Jump to content

snowmoon

Екип Субтитри
 • Content Count

  388
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by snowmoon

 1. Епизоди 34-36: Тук, както и златен банан: Тук
 2. И последно, вече може да изтеглите пакет с всички епизоди Тук.
 3. Епизоди 34-36: Тук Стигнахме финала! Благодаря на всички търпеливчета, изчакали приключването на българският превод. И не по-малко на тези, които вече са го гледали, но го правят пак и с българските буквички. Сериалчето си заслужава, така че приятни мигове и на всички, които тепърва смятат да му метнат едно оче. @skofiild, @sweeneytodd, @Racheto
 4. Епизод 31 : Тук и Тук Епизод 32: Тук и Тук
 5. Честит рожден ден, @Кева! Жива, здрава и дълго, дълго, дълго да помагаш с контрол по качеството на онлайн отдела... Шегата настрана весело изкарване на празника и двойна порция прегръдки за футболния фен.
 6. Еха, и на този му видяхте сметката. Толкова сте бързи, че докато изгледам един, ще сте омели поне още пет. Наздраве за поредния приключен проект, дами. На нас остава да се насладим на гледането.
 7. @Кева, подмених го снощи. И преди малко го прегледах пак. Дано сега и при теб да е добре.
 8. Изгледах първите 15 минути на 23, при мен не спира. Смея да предположа, че има връзка с устройството или мрежата. От таблет не съм гледала, но понякога ги проверявам на телефона. Имала съм такива случаи, както описваш, но не мога да твърдя коя е причината. Като започне да ми прави такива номера, поверявам сигнала на мрежата, уж е добре, а продължава да насича. Докато в същото време на лаптопа няма проблем. Все пак да вметна, че и телефона ми е стар модел, наистина не знам. Следя коментарите и отново благодаря. Ще го сменя за всеки случай.
 9. Видях проблема с 22 епизод, ще го кача отново. Може да гледате епизодите и на този канал: Тук. Линка е само за 22, но има и останалите качени епизоди. Странно защо се е получило така при положение, че клипа е един и същ. П.С. Както може да се очаква взех, че изтрих клипа, дето си нямаше проблеми. Качени са повторно и на двете места. При бърза проверка с прескачане до края и на двете места видеата работят засега. @Кева, благодаря за сигнала, ако забележиш още някъде проблем пиши отново. Още един послепис, при мен също не забелязах проблем с 23. Кева, моля те, провери отново и ако
 10. Ей го моето нещо, веднага дърпам. Благодаря за труда.
 11. Какви ли не образи е играл. Много го бива. Радвам се, че играе и тук. Все по-нетърпелива ставам да започна гледането.
×
×
 • Create New...