Jump to content

izdi

Потребители
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by izdi

 1. izdi

  T-ara

  T-ARA N4 се срещна с Chris Brown в Лос Анджелис. Момичетата са пристигнали в Лос Анджелис на 12 май, Chris Brown изпратил 18 телохранители да ги придружат до хотела. След това момичетата са отишли, където той е на снимките на CF. Когато ги видял, той се усмихнал и казал: "Аз исках да се запознаем", а членовете на T-ARA N4 развълнувани, му благодарили и казали: "Благодарим Ви,че Ви хареса нашата музика,че ни поканихте в Съединените щати и дори изпратихте лимузина и охрана. "
 2. Сериала се оказа доста интересен.Поддържа висок рейтинг ,въпреки многото серии ( 32) досега .Става все по-интересно,заслужава си гледането. Актьорите се справят отлично.Има химия между тях. Това е моето лично мнение.
 3. Сериала е страхотен,държите непрекъснато в любопитство какво ще се случи в следващата серия.За сега си заслужава гледането,чакам с нетърпение края на седмицата. Аз също мислих,че 50 серии са много,но 16 от тях минаха неусетно. Актьорите се справят отлично. Това е моето лично мнение.
 4. С нетърпение очаквам следващите епизоди ! Ще ни зарадвате ли скоро
 5. Днес има РОЖДЕН ДЕН - EUNJUNG !!!!!!!!!!!!!!!!! Честит Рожден Ден и да продължава да радва своите фенове !!!!!
 6. izdi

  T-ara

  Днес две от момичетата имат РОЖДЕН ДЕН - EUNJUNG - QRI !!!!!!!!!!!!!!!!! Честит Рожден Ден и на двете и да продължават да радват своите фенове !!!!!
 7. От април 2011г. Jang Woo и Eun Jung от T-ara участват в шоуто WGM ,като семейна двойка. Двамата са много сладки заедно,както повечето фенове на тяхната двойка и аз мисля,че между тях има нещо не е само игра. Имат много фенове по света. Ако не сте ги гледали,гледайте ги много са забавни,те участват още в шоуто.
 8. izdi

  T-ara

  Днес две от момичетата имат РОЖДЕН ДЕН - EUNJUNG - QRI !!!!!!!!!!!!!!!!! Честит Рожден Ден и на двете и да продължават да радват своите фенове !!!!!
 9. izdi

  T-ara

  Страхотен хит и двете версии са страшно добри. Очертава се и "Lovey-Dovey" да стане хит,клипът се очаква да излезе на 24-25 декември,а преставянето на 01.01.2012 г.
×
×
 • Create New...