Jump to content

Tensei

Потребители
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Tensei

  1. Понеже отдавна не съм гледал аниме преоръчайте ми някое със тупалки може и да има лека драма няма да откажа.Благодаря предварително.
  2. Tensei

    Berserk (2016)

    Само заради великата история на Берсерк търпя този арт който е брутално ужасен не знам къв ефект са искали да направят но не им се получава нещо много ми е дървено всичко докато във 3-те части си беше супер арта.Дори предпочитам и тоя от 97-ма пред този но какво да се прави.Ще се търпи и следи.И не на последно място благодаря за превода.
  3. Здравейте.Преди време го спрях понеже имаше адски много филъри които бяха безинтересни и тотално забравих до кой епизод бях стигнал.Та последното нещо което си спомням беше когато Сасуке се появяваше да помогне на Наруто не помня кой епизод беше това ако някой може да помогне ще съм му благодарен.И ако може да ми кажете епизодите които си вървят по - мангата понеже на Наруто филърите ги знам и не ми допадат много.Благодаря предварително.
  4. А знае ли се дали ще продължи когато мангата набере скорост или още е рано да се каже със сигурност?.Аз потърсих малко информация но с моя развален английски почти нищо не разбрах.
  5. Голямо изобилие.Благодаря ти много.
  6. Привет на всички.Търся аниме подобно на Beelzebub да има училищен живот стабилен екшън може и фантастика да има.Маже да е сериал или филм.Също харесвам и анимета като Блийч със скрити сили.Като цяло да си има стабилен екшън и битки.
  7. Извинявам се предварително ако мястото не е тука за такъв тип въпроси и знам ,че е болна тема но просто не намирам къде другаде да попитам а във един подобен форум даже и не ти обръщат внимание защото явно обикновения потребител е под нивото им.Та въпроса ми е има ли някаква секция за заявки за правене на превод за дадено аниме или на който каквото му е на душа превежда?Благодаря предварително и се извинявам за нахалството но трябваше да попитам.
×
×
  • Създай нов...