Jump to content

Erutan

Потребители
 • Content Count

  207
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Erutan last won the day on February 22

Erutan had the most liked content!

Community Reputation

356 мочи

About Erutan

 • Rank
  Пълководец

Profile Information

 • Пол
  Male

Recent Profile Visitors

2,446 profile views
 1. @debil4e Вчера като слушах песента, която си поместила по-горе, се чудих какво точно ме мъчи и установих, че малко бавна/развлачена ми идва. На х1.25 скорост по ме хваща ритъма, но вероятно някъде по средата е "sweet spot"-a. През лятото и аз добавям латино към плейлиста, няма как. Просто си върви... Ето няколко, които ги въртях доста:
 2. Ето и един TV-Rip от мен. Свалям ги вечер като се прибера, но ме мързи да ги качвам из тракерите. Който (и ако) му се занимава да синхронизира и сменя картината с нещо по-добро - да заповяда.
 3. Erutan

  AKMU

  Момичето е един от най-добрите им вокали в цялата индустрия. Единствено фактът, че са брат и сестра, малко ми вгорчава изживяването, ако трябва да сме искрени. Някакси не ми върви да пеят такива песни заедно и да знам, че между тях няма грам привличане или поне щипка сексуално напрежение.
 4. Последните два, които гледах и ми харесаха: https://www.imdb.com/title/tt5321682/ 9/10 История за едно момиче и нейния котарак. Меланхолична, красива, емоционална... https://www.imdb.com/title/tt0398045/ 8/10 Без любовни геометрии, предвидимо, сладко и комично.
 5. Разсмях се от сърце, докато четях описанието на филма. Със сигурност ще запомня значението на "кибанг". То май почти си се подразбира и без да владееш Корейски... Също не съм сигурен дали е удачно определението "прекрасен", имайки предвид информацията, която следва. Ако размениш леко словореда се получава - "Хо Сек става първата мъжка куртизанка в Чосон, когато жените страдат от потисничество. Майка му е била кисенг (компаньонка, куртизанка) и той е израснал в кибанг (бардак). Той е прекрасен млад мъж."
 6. Особено към 01:55... Направо го ожалих момчето...
 7. Erutan

  K.A.R.D

  01:19 + 03:26
×
×
 • Create New...