Jump to content

Рали

Екип Субтитри
 • Content Count

  478
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Рали last won the day on May 22 2018

Рали had the most liked content!

Community Reputation

339 мочи

5 Followers

About Рали

 • Rank
  Пълководец
 • Birthday 11/01/1986

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  София
 • Любими сериали
  Fated To Love You (2008), Autumn's Concerto (2010), Chasing love to the end of the world (2014), Full House

Recent Profile Visitors

1,794 profile views
 1. Здравейте, съжалявам, че толкова време се мотая и не успях да преведа тази невероятна приказка. От днес пак запретнах ръкави и продължавам с превода. Доста време ме нямаше и определено и аз има да наваксвам с гледане, преводи и коментари. Ще се постарая да приключа бързо, стига да имам свободно време. Обожавам да превеждам, защото лично мен това много ме разтоварва и ми помага да избягам от ежедневието. Но не всичко зависи от мен и не мога да предвидя неочакваните ситуации. Бъдете здрави и усмихнати!
 2. Превода на епизод 30 е готов. Вече съм в средата на сериала. Искам искрено да се извиня на всички, които го чакат. Съжалявам, че се бавя, но нямам време и въпреки всичко се старая да си изпълня ангажимента. За мен е много важно и обещавам на всички, че ще го направя. До сега не съм се дънила и продължавам напред! Моля да проявите за разбиране. Пиша това, защото днес имах запитване на лични съобщения. Ще дам всичко от себе си и не съм се отказала, но и за първи път превеждам такъв тип сериал. Сложно си е и ми трябва повече време. Благодаря ви предварително за разбирането! Бъдете мнооооооооо
 3. Честно казано не желая да си развалям удоволствието от сезон 1. Мисля да пропусна сезон 2 и да си остана с розовите очила.
 4. Много сладко сериалче! Така ме очарова, че не усетих как пускам серия след серия и кога успях да стигна до финала. Влюбих се в главният, невероятен е! Изключително много ми допадна главната двойка. Така им се радвах на романтичните моменти, стоплиха ми душата и почти през цялото време усмивката ми не слезе от лицето. Сюжета не е нещо гениално и невиждано, но на мен са ми слабост този тип сладникави сериалчета, а намесен ли е и красавец.... най-добре. Искам много да благодаря за превода. Наистина удоволствието беше пълно! Бях забравила, колко очарователни могат да бъдат тези романтични сла
 5. - Келнер, шише ракия, кана с бяло и кана с червено вино! - Ама... мило, нали щяхме да отбелязваме и Свети Валентин? - А, да! И едни сърца на шиш!
 6. Бавно ама славно! Превеждам си 28 епизод.
 7. Искам да кажа добре дошла на @yoanna21 Радвам се, че друг член от моето семейство се присъедини към другото ми семейство. Тук ще намериш много неща и съм сигурна, че ще се забавляваш в свободното си време. Забавлявай се и разпускай!
 8. Луда фенка съм на поредицата Bad Boys. Филм 1. Лоши момчета 2 ииииии все още чакам да го гледам!
 9. Аз съм прекалено пристрастна към този сериал и актьорски състав. Гледала съм сериала поне 3 пъти, а до 24 епизод, всяка серия.... и аз нямам точна цифра. Пристрастна съм към главният герои, слабост ми е, но в сериала освен неговият герой, който ми е най-любим, чичо лисанко, Пу Чъ, Йен Йоу /безсмъртната змия/ са ми най-любими. Те са най-забавните герои. С тях скука няма! Все ги измислят и забъркват едни.... забавни неща.
 10. Относно хапчето, което й дава майка й то си е точно обратното на любов. Ако не беше въпросното хапче, много неща щяха да се изяснят и случат по-рано.
 11. Аз съм си фен на главния! Нощният безсмъртен не е лош, но за съжаление Главната и на мен ми е различна. Първо се забавлявах с нея, после и се дразнех, после я намразих, но най-накрая и съчувствах, защото й дойде акъла. Любимият ми герой е Феникса и чичо лисанко.
 12. Вече съм на 25 епизод и мога да ви уверя, че слаби актьори няма! Всички се справят повече от добре и ако гледаш серия след серия направо забравяш, че е сериал. Влизаш в него и заживяваш с героите! Мога да разкажа за всеки един по много, но искам сами всички да видят играта, таланта и израстването им с този сериал.
 13. Аз още се мотая, но се надявам, че няма да е твърде късно когато успея. Сега ще се оправдая едно хубаво, но освен всички други ангажименти и децата ми се разболяха и ми е малко трудничко. Предполагам, че дори и да се набави сумата, свежите други пари няма да са излишни, но със сигурност ме бойте само да мога да стигна до някоя банка.
 14. Благодаря ви за положеният труд! Сега запретвам ръкави, а и почивните дни вече са тук и ще се насладя на хубавият сериал. Благодаря!
 15. Хубав сериал, точно мой тип! От доста време не бях гледала нищо и не съм в час с новите филми и сериали, които излязоха през последната година за това реших да наваксам. Резюмето ми направи впечатление и реших да вървя с преведените серии. Започнах, но не разбрах как си спретнах един среднощен маратон. Сюжета си е познат до болка, но въпреки това ми хареса и ми допадна факта, че тук са избягали от някой клишета. Нямаше крещящи лелки, нямаше нелогични и излишни моменти с които да запълнят епизодите, хареса ми, че не са захаросали сериала, а са се доближили максимално до реалността, вмъкнали са
×
×
 • Create New...