Jump to content

Erutan

Потребители
 • Content Count

  220
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Erutan last won the day on February 22 2019

Erutan had the most liked content!

Community Reputation

732 мочи

1 Follower

About Erutan

 • Rank
  Пълководец

Profile Information

 • Пол
  Male

Recent Profile Visitors

3,314 profile views
 1. Нали идва нова КОВИД-вълна... Та се присетих за една песен от миналогодишния плейлист.
 2. Най ми пасва...
 3. https://asiancinema.me/ Не съм убеден, че ще ти е много-много от полза. Евентуално можеш да прочетеш някое ревю за сайта. И да не съм тотално извън темата, както в предишния пост... Шах гледам в момента вечер. Карлсен играе във FIDE World Cup 2021 - един от много малкото турнири, които не е печелил. Иначе по-късно, в края на годината, ще бъде двубоят му с Ян Непомнияши за световната титла (трябваше да е миналата година, но нали вирусът стопира всичко ). Очертава се страхотен сблъсък. Ян е един от малкото, които са с положителна статистика срещу Магнус. Освен това самият Карлс
 4. Не. Преди 15 години имаше един тракер - AsianDVDClub, който беше с огромно съдържание. За съжаление наскоро (2019-2020) админът нещо се загуби и сайтът отиде в небитието. По-активните от потребителите си направиха нов тракер - AsianCinema - и лека-полека качват каквото имат останало из хардовете. Разликата с Avistaz е това, че е позволено споделянето само на ДВД-та, Блу-рей дискове и WEB-DL рипове. И това, че се набляга не на корейско, а по-скоро японско/китайско с акцент към класики/артхаус и т.н. Даже си правят групички и събират пари, да платят на преводачи да им пишат английски субтитри за
 5. Нищо не гледам. Даже и Европейското... За Франция - Германия се събрахме с един приятел и мачът беше пълна трагедия (1-0 за Франция с автогол на немците ). Миналата седмица по случайност мернах някакво клипче в YouTube, където бяха качили всички голове на първенството. 20-30 минутки... Погледнах го - останах доволен, че не съм си губил времето. Майка ми ме открехна, че била почнала Олимпиада завчера - иначе нямаше и да разбера. Спорт не ме влече много-много. Да не кажа - хич. Навремето по гледах - и тенис, и снукър, и фигурно пързаляне (най-харесвах/м т.н. гала-вечери, където танцуват за публ
 6. @Ko_Erin Не. Аз не споря, че има готини песни и от другите части, но просто, ако трябва да избирам един единствен саундтрак, 100% ще избера този на седмицата. Останалите имат по 1-2 парчета хубави и това е. Иначе - да. След седмицата, и на мен този на петата част най ми върви. То и филмът като цяло е един от най-приятните и гледаеми в поредицата. Да поздравя и аз с едно страхотно изпълнение на Helene Fischer - слабост ми е тя... И глас, и визия... Давал, давал, онзи горе... Та се осрал.
 7. @Ko_Erin Тц! Най-добрата за мен си остава Deep Enough на Live от саундтрака на първия филм (YouTube). Иначе като подбор на песните Furious 7 е най-силен - имаш Get Low, How Bad Do You Want It и станалата вече почти иконична See You Again.
 8. И двете. Смятам, че подобно нещо пасва в някой от авто-форумите. Там нивото си е такова и аудиторията също. Но тук, където повечето сте женски пол?! Отделно самият аз по-скоро не харесвам жени, които рекламират порочността си, все едно е някаква добродетел или качество, на което трябва да се възхищавам или да ме привлича. Такива - под път и над път... Обикновено идват с етикет за цената. А каква ми е тръпката да се боря за нещо, което мога да купя? Никаква. Не те знам какви са тези "опити", но ми се чини, че нещо не си доволна от "триъгълника" и ти се ще повечко ръбове да има.
 9. Кое по-точно ти е смешно в "шегата"? Че има такива представители на твоя пол, които дори и да ги шамарят ще продължат да "смучат"? Ако това за теб не е класически мазохизъм, примесен с някакъв вид Стокхолмски синдром - не знам. Не казвам, че няма... В България (а и не само) има сума ти девойчета, които търпят какви ли не гаври, само и само да са залепени до платежоспособен чичка. Но това не е повод за гордост или смях. Или поне мен не ме радва. Mission accomplished! Мога да се пенсионирам с чиста съвест.
 10. От любопиство само... Женски пол ли си? Питам, понеже това между мъже може и да е ОК, но жена да го помества - твърде мазохистично ми стои. Хеле пък в държава като нашата, където физическото насилие върху нежния пол е на практика ежедневие.
 11. - Отче, искам да се разведа с мъжа си... Ще ми разрешите ли? - Защо чедо? Каква е причината? - Ами... Той се оказа не такъв, за какъвто го смятах! - А като се омъжваше? - Е, тогава бях глупава... - Виждаш ли!? Въпреки всичко той те е взел такава... Сърбят ме пръстите да отговоря, както АЗ бих отговорил, но ще се въздържа от благоприличие!
 12. Вие действайте, па не ги мислете "донорските клетки"... Толкова писане тука... Досега половин дузина челяд да бяхте отгледали!
 13. Tu sais le monde ne tournait pas rond J'avais les mots mais pas la chanson...
×
×
 • Create New...