Jump to content

DragonsBride

Потребители
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от DragonsBride

  1. Да. Искам да си направя цитата на Ницше, но на корейски. И искам да е коректно изписано. Благодаря безкрайно
  2. Привет, моля, някой, който разбира корейски да ми каже това дали адекватно е написано и преведено, както и ще съм благодарна, ако ми го напишете печатно. Не знам къде да попитам другаде. Предполагам това от скрийншота се води ръкописното. Ъм, важно ми е, за това мерси в аванс. Да, цитата на Ницше от сериала е, за татус ми трябва.
  3. Като голям фен на Jang Hyuk го чакам с голям интерес. Щях да се учудя, ако тук няма тема за този сериал.
  4. Добре, приемам забележката, но наистина му дай шанс на сериала.
  5. Това е един от сериалите, които съм гледала 3 пъти целия. И толкова колкото съм плакала на него едва ли ми се е случвало... освен на Thank you , пак с Jang Hyuk Но така или иначе горното дълго мнение... е твърде далеч изобщо и от сюжета, и от замисъла на сериала. Да - истина е, че започва като комедия, но завършва като ... Аз не се сещам нещо, което да няма в този сериал. А относно Jang Na Ra - гледала съм я в още 2-3 сериала и то нарочно съм ги гледала заради нея. Най-добрата и роля е именно в този сериал - Fated to love you... [това накратко като за този късен час, но не се стърпях...]
  6. Време беше да се регистрирам официално. Винаги има още какви нови и интересни неща да науча. Благодаря.
  7. Май е време и аз да се представя. Не знам от къде да започна. Преди много години имах гадже, което беше запален по всичко японско - култура, език, бит. След време разбрах, че всъщност има японска жилка в кръвта си, далечна, но я има. Преди това всъщност в университета имах лекции по Източна философия, тоест Индия, Китай, Япония ги обхванахме някак в няколко семестъра. Та някъде между лекциите ми и курсовите работи за коани и будизъм и запознанството ми с тогавашното ми гадже, вървяха интересите ми към аниметата. Май е добре да уточня, че започнах да гледам анимета, когато бях на 24 някъде. Успоредно с това вече бях се запознала с творчеството на Куросава. Няколко години след това пък попаднах на филмите на студио Гибли, които намирах и все още намирам за гениални. Вкупом с това от дете имам интерес към личността на Брус Лий, защото имам спомен, че някъде началото на 90те години на стената в стаята на вуйчо ми имаше плакат на един каратист... кой ти да знае, че е Брус Лий тогава. Бях започнала някак неусетно да гледам филми с източни бойни изкуства. Няколко години след това установих, че китайския език не ми е така благозвучен и реших да гледам исторически драми... и хоп, какво да изнамеря... попаднах на такъв от ерата на Чосон. И така се започна с корейското кино. Това беше някъде преди 7-8-10тина години. И аз не помня точно. В момента съм установен фен на Южна Корея. Надявам се някой ден да ида там. И те така. Това беше накратко коя съм и как се запалих по всичко това и какво правя тук. А защо се регистрирам чак сега ли... Всъщност не знам. Но по-добре късно, отколкото никога.
  8. Извинявайте, новаци приемате ли?
×
×
  • Създай нов...