Jump to content

asha

Екип Субтитри
 • Content Count

  910
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  64

asha last won the day on October 8

asha had the most liked content!

Community Reputation

1,703 мочи

About asha

 • Rank
  Пазител
 • Birthday 02/03/1970

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  Бургас

Recent Profile Visitors

2,034 profile views
 1. Честит рожден ден, @maira! Здраве, късмет и несекващо творческо вдъхновение!
 2. Честит рожден ден, @Matrim! От все сърце ти желая много здраве, късмет и несекващо творческо вдъхновение! И вместо картичка или китка един специален интелектуален подарък. Много свежо и с доста хумор. Дано ти хареса. ------------- Впрочем, от подаръка може да се възползват и всички рускоговорящи, на които евентуално им допадат сюжетните истории подобни на " The Untamed" - фентъзи, култиватори на енергия и т.н.
 3. Как да кажа, една Муза ме ужили нечаквано и това е резултата.
 4. 9-ма серия е готова. Торенти : Мастерс , Замунда --------------- опцията за онлайн гледане ще се постарая да я добавя в най- скоро време.
 5. Бих искала да благодаря на @lovetose за труда й и вложеното време в онлайн качване на огромна част от преведените сериали. Ето и плейлиста на този за онлайн гледане с български буквички.
 6. Съжалявам, не съм видяла поста ти. На мен ми хареса до там, до където го гледах. Почнах го онгоинг заради Шон Доу преди месеци, но след 20 -та още нямаше буквички тогава и докато ги чакам ме налегнаха други задачи и го забравих. Ще си го догледам непременно - благодаря, че ме подсети. Интересни са случаите на пациентите, както и историите на двамата главни. Засягат се много и най- различни видове взаимоотношения на най -различни нива - родители и деца, приятели, съпрузи, колеги , съседи и т.н. Дай му шанс , мисля, че ще ти хареса.
 7. И на мен ми липсва фенския ген, но не мога да отрека, че младежът е страхотно талантлив, има притегателна аура и направо краде сърца с изключително чаровната си усмивка, заключена между двете трапчинки. Още съм под влияние на изпълнението му в "Тне Untamed", но ще потърся и другите му неща. Има потенциал и дай Боже - бляскаво бъдеще, въпреки всичко. Да е жив и здрав! Честит му рожден ден! ----------- Във връзка с горния пост на @bond, едно клипче , което ми прати @debil4e, хвърля яснота по някои въпроси.
 8. @Снежана, +1, относно вложеното сърце в превода! Не знам защо, но гледайки филма към края, някак си ми изплува кулинарната асоциация за уникалните азиатски сладко - кисели, сладко - горчиви и сладко- люти вкусове на ястията. Може би точно защото са майстори в тяхното съчетаване, толкова отръки им се получава и смесването между забавното и драматичното. Така плавно и неусетно усмивката се измества от влагата в очите. Направи ми впечатление операторската работа. Красиво заснет филм. Както и чудесно подбрания музикален фон на историята, съответстващ настроението на моментите и преживяванията на героите. Добре познати и можещи актьори. Прекрасен превод! Благодаря!
 9. Оказа се , че има и български субтитри. онлайн опция
 10. Открих случайно още една онлайн опция на български Явно сайтовете ни следят дейността, щом толкова бързо са реагирали. Няма лошо!
 11. Много благодаря за сериите! В такова време са, че все не мога да ги сваря. Че и с повторнието им е така. Изтеглих информативно една - видеото е чудесно, записът е разкошен /е, аз на компютър го прегледах, не знам как би изглеждало на тв екран тип стена, а и нямам такъв/. И съответно веднага имам предложение, стига и другите да ме подкрепят, а и да не затрудняваме теб. Подозирам, че евентуално качените където и да е излъчени серии/ в тракер или онлайн опция/ може набързо да ги блокират и свалят по искане на съответната телевизия, позовавайки се на клаузата за авторски права. Доколкото знам, това се случва редовно с доста излъчвани сериали по други телевизии , които преди това са били превеждани от доброволци - иска се блокирането както на излъчените по канала и качени в нета серии, така и скриването дори и на преведения от групите вариант. Не знам БНТ дали са правили такова нещо до сега, но за по-сигурно и ако не те затруднява, би могъл да допълниш в мегаъплауд- а и останалите серии и дадения от теб линк да остане като един вид плейлист за саляне на сериите с БГ аудио. Мисля, че ще е удачен вариант, без да се набива много на очи. Нека и другите си кажат мнението, а най-вече е важно твоето.
 12. Не съм от най- послушните , а и бързо забравям предупреждения . Благодаря! Много е приятно гледането! До довечера ще съм го свършила пустия му проект, а съм професионалист в нощните смени. Нататък е ясно.
 13. Дебиии, ...щЪ тЪ пляскам, момиченце! От вчера съм лапнала, ..т.е. лепнала сериала и не мога да се спра, пък утре трябва да предавам проект, а съм до преди кривата круша. Тази умопомрачителна задруга на култиваторите ме омота яко. Наскоро друго не ме е зарибявало така. Ся ще трябва да вляза в принудителна абстененция, че да си свърша работата. Тюх, "Пази боже, сляпо да прогледне" - внимавайте, като го почвате този сериал - неусетно води до пристрастяване!
×
×
 • Create New...