Jump to content

asha

Екип Субтитри
 • Content count

  765
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  50

asha last won the day on April 21

asha had the most liked content!

Community Reputation

1,321 мочи

About asha

 • Rank
  Пазител
 • Birthday 02/03/1970

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  Бургас

Recent Profile Visitors

1,768 profile views
 1. @frozen flower, градска, честит рожден ден! Желая здраве, късмет и много щастие!
 2. Спорна работа, Снеже!
 3. Честит рожден ден на @automatisch.Engel! Здраве, късмет, много щастие и любов! И сбъдване на някое съкровенно желание!
 4. Потвърждавам и се извинявам за забавянето му. Обещала съм да поема ангажимента с разпространението му по " кучкарските групи" и Организации със сходни занимания, освен стандартните пътеки.
 5. На всички съфорумци - именници желая здраве, късмет и много щастие! Да се чувстват поздравени и онези , чиито никове също имат празник днес.
 6. asha

  ITEM (2019)

  И опция за онлайн гледане във vbox7: линк към плейлиста. Ще се постарая да качвам сериите за гледане максимално бързо, след излизането на готовите субки, за да са равнопоставени всички гледащи.
 7. asha

  ITEM (2019)

  Браво, Тони!
 8. Това не е проект на Истърн спирит. Вероятно в момента превода се работи , сигурно преводачите ще си довършат сериите.
 9. линкът към руския онлайн не ми дава резултат, и за всеки случай давам още една алтернатива руски онлайн 2
 10. asha

  The Fiery Priest (2019)

  Успех на групата! Поздравления за инициативата и за смелостта да отстояваш позицията си, @bealonenomore! Напоследък рускините го карат само на хардсубки или на дублажи за съжаление, но ще ги проследим, може и да излезе нещо малко по-късничко.
 11. Честит рожден ден, Тюли! От здраве, късмет и верни приятели да не се отървеш! И за настроение, едно музикално букетче.
 12. @cucyta, честит рожден ден! Здраве, късмет, щастие и много любов ти желая от все сърце! И както виждам, вече са ти осигурили компанията, цветята и тортата... От мен пиенето - НАЗДРАВЕ! ------------------------- Нека и другите ни съфорумци, родени на тази дата да се чувстват поздравени!
 13. Като сме тръгнали на китайска вълна ... любимите им божури, специално за рожденничката. Да си жива и здрава @lukreciana! Честит рожден ден!
 14. плейлистата онлайн във vbox7 с бг.суб.
×