Jump to content

yu_jo_io_to

Потребители
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно yu_jo_io_to

  • Рожден ден 12/08/1997

Profile Information

  • Пол
    Male
  • Местожителство
    Сливен

Contact Methods

  • Skype
    live:yu_jo_io_to

yu_jo_io_to's Achievements

Глупаче

Глупаче (1/10)

0

Обществена Репутация

  1. Навсякъде, където е стъпил консервативен, комунистически и нацистки крак хубаво не е видяно. Мога да говоря много по темата, но ще е безсмислено. Сравни Юга със Севера. Сравни България с Южна Корея. В края на войната не са били по-добре от нас. Плюс това са преживели и гражданска след това. Обществото им е съвсем друго. макар че има доста консервативни задници. Личи си, че не са си патили от комунизма, ако можем да избегнем факта, че ги разделиха. Не харесвам Америка, нито Русия, но определено предпочитам първото. Ще ти дам и друг пример. Странен, но поучлив. Погледни Тайван и Китай. Първите запазиха културата си, традиционните йероглифи и станаха сравнително правова държава с времето. Вярно е, че потискаха аборигените, обаче. Китай. Китай е капиталистическа държава с диктатура. Тя съумя да се издигне бързо, но диктатурата и консерватизма не прощават. Там хората биват пребивани, ако не обичат Партията. Нещо, което го имаше и при нас преди доста време. Опростените йероглифи са боклучиви. Някой китайци ги смятат за по трудни от традиционните. Това беше много важна част от културата. От китайската и от световната. За мен има една Корея и един Китай. Република Корея. Хонг Конг, Макао и Тайван. Останалото е пародия на държава и на република. В пълният смисъл на думата "пародия".
  2. Момченца и момиченца, преди време бърниках Интернет, и открих едни готини сайтчета. Е, бяха готини докато не разбрах, че вътре също има доста тролове, ама И ДА Е КАКТО. Та, в сайтовете ( те са японски) има доста японци. Особено в черния. Там понякога стигат до 1000 души. Но същият, този черен е само на японски. Убеден съм, че ако сте упорити ще разберете как става, ама нали съм миличко създанийце ще ви кажа. Принципно, отваряте страничката, и Ви излиза едно поле с аватарчета. Отдолу има поле за въвеждане на името. Въвеждате името, ама гледайте да е с катакана. Защото имената на чужденци се пишат така. След като сте въвели името, натискате червения бутон. Естествено си избирате аватар, преди това. От тук има два варианта: или влизаш в стая и пишеш, или си правиш. Влизането става с натискане на бутона срещу съответната стая. Създаваш стая като отидеш на червения бутон под името ти в ляво. Излизат полета. Най-горе името на стаята. Обикновено "English", за да подскажете, че искате да пишете на английски. Ако сте японско-говорящи, идвате в моя профил, разменяме си контакти и започвате да ме учите на японски. Хехеххе. Ако сте японско-говорящи пишете нещо, за да си кръстите. Използвайте Канджи, защото са удивителни. Под името е вида на стаята. Не пипам там. Слет това колко "хито" искате. Избирате си размера на стаята. Пускате си звука, следващото. Защо, защото е доста неприятно да пишеш на някого и той да ти отговаря 20 часа след това. Другите не пипам. Натискате по-светлото бутонче. Често се случва сайта да бъгва. Презареждате от стрелките, които се въртят в кръг. "絵" означава рисунка. Тама може да си драскате и да го пращате в дискусията. За желаещите ще пусна още нещица, които ще Ви помогнат с използването. Сайт 1 и Сайт 2 ПС: Не е задължително да използвате Катакана. Майтапя се, за да усмихна модераторите. :i love this: :i love this: :i love this: :i love this:
  3. Трябва ми помощ. Искам ето тази прическа . Бях на фризьор в моя град, но определено не ме очарова резултата. Повтаряше ми, само че трябвало всеки път да я изправям и вместо да я изтъни, тя я подстрига. Та искам да ми споделите къде има професионални фризьори в София. И разбира се, кой такъв може да ми я направи. Не се иска нещо кой знае какво. Само трябва някак си да я изтъни.
×
×
  • Създай нов...