 11. Благодаря за информацията .
 12. Ни мога да го търпя тоя Kim Hyun Joong, още в БОФ с тази рижаво-руса със лек привкус на червена мандарина косица, тази пъстра разцветка ми контрастираше прекалено много, с неговия "черен абаносов" тен .След това го гледах в "Палавата целувка" , ем още повече ми стана антипатичен, с тази си излъскана визия ми мязаше, на някой плакат залепен на стълб, при това плаката не беше от хубавите. Друго което не ми харесва в него е ,че ми изглежда студенокръвен , а и усмивката му не ми харесва ,прекалено изкуствена е. Туй за сега
 13. Сонг Сънг-Хон и Сон Йе Джин в сериала "Лятно ухание" , Хьон Бин и Сонг Ю Ри в сериала "Снежната кралица" , Юн Ън Хе и Юн Санг Хьон в сериала "My fair lady", Канг Джи-Хуан и Сонг Ю-Ри в сериала "Хонг Гил Донг" . За сега толкоз,след време пак
×
×
 • Create New...