Jump to content

Рали

Екип Субтитри
 • Posts

  492
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Everything posted by Рали

 1. Сладко сериалче! Дали, защото имах нужда да гледам нещо простичко, което не натоварва и нямах някакви големи очаквания за хит, но не останах разочарована. Имаше доста забавни и романтични моменти, дори бих казала, че целувки тук се раздаваха доста! Красавеца не се изкъпа сам, а директно вкара на бързо момата при него и.... Казвам го, защото обикновено тези моми бързо бягат и много се страхуват от "еднооката змия". Все едно тези красавци ще им направят нещо много лошо, а то всъщност си е голям късмет да попаднеш с красавец, който те обожава и като за капак е гол във вана! Ех, не ги разбирам тези моми и тяхното благоприличие. На главната почти не и се размина! В повечето случай беше право в целта! Добре, че момата не се дърпа особено много, драмата не ме натовари, някак леко мина, сюжета не е гениален, но пък не е дразнещ и пълен с простотия, актьорите бяха млади, свежи и привличат окото, но главният най-много ми привлече вниманието. Първата половина ми допадна повече, после се опитаха да вкарат интригите и драмата, но поне мен не успя да ме откаже или подразни и го изгледах, дори не разбрах кога свърши, защото нямаше локуми, които да дразнят! Дори лошите не ме дразнеха, някак на фона на многото изгледани сериали, тук не прекалиха и не пресолиха толкова нещата. За любителите на сладки приказки, като мен, определено става!
 2. Всеки има различни критерии и различен вкус! Обичам романтичните комедии, нямам против клишетата, не съм безпощадна относно сюжет и актьори и мога да преглътна някои небивалици, локуми и други подобни неща. Доста количество тъпотии излизат напоследък, гледала съм всякакви варианти, но най-фрапиращите просто зарязвам, защото наистина предпочитам да гледам нещо, което ще ме грабне! Конкретно за този сериал, единственото положително нещо, което намирам са бг буквичките, защото ценя труда на всеки и красивите актьори, които не всеки път успяват да спасят положението! Нито ми беше забавен, нито романтичен! Това е моето мнение и виждане за това бедствие! Имаше едно много точно определение за него в по-горен коментар.
 3. Голяма боза! В началото, когато прочетох резюмето ми звучеше много добре, но след началните изгледани епизоди... просто се отказах! Sung Hoon ми е сред любимите актьори, но и заради него не успях да продължа да гледам.
 4. Моето тайландско пиле!
 5. Опитах се да го гледам, но нещо не ми се получи. Химията между мен и лакрона липсва. Единственото положително нещо в него е главният актьор, но и той не спаси това бедствие или поне за мен е такова.
 6. Започнах този сериал без някакви очаквания, дори си мислех, че или ще го зарежа на някой епизод или ще го изгледам с доста превъртане, но въпреки клишираният сценарии, нелогични неща и дразнещи образи на моменти, все пак по някакъв начин ме увлече и го изгледах доста бързо. Харесаха ми всички актьори, добре изиграха ролите си. Сюжета.... нямам против добре направените клишета и ги гледам с удоволствие, но тук определено имаше неща, които доста ме подразниха. Имаше доста не добре измислени ситуации, които допринасяха за раздразнението ми от постъпките на героите. За миг не съм забравила, че все пак гледам лакрон и в тях всичко е възможно, но мисля, че можеше да бъде доста по-изпипан и логичен. Приятните клишета няма нужда да бъдат избягвани, защото дори и познато, ако е добре измислено ще бъде в полза. Тези, дразнещите, от които не са избягали лично за мен бяха в ущърб за героите и като цяло за лакрона. Можеха да бъдат по-изобретателни. Това поне е моето мнение. Все пак го изгледах основно заради приятното за мен клише, актьорите, красивите гледки и факта, че обичам подобен тип лакрони.
 7. Много сладък, романтичен, забавен и лек сериал за гледане! Всичко ми допадна и не мога да намеря нищо, което да не ми хареса! Допаднаха ми двойките, които се образуваха и ми хареса, че нямаше много мотане, криеница, а доста бързо се взеха и до края нямаше раздели. Искрено се забавлявах на комичните ситуации, хареса ми, че нямаше тежка драма, беше много лек за гледане! Идеален за разпускане, добро настроение без излишни моменти!
 8. Много сладък, лек, позитивен, забавен и свеж сериал! Спретнах един среднощен маратон, защото изобщо не усетих как мина времето. Актьорите бяха страхотни и ми допадна, че тук нямаше лоши, крясъци, тежка драма и други типични похвати в сюжета. Допадна ми, че главната от самото начало си харесваше доктора и поемаше инициатива. Такъв образ рядко се среща. На моменти ми идваше в повече тази нейна любов и понякога поставяше главният в доста неудобно положение, но пък беше много невинна, чиста и сладка, а позитивизма и заразяваше. В началото ме дразнеше с тази нейна мания по главния и че мислеше само за него, но после се стегна, положи усилия и стана добра сестра. Главният.... красота! Умен, красив, отдаден на призванието си... лошото момче с добро сърце! Пали фитилите от всякъде! Сериала е идеален за разпускане, не натоварва, доста често ме караше да се усмихвам, определено успя да ме грабне, просто не исках да свършва!
 9. Здравейте, ако някой намери от къде може да се изтегли с анг суб, моля да сподели. Аз се рових, но нищо не успях да открия. Благодаря!
 10. Много съм скарана с руския език. Може ли, ако се намери добра душа, която знае от къде да го изтегли с анг суб да сподели. Благодаря!
 11. Много хубав сериал! Гледам го за втори път и емоции пак имаше. Още първият път го пратих в списъка на любимите и сега си припомних, защо е там! На скоро започнах да гледам един нов тайландски лакрон и пак се зарибих. Гледаше ми се нещо любимо, Макар и изтъркан сюжет, винаги съм имала слабост към точно тези. Лошото момче с добро сърце, а ако и на външен вид ми хареса... идеалната комбинация! В интерес на истината разбирах всички негови постъпки. Единствено не можах да го оправдая, защото легна с каката на главната, но разбрах, защо го направи. Когато имаш такива белези от детството, нормално е да искаш да накажеш виновниците за това, защото мащехата му мина всякакви граници, а него тогава нямаше кой да го защити. Никой не избира, къде да се роди и не трябва да поемаш чужда вина, визирам грешката на баща му. Той търсеше справедливост по негов начин. Красив, умен, богат, помага на хората около себе си без значение от статута им, справедлив... всичко ми хареса в него. Главната.... в началото ми идеше да я цапардосам с нещо, че да й се размърда сивото вещество в правилната посока. Не разбирам как може да оставиш да те мачкат така и да ги защитаваш. Има си граници и когато бъдат преминати, трябва да се защитиш! Или тя е прекалено добра, а държанието й граничеше с малоумие или аз съм прекалено зла и не бих позволила да ме тъпчат! Бих се изнесла на секундата и бих им теглила на онези вещици по една.... Вместо да върви да защитава сестра си, можеше да си оправи собствения живот и да остави онази да си счупи главата. Добре, че към средата на сериала се осъзна и най-накрая реши да оправи живота си и да застане до човека, когото обича. Относно въпросната сестра и майка й.... Нямам думи! Злобни, лоши, надути... На такива създания и екзорсизъм няма да им помогне! Относно мащехата и брата на Сила, там положението е направо трагично. Доказателство, че парите, властта, лошото възпитание, злобата могат буквално да те превърнат в чудовище и разглезено, просто, грозно мамино синче! Лелята на главния много ми хареса. Не се оставяше на никой и не се срамуваше от себе си. Имаше реална оценка за нещата и защитаваше любимите си хора. Хареса ми играта на всички и сюжета. Щом се ядосвах, усмихвах, а моментите, когато между главните се случваше нещо гледах и им се радвах много, значи са успели да изиграят ролите си идеално. Момичета, огромни благодарности за превода!
 12. Лакрона много ми хареса! Беше ми домъчняло за старите времена и ето, че намерих нещо, което превъртах само на епизодите, които нямат никакви субтитри. Успех да намеря до 16. Лакорона го свързвам с Defendant of Love и Paradise Diversion. Добрите, стари времена! В последно време нищо не ми грабва окото, но този сериал успя да ме хване. Няма да коментирам изтърканият сюжет, но актьорите, играта, сюжета много ми липсваха в последно време. Относно самият сериал няма сега да коментирам. Искам да изгледам финала и тогава. Но съм сигурна, че ако се намери с английски субтитри ще се обяви за превод веднага! Завърших си дългият сериал и все още нямам любим за превод, но ето, че ако се намери от къде да се изтегли с английски буквички.... вече имам отново настоящ проект.
 13. Здравейте, някой може ли да даде линк за теглене на лакрона с английски субтитри. Благодаря ви!
 14. Здравейте, съжалявам, че толкова време се мотая и не успях да преведа тази невероятна приказка. От днес пак запретнах ръкави и продължавам с превода. Доста време ме нямаше и определено и аз има да наваксвам с гледане, преводи и коментари. Ще се постарая да приключа бързо, стига да имам свободно време. Обожавам да превеждам, защото лично мен това много ме разтоварва и ми помага да избягам от ежедневието. Но не всичко зависи от мен и не мога да предвидя неочакваните ситуации. Бъдете здрави и усмихнати!
 15. Превода на епизод 30 е готов. Вече съм в средата на сериала. Искам искрено да се извиня на всички, които го чакат. Съжалявам, че се бавя, но нямам време и въпреки всичко се старая да си изпълня ангажимента. За мен е много важно и обещавам на всички, че ще го направя. До сега не съм се дънила и продължавам напред! Моля да проявите за разбиране. Пиша това, защото днес имах запитване на лични съобщения. Ще дам всичко от себе си и не съм се отказала, но и за първи път превеждам такъв тип сериал. Сложно си е и ми трябва повече време. Благодаря ви предварително за разбирането! Бъдете мнооооооооого здрави!!!!!!
 16. Честно казано не желая да си развалям удоволствието от сезон 1. Мисля да пропусна сезон 2 и да си остана с розовите очила.
 17. Много сладко сериалче! Така ме очарова, че не усетих как пускам серия след серия и кога успях да стигна до финала. Влюбих се в главният, невероятен е! Изключително много ми допадна главната двойка. Така им се радвах на романтичните моменти, стоплиха ми душата и почти през цялото време усмивката ми не слезе от лицето. Сюжета не е нещо гениално и невиждано, но на мен са ми слабост този тип сладникави сериалчета, а намесен ли е и красавец.... най-добре. Искам много да благодаря за превода. Наистина удоволствието беше пълно! Бях забравила, колко очарователни могат да бъдат тези романтични сладки сериали. Благодарение на него си сложих розовите очила и определено разпуснах.
 18. - Келнер, шише ракия, кана с бяло и кана с червено вино! - Ама... мило, нали щяхме да отбелязваме и Свети Валентин? - А, да! И едни сърца на шиш!
 19. Искам да кажа добре дошла на @yoanna21 Радвам се, че друг член от моето семейство се присъедини към другото ми семейство. Тук ще намериш много неща и съм сигурна, че ще се забавляваш в свободното си време. Забавлявай се и разпускай!
 20. Луда фенка съм на поредицата Bad Boys. Филм 1. Лоши момчета 2 ииииии все още чакам да го гледам!
 21. Аз съм прекалено пристрастна към този сериал и актьорски състав. Гледала съм сериала поне 3 пъти, а до 24 епизод, всяка серия.... и аз нямам точна цифра. Пристрастна съм към главният герои, слабост ми е, но в сериала освен неговият герой, който ми е най-любим, чичо лисанко, Пу Чъ, Йен Йоу /безсмъртната змия/ са ми най-любими. Те са най-забавните герои. С тях скука няма! Все ги измислят и забъркват едни.... забавни неща.
 22. Относно хапчето, което й дава майка й то си е точно обратното на любов. Ако не беше въпросното хапче, много неща щяха да се изяснят и случат по-рано.
×
×
 • Create New...