Jump to content

sikte72

Потребители
  • Мнения

    792
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно sikte72

  • Рожден ден 04/16/1972

Profile Information

  • Пол
    Female
  • Местожителство
    гр.Пловдив
  • Любими сериали
    East of Eden, Secret Garden, Boys Before Flowers, The Rooftop prince
  • Любими филми
    Heavens postman, The man from nowhere

Последни посетители

2051 профилни разглеждания

sikte72's Achievements

Пазител

Пазител (6/10)

35

Обществена Репутация

  1. Поздравления за фактите Kandala! Много хубаво си ги написала да се знаят и да си припомним че DBSK все пак си остава най-успешната kpop група за всички времена независимо какъв успех имат новите групи в индустрията. Да им е честита годишнината и да са живи и здрави! DBSK forever!
  2. Да споделя малко лични впечатления от въпросния концерт B.A.P. LIMITED IN SEOUL 2018. Купихме билети за концерта с много вълнения. Датата за Сеул наближаваше, а не се появяваха никакви концерти. И в един момент новината за концерт на B.A.P. се появи като по поръчка и много ни зарадва. В деня на продажбите на билети ествтствено сайта бъгна, билети нямаше, и по-късно се появиха на баснословни цени от европейски и американски букмейкъри както напоследък става. Но 3 или 4 дни по-късно намерих останали билети пред сцената за първата дата 21.07.18. Много бяхме щастливи! Усещането беше неописуемо, че имаме билети за концерт на B.A.P. Настъпи и дългоочаквания ден - събота 21.07.2108. Концерта беше в Itaewon Blue Square. Всичко по организацията както е при техните концерти особено в Корея беше по конец. Подредени опашки на които всеки търпеливо си чака реда. Няма блъскане, изпреварване, нервни потропвания. Перфектна организация! Двадесет минути преди концерта бяхме в залата. Повечето бяха местна публика "BABY", имаше и малко китайки, американки и европейки тук там и ние едни от тях. Много им харесвам точноста при такива събития. Започнаха абсолютно навреме и публиката изригна от емоции и вълнения. Момчетат се появиха в пълния си блясък и концерта стартира на MAX. Снимките и видеоклиповете бяха забранени, но в такъв момент на кой му пука. Всички се опитват да снимат и да правят видеоклипове. Още след втората песен момчетата се представиха и водеха нормалните за тях диалози с публиката. От самото начало ни направи впечатление, че лидерът Bang Yong Guk остава в сянка. Стоеше си тихичко оставяше момчетата да водят разговорите, да се смеят и забавляват а той отстрани само им се радваше. Доста срамежливо го раздаваше. Но другите мембъри се раздадоха от сърце! То не бяха гонене по сцената, пошляпване един между друг, пръскаха се с водни пистолети, изсипваха си кофи с вода на главите. Сменяха тоалети, забавляваха се, забавлявах и нас най-вече! Към края на концерта всеки един благодари че сме присъствали, че ни има защото енергията те черпят от своите "BABY'S". На всеки един от тях благодарностите бяха доста разучстващи и вълнуващи. По никакъв начин на първия ден не разбрахме, че на всеки един от тях договора приключва в близко бъдеще и не се знае какво че се случи с групата. На другия ден разбрахме, че този концерт може да им е последния и останахме доста разочаровани и притеснени дори за бъдещето на такава невероятна група. Преживяването от концерта беше неописуемо и вълнуващо! Гледахме ги буквално от два метра разстояние бяха пред очите ни. Дано всичко се развие благополучно за тях и продължат заедно, защото са невероятни таланти, изпълнители, очарователни и харизматични и симбиозата между тях е убийствена. Измина месец от концерта а ние още сме под влиянието на емоцията от техния незабравим концерт! B.A.P. FOREVER P.S. ще кача и млако видеоклипчета и снимки при възможност!
  3. Хубаво филмче и много готин каст!
  4. Страхотен филм! Заслужава си гледането на 100%. Благодаря за превода!
  5. HoMin се завръщат в пълния си блясък!
  6. sikte72

    Big Bang

    Мненията във видеото по-долу показват категорично, че GD е всепризнат!
  7. Мики с обявена дата за сватба и сватбена фотосесия в Европа! Мики обяви дата за сватбата им за 20 Септември 2017 г.! Първоначално датата на сватбата бе определена за 10 Септември. Той излиза от казармата на 26 Август, и двойката реши да отложи малко датата във времето за сватбената подготовка. Те имат намерение да направят сватбена фотосесия в Гърция в началото на септември преди сватбата им. Вътрешен човек също така разкрива, че няма да се занимават с публични фотосесии за списания, тъй като съпругата му не е знаменитост.
  8. sikte72

    Big Bang

    Има дата и за 23.09 за Бирмингам https://www.livenation.co.uk/show/996858/g-dragon/birmingham/2017-09-23/en
  9. Не ми се коментира изобщо! Искам само да му пожелая да бъде силен и да издържи психически, че са на път да го обезкостят! Конспирация при всички положения има!
  10. sikte72

    SS501

    Много хубав ден за К-попа с емблематични завръщания! В деня на 11 рожден ден момчетата буквално изскочиха по-колоритни и забавни от всякога! Честита годишнина!
  11. Страхотна уеб драма! Наистина пристрастяваща! Едно хубаво ти става на душата! И те карат да се усмихваш непрестанно! Жалко че няма да има друг сезон!
  12. Честит рожден ден Мики!Здраве и лека служба половината мина още малко остана! FIGHTING!
  13. JUNSU - ROCK THE WORLD Кралят на к-попа! Винаги невероятен, колоритен и бликащ от енергия и талант!
  14. sikte72

    Big Bang

    Прекрасно! Не мога да не споделя:
  15. sikte72

    GOT7

    Хах утре бонбоните излизат с нов албум:
×
×
  • Създай нов...