Jump to content

Erutan

Потребители
 • Content count

  202
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Erutan last won the day on February 22

Erutan had the most liked content!

Community Reputation

280 мочи

About Erutan

 • Rank
  Пълководец

Profile Information

 • Пол
  Male

Recent Profile Visitors

2,275 profile views
 1. Честит 8. март на всички празнуващи и от мен! Пожелавам ви мъжете до вас да се държат така с вас, сякаш всеки ден е празник на жената (а не просто един ден в годината, на който по "задължение" се сещат да донесат бутилка вино, букетче цветя и да кажат някоя добра дума)! Да сте здрави, щастливи и късметът винаги да е с вас! Чудих се известно време с какво да ви поздравя, но постовете в Да споделим песен ме върнаха отново в добрите стари времена... Та така. Песента е една от любимите ми (текстът особено). Клипът - не чак толкова, но предполагам нежният пол ще го оцените по по-друг начин.
 2. Erutan

  Fun Corner

  Ами познали са хората... Достъпни, но не за всеки--- Компанията укрепва сърдечния тонус и подобрява мозъчните функции---
 3. Erutan

  Да споделим песен

  Така й се пада, като му разроши перчема...
 4. Erutan

  Lovers in Paris (2004)

  Епизод 9:
 5. Erutan

  Fun Corner

  @helyg Трогна ме от сърце тази история! Но така си е... " Няма боб - няма любов. " Шегата настрана... И на мен ми е любимо ястие, но отдавна вече съм се специализирал в приготвянето му. Чак ме е хващало смях при преминаването скенерите на летището - какво ли щяха да си помислят хората ако знаеха, че в чантата си нося торбички чубрица и джоджен - пакетирани собственоръчно от баба ми на село... И най-важното (както и за много други нашенски яденета, ако трябва да сме искрени) - не пестете лука! Колкото повече, толкова повече!
×