Jump to content

asha

Екип Субтитри
 • Content Count

  982
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  65

asha last won the day on October 27

asha had the most liked content!

Community Reputation

1,811 мочи

About asha

 • Rank
  Пазител
 • Birthday 02/03/1970

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  Бургас

Recent Profile Visitors

2,124 profile views
 1. Вярно, че всеки кадър тук е магия. Бих казала, че е изживян , а не изгледан този сериал. И продължава да ми завихря мислите. Безспорно главната двойка обсебват вниманието, но още два персонажа ме спечелиха. Принцесата от подземния свят беше истински рицар на честта по дух и поведение. Рядко виждам такъв образ -беше удоволствие. Драконът беше труден, много емоционално натоварен и запомнящ се герой. / едно клипче -неговия герой зад кадър/ Актьорът - Luo Yunxi - се справи чудесно, което ме накара да го попроуча. Ами той е страхотен професионален балетист. И понеже под сценичния грим може да не си личи , че е той - част от предаване, в което е гост и "учи" водещата на арабеск. / цялото му гостуване/ А и с пеенето се справя също много добре.
 2. Една галерия нейни снимки И като страхотната хакерка в Healer-a
 3. Явно и на рускините им е интересно, "какво ще се пръкне от тези двамата" Започнат е и руския превод: тук
 4. Велика актриса! Уникално различна във всяка роля и неузнаваема на моменти дори. Може да се "напъха" във всякакъв характер. Филмографията й сама говори. Благодаря за темата! Отдавна я е заслужила!
 5. Мисля, че последното предложение с подсещането / че и аз съм заплес/ е технически изпълнимо.
 6. Тая работа с "незадължителното" не я виждам. Или го има, или го няма. Но при въвеждането на такъв, не мислите ли , че идеята на този форум и неговата същност тотално ще претърпят промяна и няма да е това , което е сега. Просто разсъждавам писмено. Колкото до практическата страна на нещата: @diant, сега се връщам от банката. До 1000лв , такса превод е 4 лв. Месечна вноска по твоя идея ще излиза бая солено, да не кажа двойно на абонатите, като половината ще тъпче гушите на банките. А и не всеки и не винаги остава с излишни суми, дори и да е редовно работещ. Поне при мен е така - доста често броя стотинките седмица преди Голям Парастас/ заплата/ или стигам до заеми. Виж, годишно по може да се получи. А ако се съберат по няколко съфорумци за обща вноска , направо ще е муци. Това е само в кръга на теоретичните разсъждения. ---------------------- Апропо..., имате поща.
 7. Ми тъй е, като се гледа нонстоп... И аз съм се затъркаляла, ама хич не ми пука. Мога да предложа като най- безболезнен вариант разделно "хранене"- сутрин, обед , вечер. / по серия/
 8. Добре си дошла, @Amaia! Както казват мъдрите хора: " Не е страшно да сефтосаш/ гледането на азиатско, например/, страшно става като ти хареса." Това е в кръга на шегата, разбира се! За едно си права, има толкова много за гледане/ наваксване/, че изобщо не му се вижда края. Не се отчайвай, карай наред. Отсявай по предпочитания , по интереси, по артисти или жанрове. Както решиш. От мен да знаеш - и при най -добро желание не може да се изгледа всичко. Но пък , при теб може да се получи. Пожелавам ти най-искрено успех. И пиши в темите смело. Сподели чувствата и мислите, които са се породили след изгледаното; не се съобразявай с постовете до сега - твоето мнение ще даде нов, пресен поглед към сериала и ще му "изтупа праха",за да може да го открие някой друг.
 9. Едно клипче от снимките на една сцена от първите серии. Както се казва - зад кадър. -------------- И к'ва излизе ся, хем сърби , хем боли. Уж го разкритикувах , пък продължавам да го следя... Ух, този Дън Лун.
 10. Споко , Деби, в MyDramalist някой е бил барабана в коментарите, че в петък щяло да има англ.субтитри. Цитирам: "Good news! Eng subs will be available on Friday :)" Само дето не е споменал къде. Ама все ще се види. Тъй че, явно скоро ще го пробваш...
 11. Руски онлайн - преводът за сега е до 38 серия. -------- Почнах го , като си мислех, че рускините вече са го ошетали. Грешка! Но бих казала, че имаме "българска следа". Използвана е една странджанска народна песен, която кой знае защо е музикален фон на уроци по бейлиденс / кючек/. Изключително много ме озадачи аранжировката й. Примерно може да го чуете от 32:38 минута на 21 серия нататък.
 12. Много подходящ и полезен каталог. Благодаря!
 13. Сяо Джан с награда за популярен актьор на годината.
×
×
 • Create New...