Jump to content

Matrim

Потребители
 • Posts

  909
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  35

Matrim last won the day on January 16 2020

Matrim had the most liked content!

About Matrim

 • Birthday October 9

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  Плевен
 • Любими сериали
  "Пясъчен часовник", "Кралица Сондок", "Шест летящи дракона", "Bad Guy"...
 • Любими филми
  A Frozen Flower

Recent Profile Visitors

2,751 profile views

Matrim's Achievements

Пазител

Пазител (6/10)

1.4k

Reputation

 1. Bond е абсолютно прав за приликите с Dear My Friends: великолепни актьори - ярки звезди от по-старото поколение, в сюжета нещата от живота, свръхемоционални истории, разказани деликатно и с много вкус... Чувствам се абсолютно разбита, защото точно преди една година изгубих моя много близка приятелка от детството и всичките ми преживявания ме връхлетяха отново. Наясно съм обаче, че едва ли сериалът ще се хареса масово - хората не обичат да нарушават комфорта си с изкуство, атакуващоо чувствителността им (когато я има).
 2. Thirty-Nine Това заглавие резервирано ли е от някой за превод? Ако не, има ли желаещи да си го поделим?
 3. Не мога да повярвам! Без да мръдне на милимунда от образа на затворен в себе си интроверт, Нам Гилюшка (както нежно го наричат рускините ) направи грандиозно израстване с взривяваща кулминация. Майстор е и това си е. Толкова органично влиза в кожата на различни герои, че дори физиономията му се променя.
 4. И аз прочетох това-онова, включително финала. Ако са поизчистили всички фльонги и пируети в още непоказаната част, ще е много добре.
 5. Стига, бе! Аз съм на 20-а. И този Гугъл-преводач ще ме побърка.
 6. bond, за мен това е малко тъжна тема. Роденият актьор се познава по излъчването - толкова деца - прекрасни актьори израстнаха пред очите ни. Актьорската професия, освен талант е и занаят, изискващ огромен труд. Знаеш това, за процентите талант и работа. За съжаление, мързеливият талантливец има повече шансове от работохолика без особени дарби. И Бо е полифонично дарование, но не съм открила у него досега особени способности да влиза в кожата на различни персонажи. Партнира ли си с актьор със силно присъствие, нещата му се получават (в The Untamed, например). Ако се явяваше в поддържащи роли, да внася цвят и да радва окото, би било добре, но заради любовта на многобройните му фенове, на И Бо се поверяват главни роли. Това, със сигурност, не го може. Погледни колко набъбна филмографията му! Феновете гледат, радват се, подмокрят се и крещят: "Перфектен е!" Аз съм човек естет и не мога да не се съглася - перфектен е, но не и като актьор. След толкова години пред камера, не вярвам, че ще успее да се надскочи.
 7. Много хубави снимки. Ха дано преуспее в кариерите си и наистина се превърне в това, което си представят феновете му. Наистина му го желая.
 8. Понякога природата е много щедра към някои хора - намирам И Бо за съвършено направен. Бих гледала с удоволствие негови снимки, как танцува или пее, но защо трябва да се изявява като актьор? Винаги е един и същ, замръзнал в своята прелестност. Тъжното е, че навсякъде, където играе, има нужда от някой "булдозер", който да извлече действието. После феновете му казват: във филмът на И Бо... И ми става тъжно за булдозера, ама като не е толкова съвършен!
 9. Сериалът никак не е лош, от типа многосерийно кино. Приликата с The longest day in Chang'an е очевидна, макар че още много не му достига. На И Бо всичко можеш да му простиш, заради красотата, но със сигурност не е артист. Няма и да стане. За компенсация, Хуан Сюан е перфектен. С чиста съвест бих го поставила сред най-талантливите китайски актьори, нищо че си няма тема при нас Жанрово сериалът е малко объркан и тази линия с младата булка (класическа китайска малоумница) само разводнява действието. (Моля, посочете ми китайски сериал, в който младоженците консумират първата си брачна нощ.) Намирам Виктория Сонг, която предизвиква масово недоволство, за напълно приемлива в ролята на мъжко момиче.
 10. Трудно може да се схване истината, когато непрекъснато се преплитат действията и мотивите на филмовата героиня с историческата личност. Героинята очевидно не се държи като жена от Чосон, а за прототипа й много малко се знае. Да, има предположения, че кралят я е обичал повече от другите си жени, знае се, че умира млада, както и децата й. Да се обвинява за трагичната й съдба краля, е нелогично. Самата идея, че истинската Док Им, е можела да избира сама съдбата си и да отхвърли любовта на краля е абсурдна. Известно е още, че тя е забременявала два пъти още като прислужница на майката на краля, но това в драмата благопристойно го пропуснаха.
 11. Така коментира критиката Ким Нам Гил.
 12. Разбрах. КНГ изигра доста драматични герои, повечето от които загиват трагично. Той обаче много обича клоунадите и се потапя в тях с огромно удоволствие. Видимо се забавлява с подобни изпълнения. Може би ти не харесваш точно този вид комедия. При Нам Гил обикновено нещата никога не са еднопланови - съчетава разбиваща драма и фриволна, искряща като шампанско комедия. Затова го обичам. И да, впечатляваща сексуалност, която изважда на преден план рядко, но ефектно
 13. Сценарият е по документална новела. Историите са автентични.
 14. Майкъл (на галено Чона-а-а!) с бодигарда си Албион.
×
×
 • Create New...