Jump to content

lady of the lake

Екип Субтитри
 • Content count

  38
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

43 тофу

4 Followers

About lady of the lake

 • Rank
  Млад герой
 • Birthday October 4

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  Пловдив
 • Любими сериали
  Bride from the century, You're beautiful, My love from another star, Signal, Nobunaga Concerto, Hana Kimi, Ouroboros
 • Любими филми
  too many

Recent Profile Visitors

585 profile views
 1. С удоволствие го изгледах и сега съм пред депресия, че свърши! Огромно благодаря за чудесната работа на екипа по превода! От 16 еп нататък нямах търпение и ги изгледах с английски субки, но после се насладих максимално и на преведените епизодчета. как да се откажа от сладкото обръщение на Червенокоско към половинката му Сериалчето е много сладко, на моменти чак свръх доза сладост докарва (не че се оплаквам ) и сега определено ще ми липсва. Усещам, че много дълго време ще се превъртат епизодите.
 2. lady of the lake

  HIStory3: Trapped (2019)

  Златни стеее!!!
 3. lady of the lake

  Ahn Jae Hyun (Ан Дже Хьон)

  Цялата ситуация се заформя изключително грозна. Останах потресена от това какви коментари се ръсят из интернет пространството по негов адрес. Още по-ужасена бях от коментарите под поста му в инстаграм... За съжаление корейски не разбирам ( а може би е и за добро в този случай), но английските коментари бяха ... Никога не съм харесвала тая хайванка, а когато разбарх, че тръгна да се жени за нея направо откачих... А с цялата тази шумотевица покрай развода съвсем вече не мога да я дишам. Дано по-бързо да се приключва и всеки откъде е... Макар че като ги знам корейците как търсят под вола теле само и само скандал да има, сензация да пълни новините, скоро няма да ги оставят.
 4. lady of the lake

  HIStory3: Trapped (2019)

  Супер сте! Благодарим за страхотната работа!
 5. От страшно много време скриха всичко азиатско от магазините и съм много разочарована... А бяха така добре заредени рафтовете в Триумфа... Сега чакам спорадичните ходения до София до Алексфиш, за да си взема нещичко, което да ми припонни азиатската кухня... Много тъжно.
 6. Айшш, @mrnkaloto, е с тоя клип ме довърши просто! Мацата не ми е по вкуса определено. Сериалчето ще го гледам заради Джони и заради това, че имаше интересно вплитане на фентъзи елементи по различен начин представено. Иначе за целувката я разбирам - не че нещо, ама на кой няма да му хареса да бъде целуван толкова пъти от този красавец?! (къде да се наредя на опашка?) Ще си чакам субките, а пък ще се радвам от време на време да ни мяташ по някое клипче за очото.
 7. Значииии, @mrnkaloto, с това споменаване на креватна сцена направо ми изпрати в забвение търпението Усещам, че ще го гледам с английски субки, а после ще му отдам дължимото и на бг превода.
 8. Невероятни сте! ❤ Попитах чисто информативно, защото знам колко е натоварено положението. Когато успеете и колкото успеете, никой не бърза! Страхотни сте!
 9. Здравейте, как върви този проект? Наскоро открих заглавието и ми стана любопитно какъв е прогресът му при нас.
 10. @Lawandula, в самия ресторант не съм ходила и не знам точно къде се намира. Но сме поръчвали за вкъщи. Ето линк - https://www.foodpanda.bg/restaurant/v9yi/kitayski-restorant-drakon-plovdiv . Надявам се да не си развалят качеството, както имат навика китайските ресторанти в Пловдив.
 11. за съжаление не съм намерила корейска храна в Пловдив. Единствено в един китайски ресторант предлагат кнедли, които са едно към едно с корейското манду. Но само толкова. За инстантните нудъли няма да казвам, защото това, което се предлага тук, няма нищо общо с реалното нещо.
 12. lady of the lake

  HIStory3: Trapped (2019)

  @Katshi Радост за очите си с тези бързи качвания! Вчера едва преглътнах края на 6ти епизод, но днес доволно потривам ръце за 7ми и 8ми!!
 13. lady of the lake

  Vagabond (2019)

  И аз нямам търпение за този сериал. Искрено се надявам да е свеж повей в киното, че от много време нищо кой знае какво корейско не съм виждала.
 14. lady of the lake

  Snow Flower (2019)

  А някой мераклия да му прави субки намери ли се?
 15. Това звучи зарибяващо. От много време не съм гледала нищо вампирско, така че с удоволствие ще си го пусна.
×