Jump to content

lady of the lake

Екип Субтитри
 • Content Count

  176
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

484 мочи

About lady of the lake

 • Rank
  Млад господар
 • Birthday October 4

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  Пловдив
 • Любими сериали
  Bride from the century, You're beautiful, My love from another star, Signal, Nobunaga Concerto, Hana Kimi, Ouroboros

Recent Profile Visitors

1,349 profile views
 1. Аз го започнах сериала и съм изключително очарована от него. А как само се бях наточила да обезглавя Фиат, така му бях набрала от ТарнТайп 2... Но изненада... Нито прибързано снимано, няма безсмислени прехвърляне от сцена в сцена... Смислени образи, смях, добре засегнати теми за грешките и последствията после от тях. Много добре. И реших, че ми харесва твърде много, за да го гледам на английски. Ще си изчакам бг субките, за да ми е пълен кефа.
 2. Ти пробвал ли си го? Аз не останах хич очарована...
 3. Чудесна идея @hous3. Може да се опитаме да организираме нещо.
 4. Снощи отново седнах и го изгледах филма. Много приятно усещане. Някак много ми напомни на Does the flower bloom? Тихо, кротко, с достатъчно емоция, която да те разчувства...
 5. Най-накрая и аз успях да го изгледам сериала. Беше ми много мъка в началото, на няколко пъти спирах и после пак продължавах. Радвам се, че видях истрията им отново, но имаше какво да се каже за сценария и режисурата на този втори сезон. Предполагам сте го коменторали, няма да повтарям казани неща. Огромно благодаря за субкитe на @HikariDu! Винаги успяват да внесат нужната колоритност на сцените, за да не се чувстваме изгубени в превода. Изключително много се забавлявах с неповторимия изказ на Но, с мрънкането на Клюкарката и Со (или както аз му казвам още от първи сезон - Корейска адж
 6. За мен това е сериалът на въздишките и на емоциите, които нямаха нужда да бъдат изказани гласно. Всеки път, в който Пуфа въздъхнеше примирено, безпомощно или пък с приседнали думи на обич в гърлото, въздишах и аз. Емоцията, която успяваха да покажат и двамата, без онова излишно бръщолевене и възклицаване, трогваше страшно много. Тихо, нежно, спокойно и чувствено... Точно като животът в това малко селце. И няма да споменавам, че си изревах очите на девети и десети епизод @felicyti, ти викай продуценти и режисьори за продуктовото позициониране, аз имам да си поприказвам
 7. Аз малко позабравих финала, но мисля, че бяха от Love by chance сезон 1... Сега ме подсещаш да пусна пак последния еп да видя Спешъла за Лонг не съм го гледала и не мога да кажа мнение. В началото много ми допадаше образът му, но после доста ми мина в графа "минус" и никак не ми е било интересно каква е неговата история.
 8. Преди време бях попадала на фен превод на новелата в wattpad, но за съжаление преводът беше доста труден за четене и се отказах. Не съм проверявала скоро дали няма някой нов фен превод там. ако има нещо, обикновено там се появява.
 9. За съжаление сайт нямат, но може да се пита под снимките във фейсбук или профила им в инстаграм. И аз от тях съм си пазарувала и доставката до Пловдив става с който куриер предпочиташ - Спиди или Еконт.
 10. Да ти кажа честно и аз не разбрах дали са свързани По-добре го гледай с идеята, че е отделна история, нямащо общо с 2те луни. Просто има припокриване на имената на героите. Иначе става някаква пълна каша-маша. Ако трябва да се търси някаква хронология, би трябвало този тук сериал да е след първи сезон на 2те луни, но то и това не пасва поради ред причини и събития в 2те луни. А и май новелата, по която са снимани тези серии, е на друг автор...
 11. Много са ми сладкиии! Как само се гледат докато уж трябва да говорят на нас зрителите
 12. Я, има почнат превод на новелата? Интересно!
 13. Аз от много време съм му мераклийка на филма... Но го има само с хард вградени субтитри и никакъв отделен файл с тайминг... Ако някой може да помогне с намиране на отделни субтитри, бих се захванала с него с най-голямо удоволствие.
 14. @Vduhnovenie, работи се по сериалчето. Можеш да следиш прогреса му в темичката ни в настоящи проекти
 15. Благодаря ти от сърце, че ми даде възможност да се насладя с кеф на сериала на български! Благодаря ти, че винаги влагащ сърце и душа в преводите и ги правиш така мили за нас! Благодаря! Ти си знаеш!
×
×
 • Create New...