Jump to content

Erutan

Потребители
 • Posts

  229
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Erutan last won the day on February 22 2019

Erutan had the most liked content!

2 Followers

About Erutan

Profile Information

 • Пол
  Male

Recent Profile Visitors

4,418 profile views

Erutan's Achievements

Пълководец

Пълководец (5/10)

843

Reputation

 1. Що бе? Кажи си каквото ти на душа! Че тъй излиза малко... Не ми се пише, ама пиша.
 2. Лизането на гъзове ми идва в повече последно време. Па ако ще и "благороднически" да са тези гъзове... Както казваше един мъдър селянин - "И те лайна серат." Днешното поколение обаче са свикнали да са такива подражатели и обожатели, че е противно дори да ги наблюдава човек. Предците ни биха се отвратили.
 3. Колко пък да е важен? Колкото всеки друг. За 99.9% от света няма никакво значение. Цялото суетене и подмазване е подражание на "простолюдието" към "великата" корона, която от много, много години няма никаква реална политическа власт, а само представителна. Интересно ми е. Ако попиташ из света 1000 произволни човека колко от тях ще могат да ти кажат и един неин "принос". Освон ако самият факт, че е била някаква "важна" особа, не го считаш за "принос". За мен лично нито е била велика, нито каквото и да е друго. Просто една стара, обгрижена и разглезена баба, родила се със златна лъжичка в устата и нямаща никаква реална представа за трудностите на обикновените хора - на острова, па камо ли из другите части на света. Но ако ти тъжиш и скърбиш в момента, кой съм аз, че да те критикувам?
 4. Никога не съм бил поклонник на известни личности. А тези, към които съм изпитвал респект, са основно хора на науката/изкуството и родени гении в дадена област. Втръсна вече (дори и близките ми се оплакаха!) да повтарят по всички медии за станалото. Разбрахме, че е починала на 90 и кусур години. Дай Боже всекиму толкова, че и повече! И дано всеки може да си позволи обгрижването, което тя е имала от десетилетия! Лично за мен темите на деня са нещастието на хората покрай наводненията и липсата на какъвто и да е по-активен отговор от обществото ни. Отделно тоталния крах в политическата ни система и вероятната тирада от избори, която ни предстои. С неизвестен завършек, имайки предвид поляризирането на мненията и позициите. Като добавим и растящата инфлация, несигурност покрай идните месеци и (дано не!) години. Честно казано... Това, че кралицата им си е заминала, ми е толкова все тая, че няма накъде. Имаме много по-важни неща, за които да ни е грижа.
 5. Не ставате за годежарки. И котки надали ще можете да сватосате!
 6. Бях го правил преди няколко години, като времето в Германия беше такова, каквото е в момента при нас...
 7. Поседните няколко години нямам такова желание да следя изкъсо новата музика от Корея, но каналът на K-Ville Entertainment е определено страхотен в подобни случаи. Всяка седмица пуска топ 100 с най-новите песни и в общи линии за 20 минутки можеш да се ориентираш що-годе какво ново. Препоръчвам определено. Ето най-актуалното клипче, да се ориентирате за какво иде реч:
 8. Невероятна и като послание, и като заряд-- "Моя любов, ние сме едно. А аз тичам, тичам към битката... Няма значение дали ще има утре. Моя любов, вече спечелихме. И аз тичам, тичам към битката. Тичам... Към теб!"
 9. Не. Просто по някой път, като ми падне пердето, и казвам това, което от куртоазия премълчавам понякога и с години.
 10. Чудя ви се понякога... На кого ги честитите тези рождени дни? Ако сте толкова близки - ще им звъннете, ще им пишете лично... Тук - за пред всички - симулира се някаква привързаност, но толкова фалшиво стои. Хората неактивни от месеци/години, вие сте тръгнали да ги поздравявате. Същото и в темите на изпълнителите. За кого ги пишете тези честитки? Никой от тези изпълнители няма да ги види. Отидете, драснете им едно пожелание в официалните им канали и акаунти, ако сте толкова фенки... Там, въпреки че е малък, пак има някакъв минимален шанс. Но тук? Детинска работа честно казано. Както и да е--- Продължавайте, дерзайте!
 11. И да се бяха награбили на сцената - надали някой би възразил...
 12. 9/10 - Прекрасен! С атмосфера от "онова" време... Чак се учудих, как е възможно толкова години да не ми е попаднал пред очите. P.S. - 1080p с бълг. субтитри, че в нашите "велики" тракери най-доброто качество все още е като отпреди 20 години.
×
×
 • Create New...