Jump to content

HULK HOGAN

Потребители
  • Мнения

    14
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    3

Всичко публикувано от HULK HOGAN

  1. Лятната селекция на ПАРИ СЕН ЖЕРМЕН продължи с привличането на южнокорейския национал Канг-Ин Лий. Майорка ще получи малко над 20 млн. евро за офанзивния халф. Днес той пристигна във френската столица и беше посрещнат от представители на клуба на летище “Шарл дьо Гол”. Лий имаше самолетен билет за неделя, но от ПСЖ решиха, че е по-добре да дойде ден по-рано, за да е на линия за старта на подготовката в понеделник. Южнокореецът премина медицинските прегледи още преди няколко дни и оставаше само да подпише договора си. Контрактът е за срок от 5 години. "Удоволствие е да премина в един от най-големите клубове в света. Тук са събрани изключителни футболисти, с които ще се радвам да играя. Нямам търпение приключението ми да започне", заяви Канг-Ин Лий.
  2. Сръбската легенда Синиша Михайлович е починал днес в болница в Рим, потвърдиха от неговото семейство. Той загуби битката с левкемията на 53-годишна възраст. Михайлович бе диагностициран с тежкото заболяване през юли 2019 година. Въпреки това той продължи да води Болоня, откъдето бе уволнен в началото на септември. „Съпругата Ариана, децата му Виктория, Вирджиния, Мирослав, Душан и Николас, племенникът Виоланте, майката Викьория и брат му Дражен с болка съобщават за несправедливата и преждевременна смърт на своя съпруг, баща, син и примерен брат Синиша Михайлович. Уникален човек, изключителен професионалист, услужлив и добър с всички. Той смело се бори с тази ужасна болест. Благодарим на лекарите и медицинските сестри, които се грижиха за него през тези години с любов и уважение, по-специално на Франческа Бонифази, Антонио Курти, проф. Алесандро Рамбалди и Лука Маркети. Синиша винаги ще бъде с нас“, гласи съобщението, с което семейството на Синиша обяви ужасната новина. Бившият бранител е роден през 1969 година в Югославия. Той започва кариерата си във Войводина, след което преминава и през отбора на Цървена Звезда, с който печели КЕШ през 1991 година. Михайлович прави голямото си име в Серия „А“, където играе за Рома, Сампдория, Лацио и Интер. Записва 315 мача и отбелязва 38 гола в италианския шампионат. За националния отбор на Югославия има 63 срещи и 10 попадения. Треньорската му кариера също преминава предимно на Ботуша. Той води отборите на Катаня,Фиорентина,Сампдория,Милан,Торино,Спортинг Лисабон и Болоня (два пъти).В периода между май 2012-а и октомври 2013-та той бе и национален селекционер на Сърбия. Михайлович е считан за един от най-добрите изпълнители на пряк свободни удари за всички времена. Той отбелязва 28 от 38-те си попадения в Серия "А" именно от фаулове.
  3. Вече 3 години без голямата ми любимка.RIP HARA
  4. Бронзовата медалистка от Игрите в Пекин 2022 Каори Сакамото от Япония спечели титлата при жените на Световното първенство по фигурно пързаляне във френския град Монпелие.21-годишната Сакамото изпълни седем тройни скока във волната си програма и получи най-високата оценка в кариерата си - 155.77точки. Така тя събра сбор от 236.09 точки и е първата японка със световна титла след Мао Асада от Сайтама 2014. "Чувствам, че този медал e много ценен за мен. Това беше най-трудният месец, който някога съм имала, но това преживяване е нещо, което могат да постигнат само тези, които са се състезавали на олимпийски игри и световни първенства. Беше страхотно преживяване. Много съм щастлива, че успях да преодолея това предизвикателство", коментира Сакамото. Тя е шестата японка със световна титла след Мидори Ито, Юка Сато, Шизука Аракава, Мики Андо и Мао Асада.
  5. Пирин привлече 25-годишния десен защитник Юки Айзо с договор за година и половина, съобщават от благоевградския клуб. Айзо e юноша на Кашива Рейсол, а за последно играе в шведския Линшьопинг. Роденият в Токио защитник има мачове за юношеския национален отбор до 17 години на своята страна.
×
×
  • Създай нов...