Jump to content

myzi4ka

Потребители
 • Posts

  152
 • Joined

 • Last visited

About myzi4ka

Profile Information

 • Пол
  Female

Recent Profile Visitors

608 profile views

myzi4ka's Achievements

Млад господар

Млад господар (4/10)

3

Reputation

 1. Сериалчето страшно ми харесва! Доста отдавна не съм се заинтригувала така. На конкретностите изобщо не обръщам внимание, защото това си е художествена измислица. Дори ми е весело-интересно по случая. Важното е , че се е получило нещо много чаровно и приятно. Нямам търпение за всяка следваща серия. А Джун Ги е невероятен. Много чаровно момче.
 2. Свърши и този сериал.... Ще ми липсва ужасно очакването и насладата от всяка нова серия и приключенията на двете "банди" - добрата и лошата. Как нямаше дори един персонаж не на място. И както казаха преди мен - умелото съчетание на различните жанрове направи сериала идеален и не на последно място превъзходната игра, сценарий, режисура, изобщо всичко, всичко. Рядко изпълнение на проект. .. Ще си го гледам от време на време за настроение.
 3. yonkaval верно, че можеха да вмъкнат нещо в тая насока. Сигурно щеше да има много комични ситуации.И тогава сериалчето можеше да бъде 25 серии. Де късмет...
 4. Страхотен 15-ти епизод! А за романтиката, просто нямам думи. Все сме я гледали в корейските сериали, но на такова ниво - рядко! Настина се чувстваш все едно са до теб. Толкова истинско, толкова хубаво предадено. .... И можеш само да си благодарен за това.
 5. Lawandula, и аз на това се учудвам. На мен сериала много ми допада и изобщо нямам против фантазийката в него. Мисля, че "приказното" никога не вреди, а провокира онова хубаво детско в теб - да си помечтаеш (принципно). Виж за играта на двамата гг спор няма - великолепна е, поне за мен. Има много химия между тях, пък и сценаристката и режисьора са свършили отлична работа, видно и от другите им проекти. Пък и като сравня филма с онзи другия Градския ловец, този ми е на светлинни години отгоре. Очаквам всяка серия с нетърпение, като вече съм изгледала всичко налично, вкл. и в руските тракери.
 6. Съжалявам, че се забавих (нямаше ме), но да, същият ееееее! ха ха.. Благодаря!
 7. Ами спомням си, че действието се развиваше в някаква къща и жена посрещаше гости за някакъв празник, ама Коледа ли беше, рожден ден ли беше, май второто....хъъмммм и идваха гости и в тарапаната стана убийство на някакъв мъж То беше криене в някакви гардероби и нелепи ситуации и хем не искаш да се смееш, пък хем се пукаш от смях.
 8. Иска ми се повторно да си изгледам една корейска черна комедия, която страшно много ме изкефи и се смях до припадък, но пусто да остане като не мога да си спомня как се казваше..... Само това се сещам, че беше квалифициран филма като ЧЕРНА комедия и такъв си беше, сигурна съм, че на мнозина веднага ще им просветне лампичка, защото знам, че и на други бе любим филма. Ако ви дойде нещо на ум, пишете.
 9. Най-ме кефи неговата жизненост. Той сякаш пулсира физически и емоционално. Това е нещото с което ме печели. За разлика от много други актьори, които стоят на екрана като восъчни кукли на витрина, той е земен и много истински.
 10. Страхотни сте. Благодаря от сърце за труда. Сериала много ми харесва.
 11. И аз се запалих по сериала. А встъпителната песен направо ме остави безмълвна. Прекрасна. Точно щях да моля някой да я постне на клипче тук. Много благодаря за което.
 12. Обидно ми е защото, както личи и от целия ти коментар се обръща предимно внимание на подробностите, а не се оценява идеята на филма. Нима тя не заслужава уважение? Или само искате да се кефите на добри тупалки? Аз лично си мечтая за добър български съвременно направен исторически сериал (май ще си остана с мечтата, то историята ни не са уточнили, камо ли сериал да седнат да направят). Кога ще спрем да бъдем "Мара подробната"? То туй нещо ни пречи във всичко май. Но, пък добре направи че, коментира. Така си припомних, че дори и на един запален идеалист като мен е трудно да поддържа идеализма си. (Колкото и наивен да се струва на някои, именно той е двигателя на прогреса към по-доброто.) Намиг.
×
×
 • Create New...