Jump to content

aria

Потребители
 • Content count

  896
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

aria last won the day on May 9

aria had the most liked content!

Community Reputation

358 мочи

2 Followers

About aria

 • Rank
  Пазител
 • Birthday 10/13/1980

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Любими сериали
  Много са, но преобладават корейските!

Recent Profile Visitors

1,467 profile views
 1. Моля, оправете правописа на резюмето за сериала. Думите и знаците за корекция са следните: убиство, наувна, запетайка (,) пред НО, както и пауза СЛЕД точките на всяко изречение, и махане на празното място пред точките. Грешка има още в първото изречение. За първи път се случва да прочета сбъркано резюме в този сайт. Досега всичко друго е било много грамотно.
 2. Свърши твърде захаросано за моя вкус, но пък беше в реда на нещата. На сватбата всички жени бяха много красиви, роклите ми харесаха, браво на стилиста.
 3. Аз не съм от следящите го, но като изгледах трейзъра ми направи впечатление, че накрая се появи един едър надпис /за секунди/, с големи странни символи, които по същество ми напомниха на старобългарските символи!
 4. До 23 серия съм /включително/ и за момента много се различава от първата версия. Тук са решили да разнообразят, а не да се повторят. Не е същото като първия сериал.
 5. Сериозно - резюмето е объркващо. Как така просто ще се покриеш и ще изчезнеш, дори за близките си хора? Ще го гледам, за да разбера причината и въобще, защо се случва това, което пише в объркващото ме резюме.
 6. aria

  Junho (Джуно)

  Благодарение на подбора на ролите и на подбора на танците /не си падам по песни просто, и няма да ги намесвам и тях/, Джуно ми става любимец. Е, ням да е единствения, имам си няколко любимци, но измежду тях той най-добре за мен и за интереса ми си подбира ролите, като се има в предвид и че е и айдъл. Ще стискам палци да продължи да ни радва и след казармата и да си "опича акъла" по същия начин. Надявам се да не се промени нищо. Между другото винаги съм се чудила на тези техни късни /поне за мен са късни/ казарми, но пък те си знаят най-добре.
 7. Тропането, роптаенето и вайкането за субдитри никога не е имало положителен ефект. Казвам го като потребител. В моменти като този, добре е да се замълчи. Това е съвета ми към Лин64. Всъщност може би е добре и да се извини, но едва ли ще се случи, виждам, че спорът вече се е разрастнал. А към преводачите - не се връзвайте на провокацията и не си причинявайте негативни емоции, нека сме верни на максимата, че "По-умният отстъпва." То като цяло в такава ситуация, няма и какво да се направи, но поне си запазете доброто настроение, защото от конфликти полза никаква няма. Поне 100 човека са ви благодарни за преводите, не се отказвайте заради 1 недоволен. Рядко се меся в подобен спор, но тук наглостта ми избоде очите. Наглост е да очакваш някой да направи нещо за теб даром, само защото ти си тропнал с крак. Човек дори за да си поиска, трябва да знае как.
 8. Мъжете имат някакъв странен навик да ходят голи и да разхождат мускули. Половината от времето единият е гол и си показва плочките. Говоря за първите 3 серии, другите не съм ги гледала още.
 9. Много ми харесваше и с интерес го следях до 25 епизод! После спрях и реших, че повече не ща да го гледам. Вероятно ще хвърля око само на края. Всъщност в началото на сериала имаше интрига докато двамата главни мъже се съревноваваха тайно и си мереха на кой колко е по-голямо егото, но песле интригата някак си намаля и стана много недраматично и лежерно. След интимната нощ пък беше ясно как ще се развият и отношенията мъж-жена. Причината да се откажа да го гледам обаче е друга - без да премисля добре, гледах при рускините части от два епизода от последните /не последния, но все пак са цифра към края/ и както бях на 25 епизод, рязко изгубих интерес да догледам до 40-ти. Кофти е да гледаш нещо, като знаеш как ще свърши.... Моя е грешката, и сега си тегля последиците, но няма как да се мотивирам да го изгледам докрай серия по серия с всички подробности.... Сега да кажа и кои са ми любимците от този сериал - трите кучета немски овчарки /злато, сребро и мед/. Много ме радваха и двамата старци.
 10. Привет, моето хлапе е момиче. Да знам за акробатиката, но за жалост не намирам място където да я запиша. Тя ходи и на балет - на класически и на модерен, но ми прави впечатление, че тренират главно краката, но не и ръцете, а за тези премятания, които тя харесва са си нужни ръце. Както и да е - не е син, дъщеря е. Щура и дива дъщеря. :lol:

  1. cucyta

   cucyta

   Извинявай, не съм запомнила. Другия спорт е спортна гимнастика, но там наблягат на силовите тренировки и не са толкова гъвкави. Може би съчетание от балет и гимнастика, не знам. Не е лесно. Да ти е здраво детето, пък ако продължава да има тези желания и след време, сигурно ще успее да се научи. 

 11. aria

  Junho (Джуно)

  Здравей, мерси за клипчето! Между другото на този клип наистина е много младичък, голям сладур е бил като хлапе. /Веждам, че е от 2011г./.
 12. aria

  Junho (Джуно)

  Чудя се къде се е научил да се премята и да скача така? Почти като гимнастик, акробат или паркурсионист е. Като го гледам в определени клипчета и забравям, че има земно притегляне. Дали е тренирал нещо по-специално на младини? Не е описан спорт в биографията му, а само танците са споменати, но това скачане и премятане е като акробатика..... След 4,17 мин. имаме две премятания и ако не ме лъжат очите, той си ги изпълнява.
 13. aria

  Confession (2019)

  Силен сериал! Свърши както и започна - смислено, логично, стегнато, динамично и интересно. Без излишен романс и без разсейване от отновната тема. Постараха се да има обяснение и логичен край за всичко. Понякога корейците ме изненадват с много добре написани сценарии - този случай е такъв. Дано скоро пак се появи нещо ново в същия стил и жанр. Хареса ми повече от "Тайната гора", нищо че са в една и съща графа по жанр и по логичност. Разликата беше в начина на протичане на действието - тук имаше повече динамика и съспенс, особено в последните епизоди.
 14. Интересно ми е какво ще ни покажат! Започнах го, но историята е слаба, има бели полета. Дано стане по-разбираемо след някой друг епизод. За момента само мили, тоест умиляващи сцени показват, някак си наивничко е, детинско е. Дано от втора серия да се стегнат и да станат по-реалистични. Тази с очилата, дето се хили непрекъснато, яко преиграва, чак дразни. Ясно е, че усмивката е свързана и с името й /Смайл/, но според мен тя твъре много и прекалено непрекъснато се усмихва - прекалява чак. Дано актьорите си оправят актьорската игра, иначе ще трябва да го оставя недогледан.
 15. aria

  Gibang Bachelor (2019)

  Едва ли не е имал някакъв мениджър. Не се е родил директор, някой в началото го е научил, помогна му е, грижил се е за него, въвел го е в индустрията /дори и чисто формално/.... Не мога да си представя, че директно от първия си ден като шоу-звезда /певец, актьор, танцьор/ е бил директор. Смятам, че именно онези, скритите длъжности и хората от поддържката са важни, за да има силен старт една звезда и продукциите, в които участва. Не омаловажавам таланта му, напротив, виждам, че умее момчето, но едва ли сам се грижи за канцеларската работа и всичките офис ангажименти и малки досадни задачки..., вярвам че и той си има агенти, асистенти, мениджъри. В този смисъл беше коментара ми за мениджъра, дотолкова доколкото това е едно изключително "полезно животно". Разбира се, с натрупания професионален опит, вероятно Джуно и сам се ориентира и взима сам решенията. Но да няма екип, който да стои зад него - това ми звучи доста самотно. Съгласявам се с теб за това, че е лидер - личи му, че е такъв.
×