Jump to content

lady of the lake

Екип Субтитри
 • Content Count

  163
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by lady of the lake

 1. Благодаря ти от сърце, че ми даде възможност да се насладя с кеф на сериала на български! Благодаря ти, че винаги влагащ сърце и душа в преводите и ги правиш така мили за нас! 

  Благодаря! Ти си знаеш!:kissx::kissx::kissx:

  • Like 4
 2. 2 hours ago, Madlen1205 said:

  Има точно определен ден в който излизат новите епизодите, защото нямам търпение? Кога се очаква да излязат 13 и 14 епизод?

  От линковете за сваляне с англ. субки виждам, че ги има качени 13 и 14 епизод. Но не знам преводаческата група, която се е заела с проекта, дали има някакъв конкретен график, по който качва превода на бг.

  • Thanks 1
 3. Добре, явно сценаристът ме мрази!!  Може ли такова нещо??

  Spoiler

  Какъв беше тоя финал, по дяволите!?!?!?  :cry:Тия искат и мен да убият! 

  Първо - егати медения месец дето изкараха в онази къща! и какво им става на всички тайландци с тези сцени в банята??:D Хич не мислят за горките актьори, значи! ми ако се хлъзне, та налети на нещо стърчащо там? какво правим тогаз???:D:D

  Второ - искам да пребия с нещо много тежко оня пор Пор! 

  и трето - ей, това инспекторче ми взима здравенцето като се появи в цивилни дрехи! ( то и без дрехи като е, пак така :wub: ) Откъде го изнамериха не знам, ама не бих отказала сериалче с него в главна роля. и по възможност да не носи ризи с копчета!:lol2:

  и последно - стискам палци срещата на Тан и цивилния инспектор да е намек за разиграно театро после за пред очите на шефа на полицията! щото ако верно утрепат някой и  няма ковид, няма мовид! отивам в Тайланд и дупце да му е яко на сценариста!:nunchako:

   Ох, и сега как се чака до другия понеделник???

  • Haha 5
 4. Много различна история. Докато в началото започна по онзи мил, сладък начин, който кара сърцето да трепка радостно, изведнъж се засегнаха едни сериозни теми, които някак, в другите подобни проекти, се подминават. 

  И двамата актьори ми бяха някак странни в началото, но рошавият, отнесет от вихъра Юки, с тази слънчева усмивка, много бързо избута настрани всичко останало. 

  Очарователни, мили, топли... 

  Споделям мнение с @felicyti за милото значение на линиите и мъничките детайли. Сцената, когато се срещнаха за първи път на линията и когато се разминаха... Красиво като танц! Погледите, докосванията, несигурните усмивки...

   

  Spoiler

  Радвам се, че показаха историята извън ученическата и университетската реалност. Нещата са различни, различни са и проблемите, с които се сблъскват когато вече са големи. 

  Мъчно ми беше за Ито, който непрекъснато се опитваше да прави "правилните" неща. Мъчно ми беше и за Юки, който, макар да беше онова неориентирано завеяно същество в началото, в един момент ясно каза какво иска да прави с живота си, и точно тогава двамата тръгнаха в различни посоки...

  Много напрегнати послесни две части на сериала. Макар и малко статични, сцените бяха много силни. Раздялата, лутането на Ито, на Юки, прекъснатата линия... Много въздействащи.

  А северното сияние - красота!  И каква беше изненадата ми когато там се появиха едни други две муцунки, които накараха сърцето ми да откачи... Не знам как и кога някой е решил да вмъкне онези мили същества от History - make our days count, но  ме накараха да пищя от радост!

  И сега нещо по-ведро - на някой направи ли му впечатление, пе мацката, дето се появи във фирмата при Ито, беше с лакирани нокти? :D Не знам защо толкова се впечатлих... Опитвам се да се сетя, ама май друга японка не съм виждала да е с такъв маникюр.

  • Like 2
 5. Леле!

  Първо  финалът на седми епизод! После финалът на осми епизод! Сега финалът на девети!!! А стига бе! ще ме побъркат тези хора! Вече не знам какво да мисля и кого да подозирам, и .... Така ме заплетоха, като пате в калчища съм!

  Само знам, че от години не съм тръпнала така в очакване на следващия епизод на някакво криминале! 

  Spoiler

  То ясно, че има някакви пробойни тук и там в историята, но въпреки това много добре грабва вниманието и не те пуска до края. 

  А, и още нещо. :D След два дни в пандиза, въргаляне по пода и побой, е па как не го пратиха да се изкъпе Тан!?! :D Да не говорим, че уж нали изпратиха онея момчурляци да го ступат здравата. Е па как ни устната му беше цепната, ни някоя спукано ребро... Или той е твърде здравия мъжага, та е над тея неща:dunno:  Или може любовта да го окрилява и да не усеща такива баналности:D

   

  • Like 2
  • Upvote 1
 6. Седми епизод направо ме закопа!

  Не че инстаграм не ме беше наспойлил яката, ама е те такъв финал не очаквах.

  @bubble,  подкрепям питанията ти :D. И аз бях wtf с финалната сцена. Как може такова нещо?!

   

  Spoiler

  А пък как се налазиха на тоя диван... Не е истина! На моменти имах чувството, че Макс буквално ще изяде Тул... Божкееее!:blink:

   

  • Like 4
  • Haha 1
 7. Леле, хора... Аз съм като омагьосана! Едва до 5ти еп съм стигнала (благодаря за прекрасните субки!!!), и не мога да се освестя. От много време не ми се беше случвало да гледам сериал, който да не е сладката шекереста любовна историйка, и да не мога да откъсна очи от екрана. Изглеждам всеки епизод и като свърши съм "Чакай малко, кога минаха тези 40мин?!"  Сюжетът държи в напрежение непрекъснато, не е провлачен, има си динамиката, без да в прибързан... 

  Наистина преизпълни очакванията ми досега! Стискам палци да продължи така и до края!

  • Like 7
 8. За съжаление аз така и не можах да го изгледам. С толкова хъс го чаках този втори сезон, че не е истина.

  И като видях как започна... и ми отиде цялото желание да го гледам.  Как можаха да направят такава мешана скара от първи сезон и някаква си измислена вселена??? Още ме е яд, защото актьорите са ми много милички и така да исках да видя продължението на тяхната история. Напълно ми объркаха представите за сюжетната линия с тези променени отношения между Тин и Кан. А да не говорим и за историята на Ае...

  Може би след време, като ми мине малко разочарованието, ще се опитам пак да го гледам. Дано да успея тогава да свикна с това, че е променена историята.

  • Like 1
  • Upvote 2
 9. Аз започнах да го гледам и е толкова миличко да се върна назад към героите от "Двете луни", Но сега развиват любимата ми двойка от тогава - Минг, (който така и не разбрах защо сега се казва Марк :dunno: ) и Кит ( или както аз му казвам Китикат :D ). Та засега върви много приятно. Да видим нататък как ще го продължат.

 10. Извинявам се, че малко се бавя с този проект, но имах интересно екшън преживяване с компютъра, който реши, че ще е много забавно да ми изтрие почти всичко, което бях превела. :cry:

  Както и да е, работя си го, просто трябваше да го започна отначало. Превод ще има.

   

  • Like 3
  • Thanks 1
 11. След като изгледах сериала имаю нужда от помощ, психиатрична помощ :D 

  Изключително съм доволна от сериалчето. Няма да го сравнявам с никой друг, защото всяко сериалче носи различен заряд и чувство. Тези тук диванета донесоха много дива страст, много смях и много добра актьорска игра. Сайнт и Зи направиха страхотни роли. Направо ми отвяха акъла - особено в драматичните моменти на раздялата... Много силна емиция! Много! Изревах си очите! и като казах очи - тия с конкурс ли ги подбират тея актьори да имат такива магнетични очи бе?!? Първо Мю, а сега и Зи... Сърце не ми остана от тея техните очи! Толкова силен, прквлипащ поглед, който не ти дава мира и за секунда, камо ли да откъснеш очи от екрна.

   

  Ама и захарните моменти си бяха мнооого добри, чак на моменти свръх :D То не бяха палатки на плажа, то не беше по корейски тертип тичане докато се държат за ръцете, то не беше гушкане и омилкване...  Коали, котета, зайчета... То не остана място в нас от животни бе:lol2:

  Обаче любимци си ми останаха Зон и Сайфа :blush: Образът на Зон малко множко drama queen идва в началото, и леко дразни, но нататък става такъв захарен памук покрай Сай, че дъх не ми остана от тях. Много сладки... и тез техните целувки...  Ще си чакам допълнителните епизоди с тях когато  приключи таз работа с коронката.

  • Like 6
  • Haha 2
  • Upvote 1
 12. Вчера или онзи ден гледах тези снимки, обаче щото нали китайския ми е матерен език :28558: и предположих, че става дума за някакво риалити, в което е участвал.

  А то за сериалче ставало дума... с радост ще си го чакам да го гледам.

  • Haha 1
×
×
 • Create New...