Jump to content

Erutan

Потребители
 • Content Count

  215
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Erutan last won the day on February 22 2019

Erutan had the most liked content!

Community Reputation

606 мочи

About Erutan

 • Rank
  Пълководец

Profile Information

 • Пол
  Male

Recent Profile Visitors

2,917 profile views
 1. На перона верният слуга Джон посреща своя лорд. - Какво ново в Англия, Джон? - пита господарят. - Абсолютно нищо, милорд. - Цяла година ме няма в Англия и тук не е станало нищо ново? - Е, само това, че славеят, който пееше на явора пред вашия прозорец, вече не пее. - Защо? - Защото яворът вече го няма. - Как така го няма? - Изгоря, милорд. - По дяволите, кога? - В деня, в който изгоря замъкът ви. - Изгорял е замъкът ли? - Да, милорд. В деня, в който лейди Виктория падна в леглото със запалена свещ в ръка. - Защо падна, Джон? - Предполагам, че от вълнение, сър. - Виктория - развълнувана? - Да, защото се изплаши, когато я видях в леглото с мустакатия коняр. - Но тук няма нищо ново, Джон! - Нали и аз това ви казах още от самото начало, сър - нищо ново в Англия.
 2. Тъй, тъй... Точно по тази причина, чувам, че някои им пъхат разни неща из устите. П.С. Добра реклама правиш на сериала.
 3. И на мен ми го препоръча една приятелка, но чак тази седмица се наканих да му дам шанс. Още от трейлъра останах с впечатлението, че няма да е нещо върховно, и като цяло не съм се лъгал много. На мен лично "главната" двойка въобще не ми допадна. И като визия, и като действия/думи... Единственото, което ми хареса и което спаси сериала за мен, беше историята/персонажите на Естер и Бабингтън. И двамата бяха много верни на себе си и принципите си, но показаха и че са способни на прошка/промяна. Неслучайно само те постигнаха щастие. Темерутската част е била реална, според мен, и доста често срещана в мъжете от по-висшето общество по онова време, но останалата част от образите им - романтичната, мекушавата, способната на прошка и извинение - тя идва от въображението и копнежите на самата Остин. Кой точно в живота й е повлиял, е спорно и едва ли може да се каже на 100%. Имаше май дори някакъв играен филм точно на тази тематика - Becoming Jane (2007) Гледал съм го преди години... 8/10 стои при мен, явно ми е харесал.
 4. Много сватби ми се струпаха напоследък. През уикенда още една... Та в унисон с настроението - малко семеен хумор: ---- - Мъжът ми се отнася с мен като с куче! - Защо? Бие ли те? - По-лошо! Иска да съм му вярна... ---- Мъж настоява пред новата си приятелка да му дойде на гости. - Винаги ли си била толкова непристъпна? - пита той. - Не, но вече имам три деца и трябва да бъда предпазлива... ---- В ресторанта: - Специалитетът на заведението ви, моля! - казва клиентът. - Специалитетът на заведението съм аз! - отговаря келнерката. ---- - Ах! Знаеш ли какво значи да си сама? - Знам! Аз също съм омъжена... ---- Не ми върви с мъжете! Всеки път, когато реша да се омъжа по любов, се оказва, че избраникът ми няма пари! ---- - За своята възраст вашият съпруг прави впечатление на бодър човек. - Да, но не и за моята! ---- След буйна семейна кавга съпругата казва: - Отивам си! Връщам се при мама! Дай ми пари за път! Той й дава пари, но тя му кряска: - Само толкова ли? А за връщане, негоднико? ---- - Реших да се разведа. - Защо? - Не искам да съм съпруга на мъж, на когото жена му му изневерява... ---- От сърце желая дъщеря ми да случи с по-добър мъж от моя, но е жалко, че синът ми няма да попадне на такава добра жена като мен... ---- В леглото: - Понякога не изпитваш ли желание да бъдеш мъж? - пита съпругът. - Не! - отговаря съпругата. - А ти? П.С. Честит празник! Бъдете независими и като граждани, и като личности! Но не чак дотам, че да забравите принадлежността си, и не чак дотам, че никой да не зависи от вас...
 5. @asha Радвам се, че съм бил от полза! Аз, откровено казано, не си падам много по фентъзита, но най-вероятно ще му хвърля едно око като излезе с добро качество. Тепърва ще го промотират, а и самото заглавие е доста популярно. Надали щеше да го пропуснеш, дори и без случайното напомняне покрай заглавията от по-горе.
 6. Последните два от любимия жанр, които мога с чиста съвест да препоръчам:
 7. Do you wanna know what's killing her inside? Do you dare to walk the alleys of her mind?
 8. Пепеляшка тъкмо се зарадва, че обувката ѝ паснaла перфектно... И принцът извади сутиен. ----- Син пита баща си: - Тате, кои жени са най-верни? Брюнетките, блондинките или червенокосите? - Побелелите, сине, побелелите! ------ Мъж вдигнал телефона. - Да, майко - въздъхнал той. - Имах тежък ден. Цецка е в лошо настроение... Знам, че трябва да съм по-твърд с нея, но не е лесно. Знаеш я... Да, помня, че ти ме предупреждаваше... Да, помня, че я описваше като зло същество, което ще ми стъжни живота... Да, помня, че ме умоляваше да не се женя за нея. Ти беше права... Искаш да разговаряш с нея ли? Добре. Той оставил слушалката и извикал на жена си в съседната стая: - Цецке, майка ти иска да приказва с теб! ------ Вечер в тъмна уличка пред самотна стара мома изскача мъж: - Стой, това е грабеж! - А може би изнасилване, а? ----- Жена казва на някакъв познат отскоро: - Да не си помислиш, че съм от леките жени, които правят секс на първа среща... - Да спирам ли тогава? - Ай карай ся, почнал си вече... ----- Една жена чакала, чакала принца на белия кон и накрая... Пощальонът ѝ донесъл пенсията.
×
×
 • Create New...