Jump to content

Erutan

Потребители
 • Posts

  228
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Erutan last won the day on February 22 2019

Erutan had the most liked content!

1 Follower

About Erutan

 • Birthday August 7

Profile Information

 • Пол
  Male

Recent Profile Visitors

4,050 profile views

Erutan's Achievements

Пълководец

Пълководец (5/10)

820

Reputation

 1. Старата любов ръжда не хваща... Да не каже някой, че съм забравил съвсем "славното" си OST-минало.
 2. @ukio Шапка ти свалям! 33 последователни поста за по-малко от два месеца в тази тема без нито един на друг човек! Damn! Даже @ftisland и @Snowpanda_MSS с техните честитки за рождени дни и напомняния кой ден е "вече днес в Корея", не могат да се мерят с теб!
 3. Живо ли е още или са останали само OCD-тата?
 4. Да не повярва човек, че толкова точно ще ме разчетат...
 5. @mariela82 Katrina Kaif и на мен ми е една от много, много малкото от Индия, които са ми попадали в полезрението, но с други клипчета... 02:55 на първото и 03:05 на второто са ми любими сценки!
 6. За мен си е момиченце. Не мога да я възприема като "жена" на 100% (стил Моника Белучи напр.). Самата й физика и личице са едни такива миловидни и сладурски - като на ученичка. Иначе да... Масата фенове са тийнейджъри/ки и затова и най-популярните имена са други. Ако питаш по-възрастните, и имената ще се сменят. Отделно те имат толкова много изпълнители, че просто е трудно човек да отсее. Теб, ако те попитам, кои са ти най-любимите 5 корейски певци/групи и ти ще се замислиш. Макар че отделяш много време и "вриш", както се казва, в тези води.
 7. Началото така ми напомни на едим ремикс от миналото: Песента иначе е страхотна - нежна и романтична. @skofiild Това знаеш ли го? (Толкова е прекрасна, че нямам думи... 03:05 сякаш пее ангел. )
 8. Нивото на сериалите последните няколко години толкова удари дъното, че се хванах как пак заглеждам това не чак толкова известно бижу. В YouTube от KBS са качили всички епизоди в HD качество и с английски субтитри:
 9. Срещат се Киркор и Гарабед. - Какво става с теб? - пита Киркор. - Жена ми почина! - казва Гарабед. - Как стана така? - Ами един месец сутрин, обяд и вечер й предлагах секс и тя не издържа и... - шегува се Гарабед. Минават двадесет дни и Гарабед отива в дома на Киркор да го види. Звъни на вратата, а отвътре се чува как жената на Киркор пее и мие чиниите. Вратата отваря Киркор - по халат, блед, отслабнал и си мърмори: - Пей си, пей си, твойта мамка, само десет дни ти останаха... След командировка жена се връща вкъщи и пита малкия си син: - Синко, добре ли спахте с татко ти? - Добре спахме - отговаря момчето, - само че татко постоянно го беше страх и ходеше да спи при съседката. Аз се надявах на бати, бати се надяваше на мен и така буля остана ялова... - Кой те запозна с твоята жена? - Беше просто случайност, дори нямам кого да обвиня...
 10. - Месото е недоварено! - казва младоженец на младата си съпруга. - Това е невъзможно! - възкликва тя. - В готварската книга пише, че един килограм месо се вари един час. Аз варих половин килограм точно половин час! Млада майка поставя детето си в леглото и му шепне: - Спи, хубавичкото ми момченце! Ако през нощта имаш нужда от нещо, повикай ме и баща ти веднага ще дойде... - Не обичам да пия в присъствието на жена си! - споделя един алкохолик. - Не ми е приятно да я виждам двойна! - Гладко ли мина разводът? - Да. Имах късмет. Съдията се оказа първият мъж на жена ми... - Аз му казах, че не искам повече да го виждам... - И той навярно си отиде? - Само угаси лампата...
 11. Изгледах The Last Duel (2021) на Ридли Скот. Смея да твърдя най-доброто му попадение от Kingdom of Heaven насам... Не е шедьовър, но на фона на масата продукции определено се откроява. Хареса ми, че образите бяха многопластови. Добрите не бяха само добри и лошите не бяха само лоши. Реалистично беше. 8/10
×
×
 • Create New...