Jump to content

dostoevski

Потребители
 • Content Count

  124
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 тофу

About dostoevski

 • Rank
  Млад господар
 • Birthday 04/17/1984

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  All over the World

Recent Profile Visitors

794 profile views
 1. Нещо страхотно, за което ме светна Kiddo и просто е срамота да не го споделя .
 2. Моя грешка , макар че е странно, че още не са я пуснали .
 3. Ако на някой му се занимава да пазарува онлайн - има я тук и тук
 4. Не е необходимо да е свързано с книгата. С други думи, самото есе може да се напише и без да сте чели книгата. От друга страна може да преплетете двете неща, но като цяло максимумът символи е малък, така че... всеки сам да си прецени. Иначе самата книга излезе в петък. Аз лично много бих искала, но не мога да участвам, понеже живея с член на журито и създателят на сайта "Аз чета" ми е близък.
 5. Абсолютно безсмислен филм. Една добра идея и нищо повече. Абсолютно нищо не се случва. За пръв път виждам филм, чието действие може да се съкрати в рамките на точно 2 минути, ако не и по-малко. Този определено си струваше. За мен това е най-добрата роля на Джейк Гиленхал. По принцип не ми е от любимите актьори, но тук се справи много добре. Идеята на филма не е нещо ново, но посланието и въздействието бяха добри.
 6. Това с въшливия петокласник беше много добро . В такъв случай от мен кърпичките от теб сериалите - това си е много добра сделка.
 7. Искам само да се възмутя от Kiddo, че ме зариби по Марс, а от там и по Вик . Убийствен чар има това момче. За момента не съм изгледала много негови неща ( ще наваксам скоро обаче ), но определено и в актьорската игра много го бива, присъствието му на екрана е много въздействащо. Малко снимки. Gathering Party for Ferrari cars member, 2011.02.29
 8. Моят ник е видно към кого реферира . Просто обожавам Достоевски, начинът му на писане и най-вече образите които изгражда - сложни, гениални, ненормални, човешки, морални, неморални, грозни, красиви, уродливи, странни, близки...и още и още...всеки, който е чел нещо от него ще ме разбере...или пък не.
 9. Ясно е, че и аз няма да кажа кой знае какво по-различно, но мен не ме притеснява дублажа изобщо. На хора, които като нас са гледали и гледат подобен род филми със субтитри, наистина ни прави впечатление, но на останалите няма как. Според мен дублажът в случая е наистина плюс. Всички знаем колко експресивни са корейците и как преиграват на моменти. Преди да ме поправите - да в момента и на мен не ми изглежда така, но когато в началото гледах разни лигли как се тръшкат в захлас, или като вземат да си викат "Искаш ли да умреш?" с онзи гърлен, процеден през зъби глас...и прочее и прочее...Така че
 10. За обратен брояч може да пробвате и от тук или от тук или пък нещо ей такова
 11. Гледах я за пръв път в "Мерито" и съм наистина очарована. Направи много добра роля според мен. Най-добрата в сериала изобщо. Изключително красива, има нещо много предизвикателно и дръзко в нея. Малко ми напомня на гисенгата от Capital Scandal - не знам дали със самото си излъчване или с нещо друго. И макар че не съм гледала нищо друго с нея (за което смятам да наваксам) - моите адмирации - една от най-красивите и чаровни корейски актриси, които съм гледала.
 12. Имам един въпрос към филма и той е свързан с финала: така и не разбрах някои неща Но сериала ми хареса определено. Имах желание нещата да се получат малко по-сериозно накрая и да има малко повече драма.В началото бяха засегнати доста сериозни теми, говореше се за смърт, политически предателства ит.н. и т.н., а всичко свърши някак странно лесно и хубаво. Но пък в крайна сметка явно са преценили, че не искат да задълбочават нещата. Това, което много ми хареса е, че почти нямаше слаб образ в драмата - всеки - като започнеш от гисенга-та, минеш през майката на момичето и стигнеш до продава
 13. После защо българите имаме "лошо име". Това е такава гавра, че ми иде тоя дето им казва какво да говорят да го хвана и да го накарам на чист български да каже - "Аз съм е..... тъпия селски кретен".
 14. Започнах филма без големи очаквания и по-добре, както се оказа в последствие. Хубав е, по-скоро приятен и забавен, но със сигурност няма да се нареди в класацията ми "любими". Що се отнася до образа на Мери Кристмас - на моменти добротата й и ми идваше в повече. Много харесвам тази актриса, всъщност ми е една от любимите, особено след Сестрата на Пепеляшка, но в тази й роля няма да я запомня с нищо друго освен с разкошната й коса и невероятният аутфит - страшно много ми хареса стайлингът й - точно в мой стил. Му Гьол - ами предполагам, че грешката си е в мен, но ми е трудно като цяло да
×
×
 • Create New...