Jump to content

Matrim

Екип Субтитри
 • Content Count

  843
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  35

Matrim last won the day on January 16

Matrim had the most liked content!

Community Reputation

1,143 мочи

About Matrim

 • Rank
  Пазител
 • Birthday October 9

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  Плевен
 • Любими сериали
  "Пясъчен часовник", "Кралица Сондок", "Шест летящи дракона", "Bad Guy"...
 • Любими филми
  A Frozen Flower

Recent Profile Visitors

2,225 profile views
 1. Много си права за идеалността без тръпка. Дано да греша и тепърва нещата да се променят, но блестящият сериал с лисугерите засега точно така ми действа. Обожавам приказките, актьорите са ми повече от любими, сюжетът се развива нормално, а на мен ми липсва лудостта и нетърпението, които ме обземат, гледайки много по-скромни продукции, но с "душа". Определям ефекта, като "да ти влезе под кожата", истории, които помниш и споменът за тях да те вълнува и след години.
 2. Не случайно прозвището му е Млечното момче. Нищо, че при нас е известен като Грозника
 3. В един от любимите ми сериали ("Чикагската пишеща машина") играе голям гадняр. Добър беше там.
 4. И на мен бащата ми е любимец, ама той си е обречен априори.
 5. Ким Бом! Възхитително сладък гадняр. Дано да му измислят някаква сериозна драма, та да го разиграят по-разнообразно. Свикнала съм да го възприемам като ангелоподобен и сега малко ми липсва божествената тъга в погледа му. Към Донг Ук нямам възражения. Супер си е. Девойката е красива.
 6. На скъпата maira - ЧЕСТИТО (също на патерица). Бъди щастлива. Желая ти безсмъртие!
 7. Това, че аз се обърках с тия клонинги е нормално, но подозирам, че и сценаристите така са се оплели, че няма да има смислено обяснение накрая. Копието не може да се различава от оригинала - може да е по-бледо, по-тъмно, но си е копие. Единият директор положителен и иска да прекрати пътуванията във времето, другият - гад отвсякъде и дава всичко от себе си пътуванията да продължат. Главният герой, безспорен любимец на зрителите, сега ще ни го покажат в тежък психопатски вариант. За професорката (1 и 2) не знам какво да мисля. Хем тя е изобретила пътуването във времето, значи важна личност, хем в първи епизод се появи като редови изпълнител в акция.
 8. Не винаги успявам да провидя какво са ни замислили корейските сценаристи, но ми се струва, че на лошия лисугер му предстои да се развива в посока катарзис и откриване на доброто в природата му. Към това ме насочва разговорът с брат му, от който разбираме, че е бил изоставен, огорчен и обиден, защото е бил пренебрегнат заради любимата на И Йон.
 9. Благодаря на всички за чудесните пожелания. Прекрасно е да се чувстваш част от общност, в която споделят вкусовете и предпочитанията ти. Бъдете здрави и щастливи!
 10. Благодаря от сърце за чудесните пожелания. Ха, дано
 11. Като изключим атрактивните главни, мисля, че е рано за класации кое е по-по-най. Много харесвам Донг Ук, а Ким Бом ми е страхотна слабост. Засега гледам с удоволствие и "Алис", и "Missing: The Other Side".
 12. Не знам. Но директорът на изследователския институт си е много подозрителен. Много информиран, а биографията му е странна. Как така майката Те И го е избрала за доверено лице, че му е дала и книгата? Професорката Те И също го е избрала да си споделят.
 13. И аз ненавиждам това чакане. Всеки път се заричам, че ще ми е за последно. Междувременно гледам други неща, разсейвам се, губя връзки, забравям детайли и най-вече - в началото на седмицата страда любопитството ми, а като дойде моментът, емоционалният ми градус вече се е спихнал. Продължавам да си мисля, че има някаква много близка връзка между старата и новата Юн Те И. Тази, от бъдещето, е завела 8-годишната Те И в приюта, представяйки се за нейна майка. А в първия епизод стана ясно, че ще изчакат полицията, за да са сигурни, че детето е прибрано.
 14. Прави сте. Гледа се на един дъх, увлича, актьорите чудесни, ама много се оплетох с тези паралелни светове. Да си призна, гола вОда съм с физиката и не мога да смеля толкоз абстрактни ситуации. В елементарната ми представа, бъдещето се проектира в миналото и настоящето. Хубаво - паралелни светове, но те би трябвало да са копие на оригиналния свят. Кой в случая е оригиналният?
 15. На корейците 16 епизода явно са им недостатъчни. Мисля, че трябваше да отделят повече време на бащата-убиец. С интересна визия, често появяване на екран и пълна енигма що за птица е. Липсва ми биографията му Как от този извратен ген са се пръкнали тези свестни деца? Ами майката?
×
×
 • Create New...