Jump to content

Deranox

Потребители
  • Мнения

    24
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Deranox

  1. 7 години подготовка за да изберат накрая това дете за главен. Как може толкова младолик да сложат ? Кога започва ?
  2. Колеги, как така сериалът се снима от 7 години като пише, че снимките са започнали от август 2016 ?
  3. Развалиха ми хубавата драма! Толкова нелогично го направиха, а Че Кьонг я изкараха пълен ретард с тези й действия. Ако го бяха оставили до половината на последния епизод щеше да е супер, но не ... трябва хубаво да разводним драмата. Липсват и сцени. В превюто от миналия епизод има сцени, които липсват в новия епизод, а щеше да е хубаво да ги има. Общо взето добре като цяло, но този край ме остави със смесени чувства, а можеше да я запомня като наистина добра!
  4. Това заглавие ме стресна. Как бихте го превели ?
  5. На същото мнение съм, НО кралят не може да я има току така. Първо е женена за принца и второ е дъщеря на 2-рия по власт човек в кралството. За да я има трябва да ги разведе и да я направи наложница, което няма да стане. Изкараха, че краля има 1 единствена наложница, което е меко казано глупаво. Корейските сериали май не могат да изкарат и 20 епизода преди да започнат да затъпяват. Дано се придържат към историята за края иначе ще го развалят.
  6. Последният епизод нещо не ми хареса ... Взеха да претупват нещата и да стават безсмислени неща както в много други сериали. Май и този ще има претупан край. Така е ... 18 епизода измислена драма и накрая историята от 5 години реален живот в 2 епизода.
  7. Сериалът е много добре измислен, в сравнение с други. Маската беше пълна пародия примерно.
  8. Къде го прочете това ? Имала е деца и то не едно и две, но да, остава сама. Малкият кога е полудял като брат си ? Никъде не съм чел такова нещо за него, а само, че е бил изключително слаб крал-марионетка. Зор зор за трона и накрая нищо не постига. Това в драмата сигурно няма да го видим или ще бъде описано с няколко думи.
  9. Наистина изглежда, като че ли ще свърши след 1-2 епизода, но за щастие епизодите са приключени, а и 6.Х % от цялата нация не е малко. Вярно, не е 15% като Маската, но и това не е малко, предвид че говорим за 50 милиона население.
  10. Добре, че се е разминало. Сегашния каст е просто уникален. За първи път виждам толкова добри попадения. Децата и големите си приличат изключително много.
  11. Маската ме разочарова напълно, а този сериал ме радва изключително много. Страхотен актьорски състав и сценарии.
  12. Не мога да опиша, колко съм разочарован от този сериал. По-разводнен и глупав сериал не бях гледал. Беше добър докато имаше истинска драма и насилие " Кралица за седем дни" е в пъти по-добър, но няма идоли и не е толкова популярен, което е жалко.
  13. Нямам думи колко як сериал са направили! Особено след вчерашния епизод. С нетърпение очаквам следващия. Да си призная, всички азиатски сериали, които съм гледал досега в един момент се изчерпват, но имат планирани 50 епизода при оскъдни исторически сведения и разтягат локуми до безкрай и са отврат за гледане докрая. Този е единствения сериал, който ВСЯКА серия е вълнуваща и става нещо интересно. Друго, което много ме радва, е че кралят и всички други мислят логично и са хитри, което отсъства често в подобни сериали.
  14. Визията на актьора в комбинация с лудостта на героя крещи "ще те скъсам " Много див и привлекателен вид има на моменти.
  15. Ако се придържат поне малко към историческите събития - да, ще има "сладко-кисел" край. Много добър сериал, радвам се, че го започнах. Кралят ме радва изключително много. В един момент е алчен, озлобен и е готов да убие всички, а в друг се сеща, че семейството е важно и се възспира. На никого не остава длъжен, дори и на министрите. Доста реалистичен персонаж са изградили, за което браво. Рядкост е в тези сериали.
  16. Трудно се разчувствам от азиатски сериали, защото като не разбирам езика, а чета букви и се убива всякаква емоция през това време. Единствения азиатски филм, който ме разчувства, че и една сълза пуснах беше Садо.
  17. Каква простотия за пари само ... уж за 7 дни става въпрос и в заглавие и в резюме, а сериалът трае месеци. Не можеше ли да пуснат просто 7 епизода и да се приключи тази глупост ? Историята е страшно променена от историческите събития и абсолютно всичко е измислен пълнеж с частички реалност.
  18. Филмът ми хареса. Показва една страна на корейската общост, която няма да Ви покажат по телевизията така да се каже. Може ли някой да препоръча друг филм с подобна тематика ?
  19. Мен единствено женската ме дразни леко, но и по-зле е имало (Хуа Циен Гу/Цветето). Не може ли да я сменят с мъжко, тъкмо ще е по-модерно
  20. Всеки с мнението си За мен изобщо не е слаб, а напротив. Един от най-интригуващите сериали, които съм гледал. Азиатски сериали предимно исторически гледам и този ми харесва много. Принцът най-накрая спря да реве и дворцовите интриги се завихриха с пълна сила, както си му е реда за Чосон. Дайте някакъв подобен исторически сериал за кралското семейство. Без Императрицата на Китай и Императрицата Ки.
  21. Sha jiejie ми остана любимец. Битката на века ... "Бай Дзъ Хуа, как смееш да пипаш косите ми ?" Само заради него може да гледам 2-та част. Чудя се, ако бяха сменили главната с Fan Bingbing, дали щеше да се получи по-добре ? Тази мацка от началото до средата някъде не можех да я понасям каква лигла е и колко изкуствено играе. Бингбинг след "Императрицата на Китай" просто е номер 1 за мен. Има страхотна визия, глас и играе много добре.
  22. Страхотен филм! Отначало не ми хареса, признавам, но се радвам, че го изгледах, защото краят осмисли всичко. Моментът, когато беше уникален.
×
×
  • Създай нов...