Jump to content

manekineko

Потребители
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от manekineko

  1. Мерси! Ще гледам "от 5 до 9" ще го пробвам довечера. Сори за Шоколатиера.
  2. Почти съм изгледал 失恋ショコラティエ, някой да предложи подобни на него сериали, работни драмички дето си приказват общи приказки за влюбени хахаха В този говориха доста членоразделно, че почти им разбирах ))
  3. Почнах 失恋ショコラティエ, много ми е забавен
  4. Да питам къде мога да намеря японските субтитри на преведхните тук сериали?
  5. Изпуснах, някой знае ли дали ще има промоции скоро за лято-есен?
  6. Мерси за препоръките. Аз като казвам за езика да не си мислите че го знам от 2 години си го уча (след като бях 4-5 пъти в Япония се зарибих) и имам периоди на on/off та си търся когато имам св. време да погледам нещо. Аниметата ми са трудни не вдявам нищо, с поне Наруто. Та от тия всекидневните сериали им схващам през изречение или наполовин изречение хахахах
  7. Някой може ли да ми препоръча японски сериали от маличните със субтитри от т.нар "slice of life", тоест диалозите да са на ежедневни/домашни/градски теми, без много сложни приказки и да говорят що годе не скорострелно. Може да е с комедийни елементи . Дори и да е скучен сценария трябват ми по принцип заради изучаването на езика. На скоро гледах един сериал по нетфликс Altier и доста ми хареса, беше с комедиини елементи за една фирма.
×
×
  • Създай нов...