Jump to content

NORD

Потребители
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

11 тофу

About NORD

 • Rank
  Глупаче

Recent Profile Visitors

191 profile views
 1. 80-те години са събитията от миналото,значи около 40 години.
 2. Това е защото е прекалила с операциите,лицето и е застинало като маска. Историите за мъст са банални,но и държат някакъв интерес.
 3. Скучно е не можах да догледам 1 епизод. Същото е и с камелията. За сега само "секретния бутик" гледах и двете серии.Там поне има няаква интрига още от началото.
 4. Сега хванах реклама по канал 1,че започват да излъчват корейски сериали,и ще започват на 18 септември от 19 часа с този.
 5. Чудесни новини. Това лято пак го гедах.
 6. Много хубав сериал, през цялото време вървеше депресарски, безнадеждно,а накра се появи надежда. . Не съм гледала японската,за да правя сравнения.
 7. Не беше зле. Харесвам такива мрачни криминални трилъри. Много отворен край. Може би има планиран втори сезон.
 8. Хуанг Ши Мок беше неотразим.. Идеята на сценаристите,че героя не изпитва емоции също беше интересно решение. Жалко,че корейците по рядко правят криминалета. Всичко в сериала беше логично защото още на някъде към средата се сетех кой стои зад убийството именно защото имаше логика.
 9. Остава ми половин час и съм го изгледала. В този сериал главното е корупцията,която е обхванала като октопод върха на държавата,и буквално вече убива хора ,и самата държава както каза един герой. Системата ражда тази корупция,и с ареста на виновните,тя няма да изчезне. Но поне имаше доста почтени борци с корупцията в сериала. Много добра игра на всички актьори.
 10. The Man Living in Our House / Мъжът, който живее в моя дом
 11. На последния преведен 3-ти.
 12. Много ми хареса този сериал. Всичко беше изпипано в него- сценария, играта на актьорите, музиката,режисьорската работа. Много се надявам на 2-ри сезон.
×
×
 • Create New...