Jump to content

asha

Екип Субтитри
 • Posts

  2,082
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  87

asha last won the day on May 29

asha had the most liked content!

About asha

 • Birthday 02/03/1970

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  Бургас

Recent Profile Visitors

5,024 profile views

asha's Achievements

Небесен император

Небесен император (9/10)

6.5k

Reputation

 1. Преведените епизоди вече може да се гледат и онлайн в създадените плейлисти на сериала: и
 2. Гръцка клетва: " Да ти додат 2 аутОбуса бугари и сите да са со хладилни цанти"
 3. Първи сезон е завършен и онлайн. За съжаление, поради технически причини в единия сайт ще се наложи да се възстановят всички серии от сезона, което ще отнеме малко технологично време. Другата плейлиста е вече комплектована с епизод 11 и епизод 12.
 4. Поредните два преведени епизода са готови онлайн, но са качени само във vbox7, защото в момента до другия сайт нещо нямам достъп. Ще бъдат допълнени в плейлистата там веднага щом тръгне. Епизод 9: Епизод 10:
 5. Епизодите са готови и онлайн за неделната ви киновечер. Епизод 7: и Епизод 8: и
 6. Добро утро! Със сутрешното кафе може да гледате онлайн новите преведени серии. Епизод 5: и Епизод 6: и
 7. Ако следваш правилото в този стар виц: "– Безсилна съм! - казала козметиката. – Няма смисъл! - казал фитнеса. – Ще успеем! - казал алкохола…" Може да се пробва гледане на по едно малко. Или ... голямо / няколко пъти/ ... -------------- Шегувам се, разбира се. Да се посъберат серии, пък ще го проверя.
 8. Благодарности за чудесния превод! Целият сериал вече може да се гледа и онлайн. Заповядайте плейлистата.
 9. Какво мъжете правят различно от жените? Прякори - Ако Ана, Катерина и Валентина излязат заедно на обяд, те ще се наричат Ани, Кате и Валя. - Ако Михаил, Димитър и Иван излязат заедно на по бира, те ще си викат Мръсен чвор, Дебелак и Пияндур. Пари - Мъжът ще плати 2 лева за нещо, което струва 1 лев и му трябва. - Жената ще плати 1 лев за стока, която струва 2 лева и не й трябва, но е на разпродажба. Баня - Мъжът има 6 предмета в своята баня - четка за зъби, паста за зъби, самобръсначка, шампоан, сапун и кърпа. - Средният брой на предметите в женската баня е 337. Никой мъж не може правилно да идентифицира повече от 20 от тях. Спорове - Жената има последната дума във всеки спор. - Всичко, което мъжът каже оттам нататък, е повод за нова караница. Бъдеще - Жената се тревожи за бъдещето, докато не си намери съпруг. - Мъжът не се тревожи за бъдещето, докато не си намери съпруга. Успех - Успешният мъж е този, който печели повече пари, отколкото може да похарчи жена му. - Успешната жена е намерила този мъж. Брак - Жената се омъжва с очакването, че той ще се промени, но той не се променя. - Мъжът се жени с очакването, че тя няма да се промени, но тя се променя. Официални дрехи - Жената ще се облече с хубави дрехи, за да иде на пазар, за да полее градината, да изхвърли боклука, да отговори на телефона, да прочете книга и да вземе пощата. - Мъжът ще се облече добре за сватба и за погребение. Събуждане - Мъжете се събуждат толкова красиви, колкото са си легнали. - Жените сякаш деградират през нощта. Деца - Жената знае всичко за децата си - кога са на зъболекар, в кого са влюбени, кои са най-добрите им приятели, какво обичат да ядат, от какво се страхуват и за какво мечтаят. - Мъжът има обща представа, че в дома му живеят някакви ниски хора. Мисъл на деня Жененият мъж трябва да забравя грешките си. Няма смисъл двама души да помнят едно и също.
 10. Може да включите новите преведени епизоди в програмата на неделната ви киновечер. Епизод 3 онлайн: и Епизод 4 онлайн: и
 11. Дълго мислих/ видно от датата на поста със запитването/, дали изобщо да пиша или да си премълча, но реших на своя глава, без го прокоментирам с другите замесени в "интригата" да пиша. Още като излезе сериала Tears in Heaven имаше мераклии с хъс за превод, имаше и набързо сформирана групичка, но от това останаха при мен преведените първи 2-3 серии в нередактиран вид и май работата се разсъхна. Та, ако рекат пак да се задействат, може и да стане. Ако, пък, някой друг реши да го включи към плановете си, ако иска, да се свърже с мен. За сега мога само са те "почерпя" само с преведената начална песен.
 12. Първите два епизода вече са готови за гледане онлайн. Линкове за плейлистите на сериала: и
 13. И последните серии вече са в плейлистите за онлайн гледане. Епизод 13: и Епизод 14: и Епизод 15: и Епизод 16 -последен: и
 14. Дойде ред да поздравим и @naia с поредното помъдряване!
 15. Дзин Боран! Просто няма начин - тук съм! Благодаря за превода! Може да е в 25 -тия час на денонощието, но ще ви следя!
×
×
 • Create New...