Jump to content

aria

Потребители
 • Content Count

  957
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

aria last won the day on May 9 2019

aria had the most liked content!

Community Reputation

438 мочи

2 Followers

About aria

 • Rank
  Пазител
 • Birthday 10/13/1980

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Любими сериали
  Много са, но преобладават корейските!

Recent Profile Visitors

1,813 profile views
 1. Бонд, Аша, Цуцита, Благодаря ви от сърце! Трогнахте ме! <3
 2. Точно от префесионална гледна точка ме заинтригува твоя коментар /първите три всъщност/. Тия дни съм минала на испанско кино, но ще се завърна към корейското само заради финансовия аспект на сериала. Благодаря ти, че коментарите ти ме насочиха.
 3. Само заради твоите три коментара ще го гледам! Разбира се и заради сюжета, но ти ме заинтригува повече.
 4. Харесвам актрисата, но не и актьорът. Той ми е много миловиден, дечко, сладникав, младолик и еднотипен в излъчването си. Смятам, че и на 40 да стане, пак ще има същото детинско и хлапашко излъчване с бебешка гладка кожа и плътни устнички. Не ми дпадат особено и ролите му, но пък избира все хитови сериали. Освен това, винаги го позиционират до някоя яка , готина, страхотна актриса, с типично женско излъчване, та всъщност е късметлия човекът. Лошото е, че винаги го възприемам като по-малък, а актрисата като кака /то и гримът спомага за това/, от където и се сещам за .... /май тук е момента да замълча, но .../ едипов комплекс. Сори, но все за това си мисля, като му видя излъчването. Много ми е дечко и не мога да го харесам. Единствено в училищното музикално сериалче "Мечта за слава" го възприех добре, но там играеше като собствената си възраст - тоест беше малък, но и ролята му беше адекватна на годините му, а после актьорите порастнаха, но май само той не се е променил грам. И Аю и Сузито от Мечта за слава, се промениха и станаха по-женствени, а той не мръдна изобщо, като замръзнал във времето е. Да не говорим, че си подбира все роли подобни на Звездолинската, та май не разчупва клишето, в което се е превърнал. Лично мнение!
 5. Ако трябва и аз да предположа - бих заложила на изтърскан сценарий, защото винаги има нещо познато от преди, наред с новостите. Според мен може пак да заложат на клишето добрия и лошия брат близнак примерно..... Иначе аз мисля, че ако Джун Ки е лош персонаж филмът няма да има щастлив край, а ако е добър персонаж - ще е със щастлив край. Проблем ще е ако е и двете - тогава вече не зная как ще го завъртят. А най-неприятно ще ми бъде, ако се окаже, че е напълно друг човек, който си е направил пластична операция, за да прилича на убиеца или обратното - за да не прилича /в зависимост дали е добър или лош персонажът му/.
 6. Някой може ли да ми каже как се казва английският орогинал и има ли го по торентите? Искам да гледам оригинала. Гледах, търсих, четох - никъде не споменавате заглавието на английския филм......
 7. След толкова положителни коментари ще се наложи да го гледам. В момента пак съм в сериална пауза, но този път се очертава по-дълга за жалост.... Ще си запиша името на сериала, въпреки, че не съм фен на комедийния жанр, може да се окаже някое скрито съкровище.
 8. Прекрасен! Актуален! Разтърсващ! Истински! Ужасяващ! Предупреждаващ!
 9. Прекрасно! Не очаквах, че ще има втори сезон със същите актьори! Много се радвам! Това е един от 6-те ми любими азиатски сериала. Дали ще се превежда? Поправям се - само част от актьорите са същите, нали?
 10. Лавандулке, Приказката за Нокду почна тъпо и комедийно, но когато смениха курса и стана чисто историческо и младежа стана младеж пак, спря да е тъп. Сега е сериозен исторически сериал и дори ми напомня на няколко други в този жанр, които са си доста сериозни.... Сякаш двама души са писали сценария или сякаш сценариста е имал раздвоение на личността. Не зная следиш ли го, но сериалът стана интересен.
 11. Мерси Аша. Обаче сериалът е ФЕНТЪЗИ, пропуснала си го в описанието. Разбойниците имат свръхестествени способности и правят магии. Важно уточнение. Девойката от Масая я познах, но не заради нея гледам, а заради типичния тайландски Робин Худ.
 12. Обаче жанрът е фентъзи, предупреждавам, че е пропуснато в описанието. Следя го от преди две седмици при рускините. Хубав е. Но има елементи на магия и свръхестесвени сили. Девойката от Масая я познах, но не заради нея гледам, а заради типичния тайландски Робин Худ. Фентъзите е важно уточнение, практически във всяка серия го има, разбойниците умеят да правят чудати неща.
 13. Не намирам темата за Maturot Logahn /2019/, а я търсих за да оставя коментар. Сериалът е нов и по първи впечатления е хубав и интересен. Има ли тема тук във форума?
 14. В цялата работа, Нокду е като някакъв страничен фактор - относително безобиден, безопасен, неизвестен. Изобщо не би трябвало да е пречка за Лицемерника-принц. Изобщо не трябваше да задълбават политиката - сериалът щеше да е достатъчно добър и като просто обикновена приказка за един измислен герой /каквото е и заглавието/.
×
×
 • Create New...