Jump to content

asha

Екип Субтитри
 • Content count

  870
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  58

asha last won the day on June 19

asha had the most liked content!

Community Reputation

1,555 мочи

About asha

 • Rank
  Пазител
 • Birthday 02/03/1970

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  Бургас

Recent Profile Visitors

1,980 profile views
 1. Установих, къде е проблема. Ще го оправим. Имейте пред вид, че в двата торента има "двойна застраховка " със субтитри. Едните са в самия торент, а има даден линк за самостоятелното им сваляне от архива тук. В торента субтитрите са верни. Ще оправим тези в архива на ИС. Благодаря ви, че ни информирахте за ситуацията!
 2. Честит празник! Честит имен ден на всички празнуващи на днешната дата! ------------------------------------------------ Ох, много е дълга патерицата , ама ... @bealonenomore, дано всичкото зло те забрави и подминава, както аз съм те пропуснала / без да искам, разбира се!/ Бъди жива , здрава и много щастлива - ЧРД!
 3. Благодарско за клюките, @mrnkaloto!
 4. Веднага отговарям. В момента съм зациклила на редакцията на 5- та серия, заради други спешни задачи. Безкрайно съм благодарна на @Tonet_KA, че ми протегна приятелска ръка за помощ и благодарене на нейната бърза, веща и майсторска намеса, сериите до средата скоро ще бъдат готови. Да сме живи и здрави, другия месец, сериалчето ще трябва да получи необходимото му внимание. Много се извинявам за забавянето!
 5. @Kiddo, от здраве, късмет и верни приятели да не се отървеш! Честит рожден ден! Нека предстоящата година в личния ти календар е спорна, успешна и много щастлива!
 6. Честит рожден ден, @vivivan и @Yongi! Здраве, късмет и много щастие! Слънчево настроение и много прекрасни изненади!
 7. asha

  Search: WWW (2019)

  Спорна работа на екипа!
 8. asha

  Doctor John (2019)

  На такова официално обявление , тогава официално - Добре дошли! Спорна работа ви желая от все сърце!
 9. Това му е плейлистата във vbox7.
 10. asha

  Guardian (2018)

  8-ма серия е готова. Торенти : Мастерс , Замунда онлайн във vbox7
 11. И обещаният онлайн вариант за гледане. За сега на облак. В скоро време и във вбокс. Онлайн гледане и директно теглене.
 12. Лентата вече си има български буквички. Бих искала да благодаря и на @Katshi за консултациите. Много съм благодарна на Тонито, че успоредно с превода ми даваше и подробни разяснения относно " фантастиката", както се изрази @loyola между реалността в една истинска колоездачна надпревара и филмовата й интерпретация. И преди съм казвала, но пак ще го направя - не съм наясно не само с този , но и с който и да е вид спорт, за това не се чувствам компетента да го коментирам от първо лице , но ще си позволя да цитирам последните надписи от филма като един вид баланс между двете мнения - на Тони и Лойола. "Този филм е посветен на всички, които се борят за мечтите си." Както героите от филма , така и на братята китайци нищо не им пречи да си мечтаят да имат топ-състезатели в най-престижните световни отбори , нали?
 13. Спорна и успешна работа по превода!
 14. Файлът със субтитрите го пуснах още снощи. Днес ще дам линкове за торентите, а вероятно по- късно ще дойде и опцията за онайн гледане. Замунда : тук Мастерс : тук
 15. asha

  To the Fore(2015)

  Version 1080p.BluRay.x264.DTS-WiKi

  122 downloads

×