Jump to content

Erutan

Потребители
 • Posts

  228
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Everything posted by Erutan

 1. 9/10 - Прекрасен! С атмосфера от "онова" време... Чак се учудих, как е възможно толкова години да не ми е попаднал пред очите. P.S. - 1080p с бълг. субтитри, че в нашите "велики" тракери най-доброто качество все още е като отпреди 20 години.
 2. Кочина беше. Такова си и остана. Ако не се оправят бързо, хората няма да ги чакат. "Другата" Замунда си функционира. Не че и тя не е същият бардак (то кое ли при нас не е?!), но поне голяма част от нещата вече са качени, така че миграцията едва ли ще е проблем за потребителите.
 3. И майка ми я гледа тази помия. Колко пъти съм я увещавал да не се принизява с подобни буламачи, но уви--
 4. Старата любов ръжда не хваща... Да не каже някой, че съм забравил съвсем "славното" си OST-минало.
 5. @ukio Шапка ти свалям! 33 последователни поста за по-малко от два месеца в тази тема без нито един на друг човек! Damn! Даже @ftisland и @Snowpanda_MSS с техните честитки за рождени дни и напомняния кой ден е "вече днес в Корея", не могат да се мерят с теб!
 6. Живо ли е още или са останали само OCD-тата?
 7. Да не повярва човек, че толкова точно ще ме разчетат...
 8. @mariela82 Katrina Kaif и на мен ми е една от много, много малкото от Индия, които са ми попадали в полезрението, но с други клипчета... 02:55 на първото и 03:05 на второто са ми любими сценки!
 9. За мен си е момиченце. Не мога да я възприема като "жена" на 100% (стил Моника Белучи напр.). Самата й физика и личице са едни такива миловидни и сладурски - като на ученичка. Иначе да... Масата фенове са тийнейджъри/ки и затова и най-популярните имена са други. Ако питаш по-възрастните, и имената ще се сменят. Отделно те имат толкова много изпълнители, че просто е трудно човек да отсее. Теб, ако те попитам, кои са ти най-любимите 5 корейски певци/групи и ти ще се замислиш. Макар че отделяш много време и "вриш", както се казва, в тези води.
 10. Началото така ми напомни на едим ремикс от миналото: Песента иначе е страхотна - нежна и романтична. @skofiild Това знаеш ли го? (Толкова е прекрасна, че нямам думи... 03:05 сякаш пее ангел. )
 11. Нивото на сериалите последните няколко години толкова удари дъното, че се хванах как пак заглеждам това не чак толкова известно бижу. В YouTube от KBS са качили всички епизоди в HD качество и с английски субтитри:
 12. Срещат се Киркор и Гарабед. - Какво става с теб? - пита Киркор. - Жена ми почина! - казва Гарабед. - Как стана така? - Ами един месец сутрин, обяд и вечер й предлагах секс и тя не издържа и... - шегува се Гарабед. Минават двадесет дни и Гарабед отива в дома на Киркор да го види. Звъни на вратата, а отвътре се чува как жената на Киркор пее и мие чиниите. Вратата отваря Киркор - по халат, блед, отслабнал и си мърмори: - Пей си, пей си, твойта мамка, само десет дни ти останаха... След командировка жена се връща вкъщи и пита малкия си син: - Синко, добре ли спахте с татко ти? - Добре спахме - отговаря момчето, - само че татко постоянно го беше страх и ходеше да спи при съседката. Аз се надявах на бати, бати се надяваше на мен и така буля остана ялова... - Кой те запозна с твоята жена? - Беше просто случайност, дори нямам кого да обвиня...
 13. - Месото е недоварено! - казва младоженец на младата си съпруга. - Това е невъзможно! - възкликва тя. - В готварската книга пише, че един килограм месо се вари един час. Аз варих половин килограм точно половин час! Млада майка поставя детето си в леглото и му шепне: - Спи, хубавичкото ми момченце! Ако през нощта имаш нужда от нещо, повикай ме и баща ти веднага ще дойде... - Не обичам да пия в присъствието на жена си! - споделя един алкохолик. - Не ми е приятно да я виждам двойна! - Гладко ли мина разводът? - Да. Имах късмет. Съдията се оказа първият мъж на жена ми... - Аз му казах, че не искам повече да го виждам... - И той навярно си отиде? - Само угаси лампата...
 14. Изгледах The Last Duel (2021) на Ридли Скот. Смея да твърдя най-доброто му попадение от Kingdom of Heaven насам... Не е шедьовър, но на фона на масата продукции определено се откроява. Хареса ми, че образите бяха многопластови. Добрите не бяха само добри и лошите не бяха само лоши. Реалистично беше. 8/10
 15. Не съм сигурен дали е бъг или не, но го споделям и тук... Когато форумът се гледа без да си логнат прехървлянето към последния коментар в темите не функционира:
 16. От известно време се чудя дали да споделя, дали не... Един канал, който може да ви послужи да зарибите половинката/приятел/син по к-попа. Или ако не му хареса - да разберете отрано, че има някаква фатална грешка в software-a, та да не си губите времето и да предприемете решителни действия.
 17. Още един френски, който свалях на Блу-рей след изглеждането... Топъл, човешки, романтичен, па имайки предвид последните години - и тематичен. П.С. Сега загледах, че го няма качен никъде из нашенските сайтове. Ето един линк за сваляне:
×
×
 • Create New...