Jump to content

asha

Екип Субтитри
 • Content Count

  1,415
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  74

asha last won the day on August 22

asha had the most liked content!

Community Reputation

3,440 мочи

About asha

 • Rank
  Небесен пратеник
 • Birthday 02/03/1970

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  Бургас

Recent Profile Visitors

2,768 profile views
 1. А, споменавала ме е @jira тук, но явно е минавано с метлата. Нейсе! Но за това , пък, аз го почнах на майтап след колкова реклама и съвсем не на майтап осъмнах до средата му. С една дума - изпъква сред другите продукции. Изпъква с това, че е различен. А е различен , защото са пропуснати голяма част от характерните за лакорните клишета. Няма отмъщения , крясъци, скубане , бой, насилие/ в стандартния за лакорните смисъл на думата /. Липсват преиграванията, лигавлъците, стойките и чупките на разни "задължително присъстващи персонажи". Действието е динамично, стегнато ; държи напрежение и ритмично "пропуска" по малко от елементите на пъзела, който до края ще се подреди изцяло. Основно ми хареса връзката м/у главния и баща му, както изненадващо разумното му поведение. Еле един да се сети , че има съвременни начини за идентификация на нечия самоличност. И това не в последните 5 минути, а още на средата на сериала. Играта на всички е страхотна. Продължавам гледането...
 2. Няма да го оставя непреведен, не се притеснявай. Просто факторът време е най-големия проблем.
 3. На руски си е преведен до края. Нямаш никакви проблеми, освен това, че линкът горе за руски онлайн при мен дава грешка. Слагам един работещ тук. Ако ти свърши работа - приятно гледане!
 4. Гледай го! Събрана е същината на историята с леки промени и максимално изчистено от баластра. Анджела Бейби си я харесвам. Дзин Боран се справя великолепно с ролята на Найхе. Изобщо съм си го набелязала за превод някога, но кога ще му дойде реда не се знае. Заслужава си.
 5. Ами вече не е предстоящ, ами даже е преведен на руски. Не намирам темичка, но по някое време може да се спретне. Апропо , ето го руския онлайн.
 6. @o6ina, от все сърце здраве, късмет и много лично щастие! Честит рожден ден!
 7. Оказва се, че сериалчето отдавна има онлайн опция с български субтитри. Ето я плейлистата.
 8. Случайно попаднах в един руски сайт на това и се загледах. Засега съм го накълвала, но в един следващ момент ще му обърна полагащото му се внимание. Общо впечатление - чиста приказчица. То и от резюмето си е ясно. Приятно и ненатоварващо изпълнение, който иска да се разтовари и обича приказки може спокойно да го налазва. руски онлайн
 9. 14-та серия е готова. Торенти : Мастерс , Замунда онлайн във vbox7
 10. Благодаря за превода! Габи, справила си се великолепно! Започва и качването онлайн : плейлист на сериала във vbox7 с първите 5 серии. Поетапно ще се допълнят и останалите.
 11. Боже, @Erutan, жив и здрав да си! Докато проверявах твоите филми в линковете на imbd ми светна отстрани едно познато име. И се оказа, че предстои ноември премиера на нова версия на Дюн. Пък аз не съм знаела. Благодарение на теб вече знам какво предстои да гледам. Мерси!
 12. И последните две серии са в плейлистата за онлайн гледане : 15-та и 16-та.
 13. @Кева, голямо гуш! Честит рожден ден! Да бъдеш здрава, за да осъществиш мечтите си, и това да ти донесе много щастливи моменти, споделени с любимите ти хора!
 14. Изключителни благодарности на @Lawandula за директния линк във ВК-то. Познати муцунки, леко върви, не напряга много мозъчните гънки, плакне окото и е голям кеф гледката на крайбрежния Бунд в стария Шанхай. Модата от онова време винаги ми се е струвала много елегантна, но и тези, дето я носят, трябва да имат съответните телесни дадености. А мис Су е идеална за целта. Само дето, верно, че с тази озъбена усмивка в края на втора серия предизвика едно спонтанно "Брр". Струва ли ми се или Дедо наистина е посребрил слепоочията в комплект с едни тънки бръчици в ъглите на очите? Или е само реквизит за сериала?
×
×
 • Create New...