Jump to content

Ariel

Потребители
  • Мнения

    18
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от Ariel

  1. Абсолютно подкрепят мнението на komito!!!Тъкмо започнах 1-ви сезон,но ме грабна още в самото начало,още от първия епизод.Не е просто някакво блудкаво шоуджо аниме,а има история,има смисъл.А Шуурей наистина мисли.И просто не мога да си обясня,как за толкова години,в които гледам аниме,това не е попаднало в полезрението ми.Определено влиза в ТОП!Препоръчвам горещо!

  2. Започнах да го гледам и ми се струва много симпатично.Сцените на насилие не са показани брутално и е подходящо е за релакс,забавно е.Определено ще си го догледам,че и втория сезон ще изгледам.А Такизава Хидеаки е просто уникален.Сладък е и много премерено играе.Определено ми харесва.Ще се гледа!!!

  3. Весело е,неангажиращо,подходящо за разпускане.На мен лично ми хареса,макар че доста негативни мнения изчетох в анимес-а(но и доста положителни в MAL-а).Сая и Коконотсу ми допаднаха адски.Много готини ми се струваха и двамата.Сая беше някакъв абсолютен мастър във всякакви видове игри.Коконотсу пък беше непоклатим в целта си да стане мангака и да не се занимава с магазина на баща си.Положителни образи като цяло.Готино си е анимето.

  4. Първото ми филмче на Ghibli.Незабравимо!Много приказно и направено с много въображение.Невероятно,както и всички филми,правени от тази компания.Просто японската анимация е на изключително ниво.Винаги са били много по-добри от западните компании.Харесвам Дисни и Пиксар,но до там.Истинското очарование за мен е в японската анимация.

    • Upvote 1
  5. Определено много му се изкефих на това аниме.За отрицателно кратко време го изгледах цялото.В началото малко тегаво ми тръгна,но после просто нямах търпение за следващия епизод.Доста ме заинтригува.Имаше си философията и малко хорър,хареса ми и това,че изместваше фокуса от един персонаж към друг.Първо си помислих,че Мегуми е главната,после пък стана Натсуно,после Тошио,после дойде кървавата битка между хората и шикитата....Но определено Натсуно си ми беше любимец от началото до края,затова и ми стана адски тъжно накрая като умря.Просто си държеше на идеалите и си имаше принципи.Пръв ги разкри шикитата,дори и когато стана Джироу не спря да помага на Акира и Каори и продължи да се бие с шикитата.Тошио също много ми харесваше и се радвам,че оцеля.Него също го харесвах,защото излезе извън рамките и допусна възможността за съществуването на шики.Пък и си беше пич.Мегумито малко ме дразнеше на моменти,макар че беше доста свободомислеща и доста правилни неща каза преди да умре.На мен определено ми хареса това аниме.

  6. Помня,че го гледах ,когато бях на 7-8 с БГ аудио и ми направи много голямо впечатление.И даже ми харесваше повече от Ю-ги-о,което по него време беше абсолютният хит с всичките кроасани и албуми с лепенки.Определено си е стойностно това анименце.Заслужава си.

  7. На мен ми е много симпатично това аниме.Принципно харесвам музикалните анимета и това не прави изключение.Даже бих могла да кажа,че когато излезе беше според мен най-доброто за сезона.

  8. Още едно аниме,което ми е много много любимо!!!!Кроно и Розет ми бяха адски симпатични.Определено ми е фаворит,и религиозната тема е интересна,и сюжетът и героите,и арта.Имаше си и комичните моменти, и драмата,и философията.За мен винаги ще си остане едно от най-добрите анимета,правени някога!

  9. Това ми е едно от най най най-любимите анимета!!!!!Обожавам гооо!!!!!А с тези сладкиши....аххх как ми се яде като го гледам.....Толкова бях вдъхновена,че си записвах всяка рецепта от епизодите,за да си ги правя и аз нещата.Определено ми е е едно от любимите-много сладко,хубава история,герои,арт.Всички епизоди до един са много интересни.50+ епизода се гледат за отрицателно време.Много леко е за гледане.

  10. Е това ми е фаворит!!!!!Уникално анименце просто.Всичките сезони съм си ги изгледала с голям кеф!Има си развитие,добър хумор,история,арт,герои.....абе всичко си е ехеее,на ниво!!!Много е добро!

  11. Това аниме съм го гледала преди 7-8 години и смея да кажа,че е У-Н-И-К-А-Л-Н-О!!!!!Влюбих се още от първия епизод и до ден днешен не мога да го забравя,преглеждала съм го няколко пъти.....За мен е неповторимо!!!!Радвам се,че романса между Широ и Сейбър не се превърна в нещо лигаво,краят беше адски тъжен,но и много добър,на ниво и без лигавщини.Определено ми е в ТОП това аниме!

  12. Определено надмина всички мои очаквания!!!Толкова приятно и спокойно аниме!Подходящо за релакс след тежък ден и с много забавни моменти!!!Определено ще си го следя! 

×
×
  • Създай нов...