Jump to content

KiaraTiara

Потребители
  • Мнения

    25
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от KiaraTiara

  1. Разочарова ме този сериал! Чак не ми се обсъжда. Но да ви ПИТАМ нещо друго по него. Някой има ли идея как се наричат уредите на които тренира хубавата и слаба госпожица, която е влюбена в главния. Бек нещо си май се казваше. Сори, никога не ги запомням как се казват.
  2. Като сте почнали, някой дали може да ми разясни как точно действа в реалния живот заплаха от типа "Ти искаш да се разделим, но аз няма да те пусна". Не те пускам??? Как не пускаш бе човек, то бива бива уважение и култура, ама чак зорлем да седиш с някой докато те пусне..
  3. Друга тема на разговор И на мен не ми се иска.
  4. Най ме изкефи: Чу Ин съвсем не беше за изхвърляне. За пръв път гледам корейска драма в която останалите двама от любовния четириъгълник имат някакво развитие (макар и във въображението ми). Хареса ми началото на филма, после доста бързо излязаха от сценарий и се опитаха да направят второстепенното действие за основно. Като цяло ми се струва, че този сериал е пробив за корейската индустрия и скоро ще започнем да гледаме нещо по - близо до холивудските продукции.
  5. Много добре казано. Актрисата е и красива жена преди всичко, а това няма как да ме остави безучастна Има някои моменти в които е толкова дървена, че ми иде да я фрасна с нещо по главата, ала подозирам, че това е част от сценария й.
  6. Може ли на бързо да ме образовате.. какво е халю, че вече във втори сериал се говори за халю звезда, а не ми се вярва да е просто комбинация от актьор и певец .
  7. В момента съм на 5-а серия и ще го гледам само заради коментарите ви. Забавно ми е много с Док Го Джин-а, обаче, кажете ми моля, как можаха да сложат толкова нелицеприятна актриса за Ку Е Джонг? Разбирам, че типичната корейска красавица е неуместна за ролята, ала съм сигурна, че има далеч по - симпатични моми, които биха паснали идеално. Това момиче, с пълната си липса на чар, ми разваля целия кеф от иначе очевидно добрия сценарий. п.п. Като отворя в уикипедията и видя, че жената няма година без награда и ми става лошо. Особено 2011 - Hot Style Icon и Hot Drama Star - Female... Отивам да се гръмна.
  8. Oх, как гадно свърши 10-ти епизод... и с песничката girl i am sorry . Какво ли е намислил този път Хьон Ги Джун?
  9. Аз само не мога да си представя на кой му се е паднало да почисти след тази лепкава кола... Как смело я размятаха из целия апартамент... И точно това си мислех, тия двамата или стават за актьори или наистина са влюбени. Определено се усеща по - житейски любовта им, не е като на приказка. Честно казано, предпочитам братчето и невинната бивша да си стоят настрана, ама тогава със сигурност няма да гледам корейски сериал. А относно дългите поли на мацката, на мен ми се струва, че това ще бъде новата мода, тип 70-те или там която е била вървежна. Уникалните бижута дето им ги накичват, от типа огромно бижу на тънка верижка или ивица плат, все още не сме ги видели в Бг. Само единични бройки може да се срещнат в по - скъпичките магазини. Големите диадеми с украса от едната страна - по същия начин. За първи път видях онзи ден подобна и струваше 300 лева. Така че, корейците явно са напред в модата. А и смея да твърдя, че има някои сериали с уникален стайлинг, и Грейс Кели би завидяла на облеклата. Yoon Eun Hye - Kang Ji Hwan "Lie To Me" KOLA KISS Making:
  10. Мен може да ме питате за "Филмите в които НЕ сте плакали". Мисля, че отговорът ще бъде - НУЛА. Аз съм на мнение, че ако човек не се засмее искрено и не се пролее поне една сълза в някой филм, то този филм не би бил паметен. Е, а може просто аз да съм великата ревла
  11. Аз писах май на грешното място. Как да участвам, на кой да пратя субтитри за редакция?
  12. Изгледах първите 3 и 2/3 серии във Вики, но след това на най- интересното и клъцццц, превода свърши. За целта преведох 4-та серия. Ако започвате превода на сериала, с удоволствие ще помагам, стига да не съм приключила с гледането. За сега е типично мой стил, лигаво, принцеско, розово, обичам го
  13. Вярно, 87 набор, сега го проверих. Явно съм се заблудила още тогава. Но е голям образ
  14. Hahahah Казанова 10х за клипчето Много е сладко, който го е направил, добре се е справил
  15. Така не бях се смяла на корейски сериал никога
  16. Аз дълго се взирах в "разкошната й коса" и установих, че е екстеншън A иначе много ме кефи този малкия главния, дето играеше и в you are beautiful, казвам малък, защото беше на 16 тогава Страшен фейс има, а като се усмихне и все едно гледам друг човек В момента съм на 10-ти епизод и сякаш избързаха, обикновено се загаджават едва в последните 15 минути от 16-ти епизод
  17. Анжда! Извинете, че внесох хлад през прозореца с моето изказване за главния, който доколкото разбирам се казва Ким. Изгледах сериала, целия сериал , защото нямаше какво друго да гледам. И ако това поражда у Вас въпросът толкова ли нямам какво да правя - бързам да уточня, че бях заточена 1 седмица на село и само това имаше неизгледано на компютъра Манги, анимета и прочие не съм гледала или чела, но това не ми пречи да оценя една телевизионна продукция от 16 серии. И въпреки, че моя вкус крайно много се доближава до сладникавите корейски бозички, на тази вече не й помня името. Причините са много: Липсваше сюжет! Нищо динамично не се случи в този сериал, не можа да ме разплаче, не можа да ме накара да се усмихна, ама нищо та нищо! Главния беше изсъхнало дърво, някой по - нагоре го описа чудесно. О Ха Ни, главната, беше лиготия, но бе много чаровна. Най - хубавите персонажи бяха майката и брата на главния, които всъщност поддържаха целият филм. Вероятно ако им бяха отредили първостепенните роли, щеше да се получи нещо по - добро. Останалите - шит. Инсомния, "девойката" не го харесва този Ким и това си е. И от БОФ още ми мяза на гей, сори. Въпрос на вкус, казало котето и си облизало дупето! п.п. А и да не се казва Ким, все тая, по - нататъшни дискусии са излишни.
  18. Леле леле , какъв край, какво чудо! През последните 12 часа в главата ми е самo "Goodbye my princess". И тъкмо се чудех как е възможно да си влюбен в някого и една година да си разделен с него, та това е ужасно много време...и режисьора оправи настроението с онези две думички ... "Беше нетърпимо" . Винаги съм се чудела дали наистина и в реалният живот стоят толкова гордо изправени и защитават достойнството си с такава непоколебимост. Такива порядки и традиции, все едно живеем в 18 ти век, а не в 21-ви. Господи, защо не си ме родил корейка
  19. Не съм очарована! Вероятно защото имаше страхотни очаквания за този филм! О Ха Ни беше голяма сладурана, но този главния дето въздишат всички по него, го бяха издокарали съвсем като гей! Поредната сладникава боза, дори няма и да я запомня.
  20. Изгледах и 14-ти епизод и едвам се възпирам да не пусна 15 и 16 в youtube. Целия актьорски състав е подбран великолепно! Главната е уникална, с каква лекота играе само... страхотна актриса за страхотен персонаж. За главния няма какво да коментираме, голям е сладур и ролята сякаш е направена за него. Джени е много красива, а прокурора Юн може да го сложим на корицата на женски Playboy Малката Юн Бин ще стане умопомрачителна красавица някой ден За първи път виждам корейски сериал в който всички актьори са красиви. Самият сюжет е много лек, през цялото време усмивката не е слизала от устата ми, но съвсем не е празноглав. Няма ги онези разговор тип квичене и молене от някой мургав кореец с мазна коса и на петна. Както и досадните аджуми ... Много ми харесва Благодаря за превода!
  21. Ама не се шегувай така.. та той е кореец, който не може да говори корейски Английския си му е майчин език.
  22. Аз ще си позволя да ви разваля еуфорията, като отбележа, че на мен не ми хареса. Прекалено блудкав, главната невзрачна, главния лигав, а събитията и случките скучни и без изненада. Бабката, мисля Сачико, беше адска, само нея съм я гледала с кеф и усмивка на уста. Нямаше го онзи момент на очаквване какво ще се случи с любовта, но и това не беше толкова романтичен сериал, дори не мога да му определя точния стил. Но в крайна сметка за любителите на корейските кино продукции съм сигурна, че всичко е добре дошло. И въпреки всичко, гледала съм и по-безинтересни сериали. Въпрос на вкус казало котето и си облизало дупето
  23. Усмихвай се... и пак .. и пак.. и пак !

×
×
  • Създай нов...