Jump to content

dostoevski

Потребители
  • Мнения

    124
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно dostoevski

  • Рожден ден 04/17/1984

Profile Information

  • Пол
    Female
  • Местожителство
    All over the World

Последни посетители

992 профилни разглеждания

dostoevski's Achievements

Млад господар

Млад господар (4/10)

1

Обществена Репутация

  1. Нещо страхотно, за което ме светна Kiddo и просто е срамота да не го споделя .
  2. Моя грешка , макар че е странно, че още не са я пуснали .
  3. Ако на някой му се занимава да пазарува онлайн - има я тук и тук
  4. Не е необходимо да е свързано с книгата. С други думи, самото есе може да се напише и без да сте чели книгата. От друга страна може да преплетете двете неща, но като цяло максимумът символи е малък, така че... всеки сам да си прецени. Иначе самата книга излезе в петък. Аз лично много бих искала, но не мога да участвам, понеже живея с член на журито и създателят на сайта "Аз чета" ми е близък.
  5. Абсолютно безсмислен филм. Една добра идея и нищо повече. Абсолютно нищо не се случва. За пръв път виждам филм, чието действие може да се съкрати в рамките на точно 2 минути, ако не и по-малко. Този определено си струваше. За мен това е най-добрата роля на Джейк Гиленхал. По принцип не ми е от любимите актьори, но тук се справи много добре. Идеята на филма не е нещо ново, но посланието и въздействието бяха добри.
  6. Това с въшливия петокласник беше много добро . В такъв случай от мен кърпичките от теб сериалите - това си е много добра сделка.
  7. Искам само да се възмутя от Kiddo, че ме зариби по Марс, а от там и по Вик . Убийствен чар има това момче. За момента не съм изгледала много негови неща ( ще наваксам скоро обаче ), но определено и в актьорската игра много го бива, присъствието му на екрана е много въздействащо. Малко снимки. Gathering Party for Ferrari cars member, 2011.02.29
  8. Моят ник е видно към кого реферира . Просто обожавам Достоевски, начинът му на писане и най-вече образите които изгражда - сложни, гениални, ненормални, човешки, морални, неморални, грозни, красиви, уродливи, странни, близки...и още и още...всеки, който е чел нещо от него ще ме разбере...или пък не.
  9. Ясно е, че и аз няма да кажа кой знае какво по-различно, но мен не ме притеснява дублажа изобщо. На хора, които като нас са гледали и гледат подобен род филми със субтитри, наистина ни прави впечатление, но на останалите няма как. Според мен дублажът в случая е наистина плюс. Всички знаем колко експресивни са корейците и как преиграват на моменти. Преди да ме поправите - да в момента и на мен не ми изглежда така, но когато в началото гледах разни лигли как се тръшкат в захлас, или като вземат да си викат "Искаш ли да умреш?" с онзи гърлен, процеден през зъби глас...и прочее и прочее...Така че смятам, че на огромна част от публиката тези неща не биха им понесли (на моята баба например ). Има още куп други неща, които се явяват като пречка за навлизането на корейските сериали в българския ефир (дано да греша), затова няма да им "гледам зъбите" и ще се радвам на филма
  10. За обратен брояч може да пробвате и от тук или от тук или пък нещо ей такова
  11. Гледах я за пръв път в "Мерито" и съм наистина очарована. Направи много добра роля според мен. Най-добрата в сериала изобщо. Изключително красива, има нещо много предизвикателно и дръзко в нея. Малко ми напомня на гисенгата от Capital Scandal - не знам дали със самото си излъчване или с нещо друго. И макар че не съм гледала нищо друго с нея (за което смятам да наваксам) - моите адмирации - една от най-красивите и чаровни корейски актриси, които съм гледала.
  12. Имам един въпрос към филма и той е свързан с финала: така и не разбрах някои неща Но сериала ми хареса определено. Имах желание нещата да се получат малко по-сериозно накрая и да има малко повече драма.В началото бяха засегнати доста сериозни теми, говореше се за смърт, политически предателства ит.н. и т.н., а всичко свърши някак странно лесно и хубаво. Но пък в крайна сметка явно са преценили, че не искат да задълбочават нещата. Това, което много ми хареса е, че почти нямаше слаб образ в драмата - всеки - като започнеш от гисенга-та, минеш през майката на момичето и стигнеш до продавача в книжарницата (за главните дори не говоря) бяха много добре изпипани като персонажи.
  13. dostoevski

    Fun Corner

    После защо българите имаме "лошо име". Това е такава гавра, че ми иде тоя дето им казва какво да говорят да го хвана и да го накарам на чист български да каже - "Аз съм е..... тъпия селски кретен".
  14. Започнах филма без големи очаквания и по-добре, както се оказа в последствие. Хубав е, по-скоро приятен и забавен, но със сигурност няма да се нареди в класацията ми "любими". Що се отнася до образа на Мери Кристмас - на моменти добротата й и ми идваше в повече. Много харесвам тази актриса, всъщност ми е една от любимите, особено след Сестрата на Пепеляшка, но в тази й роля няма да я запомня с нищо друго освен с разкошната й коса и невероятният аутфит - страшно много ми хареса стайлингът й - точно в мой стил. Му Гьол - ами предполагам, че грешката си е в мен, но ми е трудно като цяло да го възприема сериозно. Не мога да го изкарам от амплоато му на "разбунтуван тинейджър", което се е загнездило в главата ми. Начинът му на игра, физиономиите, преиграването на моменти - просто твърде много ми напомни на това как изигра ролята си в "Ангелите". Директора беше сладък - твърде ми беше малодушен обаче на моменти. Трябваше ми доста време да разбера дали обича Мери Кристмаса или просто се е привързал. Уж я обича - а пък абсолютно дърво. Поне да се беше борил за нея. Но като цяло образа му беше изигран добре според мен. Най-силният образ за мен си остава актрисата - всички останали ми бледнеят пред нея. Прояви характер, опита се да вземе това, което иска, нямаше излишни сцени на прекомерно благородство - абе много добре си изигра ролята Мисля, че и това е основният проблем на филма (а и на доста други филми) - няма силни и запомнящи се образи.
×
×
  • Създай нов...