Jump to content

asha

Екип Субтитри
 • Content Count

  1,457
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  74

asha last won the day on August 22

asha had the most liked content!

Community Reputation

3,596 мочи

About asha

 • Rank
  Небесен пратеник
 • Birthday 02/03/1970

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  Бургас

Recent Profile Visitors

2,881 profile views
 1. Всички серии са налични с български онлайн в плейлистата. Приятно гледане!
 2. Всички серии са налични онлайн в плейлистата. Приятно гледане!
 3. Спокойно, и историческите си имат аудитория. Поздравления за превода!
 4. Пълната плейлиста на сериала е вече е факт. Приятно онлайн гледане!
 5. Пълната плейлиста на сериала е вече е факт. Приятно онлайн гледане!
 6. @Katshi може и да не може да види, но нека да е най-вече здрава! Честит рожден ден!
 7. Защо котката пресича улицата? Учителка от детска градина: - За да отиде от другата страна на пътя. Платон: - За свое добро. Аристотел: - Това е в природата на котките - да пресичат пътища. Карл Маркс: - Исторически неизбежно е. Садам Хюсеин: - Посоченото действие е непровокиран акт на бунт и ние съвсем справедливо ще изсипем пет тона нервно-паралитичен газ върху него. Джо Байдън: - Забравих. Хипократ: - Заради излишък на флегма в неговия панкреас. Мойсей: - И дойде господ от небето и каза на котките - "Пътят ще требва да се прекоси". И котките започнаха да прекосяват пътя и настъпи радост. Ричард Никсън: - Котките не са прекосявали пътя. Повтарям! Котките НЕ СА прекосявали пътя. Симеон II - Котката ще пресече пътя! Вервайте ми! Фройд: - Фактът, че вие изобщо сте загрижени за това, че котките прекосяват пътя Ви, разкрива вашата сексуална несигурност. Дарвин: - Още от векове котките съвсем естествено са се селектирани по такъв начин, че те в момента генетично са предразположени да пресичат пътя. Исак Нютон: - Всяко коте във вселената винаги ще може да пресича пътя перпендикулярно на дължината на пътя в една безкрайно дълга права линия с постоянна скорост, освен ако котката не спре в резултат на небалансирани противодействащи сили от противоположната на котешкото движение посока. Айнщайн: - Дали котката пресича пътя или пътя се движи под краката на котката зависи от гледната точка. Хайзенберг: - Никой никога не знае със сигурност дали в действителност то ще стигне до другата страна на пътя. Буда: - Задаването на този въпрос отрича природата на котката. Ърнест Хемингуей: - За да умре в дъжда. Снупи: - Беше тъмна, бурна нощ. Някъде в дъжда една черна котка пресичаше пътя. Вуте: - Ба' ли го.
 8. Научила мечката, че ще има ревизия в гората. Разтревожила се: - Бре, ами сега! Аз - с кожух, мъжът ми - с кожух, децата - и те с кожуси. На една заплата - откъде!? Хукнала да се спасява. Срещнала я костенурката: - Мецо, накъде си хукнала? - Остави се... Ревизия ще има. Как да обяснявам откъде са всичките тези кожуси? Стреснала се костенурката: - Бре, ами сега! Аз - с къща, мъжът ми - с къща, децата - и те с къщи. На една заплата - откъде!? Хукнала след мечката. Срещнал ги щъркелът: - Какво сте се разбягали така? Фитнес за сваляне на килограми ли правите? - Остави се... Ревизия ще има. Как да обясняваме откъде са всичките тези кожуси и къщи? Изстинала му усмивката на щъркела: - Бре, ами сега! Аз - всяка година на екскурзия в чужбина, жена ми - на екскурзия в чужбина, децата - и те на екскурзия в чужбина. На една заплата - откъде!? Хукнал с тях. Срещнали маймуната. Като ги видяла, че бягат - и тя се присъединила. По едно време се уморила и се сетила да ги пита защо бягат. Обяснили й за ревизията. Маймуната се плеснала по челото и рекла: - Бягате, защото не ви е чиста работата. Ами аз, с моето голо дупе, накъде съм хукнала?!
 9. опция за онлайн гледане / засега е качен на 50%, скоро ще са готови и останалите серии/
 10. Един малко по-различен поглед върху международните политически взаимоотношения. Скечът е на руски.
 11. Тоест... не съм си актуализирала инфото, а? Въх, резил... Тичам да се срамувам 5 минути в ъгъла... на кръглата стая. Дистанцирано и с маска!
 12. -------------------- Тюли, от личен опит да отбележа, че за да изкара безпроблемно една карантина наличното котешко население при @helyg , ще са нужни поне 5 кила гранули и 3-4 котешки тоалетни. Или това 1 кило с 1 кенеф е редова поръчка за няколко дни? Обаче затрудняваш @bond в задачата. Не си уточнила вида на кенефа - обикновен или ароматизиран бентонит, силиконова или еко /дървени пелети/. Относно вида на гранулите няма да говорим - за нейните писета само най- доброто, че и там са доксан докус / т.е. 99 - турски/ вида.
×
×
 • Create New...