Jump to content

Erutan

Потребители
 • Content Count

  209
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Erutan last won the day on February 22

Erutan had the most liked content!

Community Reputation

385 мочи

About Erutan

 • Rank
  Пълководец

Profile Information

 • Пол
  Male

Recent Profile Visitors

2,486 profile views
 1. 2005-а поне за мен е най-силната година в историята на киното от гледна точка на романтични филми. https://www.imdb.com/title/tt0368709/ https://www.imdb.com/title/tt0417001/ П.С. Две от многото любими сцени за зарибявка: /
 2. Рекох да драсна и аз, че ме досрамя от @ukio, която сама си пише в тази тема. Бях почнал разказите на Кен Лиу (от нейния пост по-горе), но покрай летните месеци някакси все не намерих време да изчета всички. Определено си личи, че авторът е талантлив и има широта на душата, без която да пишеш фантастика не е възможно. Беше ми направило впечатление, че доста се вмъква мотивът за напусната родина (Китай). Последните месеци пък съм го подкарал по-скоро на някакви класики, които през годините така и не успях да вместя в списъка си за четене - "Отнесени от вихъра" и "Ана Каренина" на Толстой, която я свърших преди броени дни... Откровено казано женски четива и не успяха да ми преобърнат/подобрят вижданията много-много, но си имаха и силните моменти. Особено пък втората с героя на Левин, който ми беше станал симпатичен още от игралния филм с Кийра Найтли. Иначе в момента паралелно карам няколко по-скоро публицистични/научнопопулярни... Наскоро излязлата книга на Едуард Сноудън и една, която просто ме разтоварва като четиво, а има и интересни идеи като цяло:
 3. От всички песни в шоуто тяхната най ме радва... Особено ми харесва този акордеонен звук, който се чува на заден план при припева. Придава някак игривост на мелодията и я разчупва.
 4. @Rossi Yankova Просто като са качи стандарта на живот и еманципацията към жените достигне дадено равнище (където те вече нямат създаването на семейство/деца като цел или поне бъдеща перспектива) нациите си отиват. Отделно свикнахме да живеем сами и да разчитаме само на себе си, комуникациите - Интернет, евтините обаждания по мобилните - допълнително изолират хората и вместо да се виждаме лице в лице се дзверим в мониторите на компютрите и смартфоните. Нормална тенденция в развитите общества... Не е проблем само в Южна Корея. Отиди обаче в Африка, където още ходят боси, па ги питай имат ли проблеми с ниска раждаемост. П.С. Карта на света в зависимост от растежа на населението:
 5. @debil4e Вчера като слушах песента, която си поместила по-горе, се чудих какво точно ме мъчи и установих, че малко бавна/развлачена ми идва. На х1.25 скорост по ме хваща ритъма, но вероятно някъде по средата е "sweet spot"-a. През лятото и аз добавям латино към плейлиста, няма как. Просто си върви... Ето няколко, които ги въртях доста:
 6. Ето и един TV-Rip от мен. Свалям ги вечер като се прибера, но ме мързи да ги качвам из тракерите. Който (и ако) му се занимава да синхронизира и сменя картината с нещо по-добро - да заповяда.
 7. Erutan

  AKMU

  Момичето е един от най-добрите им вокали в цялата индустрия. Единствено фактът, че са брат и сестра, малко ми вгорчава изживяването, ако трябва да сме искрени. Някакси не ми върви да пеят такива песни заедно и да знам, че между тях няма грам привличане или поне щипка сексуално напрежение.
×
×
 • Create New...