Jump to content

asha

Екип Субтитри
 • Content count

  848
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  58

asha last won the day on June 19

asha had the most liked content!

Community Reputation

1,495 мочи

About asha

 • Rank
  Пазител
 • Birthday 02/03/1970

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  Бургас

Recent Profile Visitors

1,909 profile views
 1. @Yamashita, нека всички твои желания са моите пожелания към теб за рожденния ти ден!
 2. Хайде, моля те, Тони, @Tonet_KA, виждаш ли колко е нужно да напишеш всичко това, което ми разказа за колоезденето и сравненията, които ми направи между реалния спорт и това, което са представили във филма, докато го превеждаше. На мен ми беше страшно интересно и съм сигурна, че и на всички несведущи по въпроса тук ще е. А ето, оказа се , че има и с кой да дискутирате темата.
 3. @naia, слънце, от здраве, късмет и верни приятели да не се отървеш! Пожелавам ти вълнуващи приключения и далечни пътешествия! Много любов, щастие и разбирателство. И нестихващ творчески ентусиазъм!
 4. asha

  Място за питане

  А аз благодаря на @DreamCatcher и @lukreciana за въпросния филм. С артисти като Ян Ян и Бай Бай Хъ, няма начин да не бъде изгледан. Лу, ще му спретнеш ли тема или да я мятам другата седмица, че сега ще зачезна за няколко дни поради организационни причини. @bealonenomore, нали питаше на едно място за други заглавия с Бай Бай Хъ - ето още едно.
 5. Виж ти, виж ти... Симпатягата Ян Ян, прескочил от един сериал за компютърни игри в друг. Дано ни радват със същата феерия в частта с игрите. Благодаря за темичката!
 6. asha

  Guardian (2018)

  Да, работя по редакцията на 7-ми епизод. Ще излезе скоро.
 7. asha

  Perfect World (2018)

  Ето за това пак казвам, че заради тематиката трябва да се сдобие с БГ буквички. Темата и тук е достатъчно наболяла. ---------------- Значи, казваш, че си пия редовна "хапчетата за познаване " Че кога писа за сериал, кога са го почнали , та че и преведени серии да има... Явно не съм разбрала нещо, реших, че тепърва е плануван. Би ли дала линк, плиййз!
 8. asha

  Perfect World (2018)

  Благодаря ти @sonihrisi, че побутна темата. Бях го мернала, още когато @lazeto я пусна, но после времето и други неща я " затрупаха" и забравих. Филмът е прекрасен! Топъл, задушевен и бръкващ в сърцето. А финалните кадри успяха и да ми намокрят очите. Беше толкова истинско, толкова силно... Както каза - обикновенна човешка история, разказана простичко, без излишно драматизиране или героичен патос. Даже не мисля, че е нужна повече динамика на действието в случая. Сюжетът се развиваше дотатъчно стегнато, и в същото време лирично и плавно. Мисля, че всичко си беше съвсем на мястото. Главните играха от душа и сърце. Младежът има адмирациите ми - направи великолепно превъплъщение. Темата е тежка сама по себе си, но се справиха така, че им повярвах. Артистката беше изключително обрана и естествена, без гимаси и преигравания. Но, пък, и сериозността на самата история не предполагаше подобно кълчотене. Мисля, че филмът заслужава да има български буквички, както заради романтичната история, така и заради по-специалната тематика. Само не се знае кога и от кой.
 9. Стана за едно гледане на бързо с мишката. Няма са коментирам целия наръч стандартни клишета, при ремейк няма как и да се избегнат. По-скоро ми се ще да спомена това, което считам за "+". И преди съм писала, но и тук забелязвам открита демонстрация на относителна все по-масова нетърпимост от страна на героите, към поведението на главния отмъстител. Не, че той не си "разиграваше коня, както му скимне", но имаше през цялото време кой да му дудне , че прави грешка, та до положение , да развалят приятелство и да се обърнат един срещу друг / т.е. приятелят му се присъедини към групата на помагащите на главната мъченица/. Пасивното дуднене не го броя. В края беше низвергнат от всички, след като се разкриха реалните събити, които се криеха зад недоразумението. / естествено , както винаги! Въпреки, че тук го изкараха като явно умишлено преиначаване на случилото се, което е подвело и нахъсило гл.герой така да се каже. Демек и него го представиха един вид жертва с промит от баща си мозък/ . Многострадалната Геновева, пардон Умакон/ Ум - за по-кратко. Може да си оправи името в първия пост на темата/, подкрепена от маса народ, доста дълго го държа настрана от себе си и категорично отхвърляше опция за прошка и сдобряване. Не че не "клекна и омекна" накрая по стандарт. И поне началното спане беше доброволно. По-важно те беше, че не я забремениха. Иначе клишетата щяха да са пълен комплект. Явно са се научили да се пазят за толкова години. Второстепенните двойки, като че задържаха повече интереса. Пред вид жанра, който предварително подсказва кое-как ще се развие при главните двойки, вече може само да се следи до какво ниво на изстъпления и тормоз ще го докарат и затова като че малко губят вниманието. Тъй като за снимачна площадка с аналогично предназначение е ползвана същата крайбрежна вила от "Саван Биянг", имах усещането за дежаву , само че с една положителна и по- хуманна развръзка , която ми "прозвуча " като реванш за събитията от другия сериал. За какво става дума ли? Най- добре е да го видите - ще ме разберете, но с две думи. От същото място приятелската задруга организира бягството на главната героиня баш пред очите на главния. Беше някак удоволетворяващо да гледаш триумфиращата въздадена справедливост. Определено има еволюция в сериалоправенето при тайландците.
 10. Клонът достатъчно здрав ли е да си наместя д-то и аз при вас? Че съм от тежкотонажните... Аргументите сте ги изложили вече, да не ви повтарям. Пък от високо, хем, и по- добре ще се вижда, а и на сянка в тези жеги напоследък...
 11. Юхуу... @CToTaKa, да хилядиш! Честит рожден ден!
 12. Обещал - изпълнява. Иформация за Street Food Festival -Burgas : тук и тук --------------------- @seal_reinforce, и цаца и таралеж съм виждала. Даже, последно съжителствахме с един представител на този животински вид няколко седмици. Е, той обитаваше терасата ми и папкаше котешки гранули, но пак може да се счете за съжителство. Тъй, че тарльо не ми е тръпка. По бих се радвала да видя тебе, примерно. Пък и не само тебе...
 13. Мдааа. Доколкото знам е добре познато и на запад .
 14. @seal_reinforce то в края на август по морето ще има някакъв интернационален фестивал на street food , ще му намеря обявите. Може и тук да заповядате. Хем Бирит, хем Бургас, т.е. море , хем Истърн /щото и източни манджи щяло да има/ Кеф , както се казва.
 15. И каква стана тя, значи през лятото Истърн Спирит , трябва временно да се прекръсти на Истърн Бирит.
×