Jump to content

snowmoon

Екип Субтитри
 • Posts

  466
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

snowmoon last won the day on January 9

snowmoon had the most liked content!

6 Followers

About snowmoon

Profile Information

 • Пол
  Female

Recent Profile Visitors

1,222 profile views

snowmoon's Achievements

Пълководец

Пълководец (5/10)

1.4k

Reputation

 1. Даже два, ама аз искам и караоке, дето да си пеем в стая, колкото си искаме фалшиво, и сауна, дето може да си спим вътре. Давайте да заформим един бизнес план и бързо, бързо да го осъществим.
 2. Здравей! Още много приятни мигове сред темите в сайта да изживееш. Не съм сигурна, дали е много уместно и аз да се вбутам в този момент, но понеже се припознах в думите ти, реших да напиша няколко думи. Моята първа среща с азиатското филмоизкуство, като изключим Джеки Чан, беше сериалът "Паста", когато го излъчиха за първи път по Канал 1 /мисля, че още не беше БНТ и е напълно възможно да е било още 2010г. наистина не помня/. Ами, много ми хареса, но понеже по принцип от край време не съм любител на телевизията, за нула време забравих емоцията. Е, да, но както добре си знаем с въртенето на сериалите по телевизията, че то пък взеха и го повториха /може би след година, пак не помня/. Отново го загледах и пак много ми хареса. Тогава се порових за актьорите, попаднах на Ийстърн спирит, пък от там и в кои други филми, сериали са играли. Леле, нямаше спирка. Сигурно много хора ще се сетят с умиление за будуването по цели нощи и "сумнамбулизма" на следващия ден. Дааа... и аз като теб само четях и не се регистрирах. Направих го чак, когато реших да опитам да превеждам субтитри. Та оттам се започна още по-голяма емоция /поне за мен/. И дори да не е това мястото, ще използвам момента да благодаря на всички, които ми помогнаха, помагат и съм сигурна ще продължават да помагат, защото никак не е лесно. @mrnkaloto, която ме пое за "чиракуване" с много нескопосания ми първи превод и ми обясни как се правят субтитрите, защото не е само да преведеш текста, а още доста занимавки, отнемащи време, за да бъде крайния резултат гледаем. Да не споменавам за колко много програми ми е казвала как да ги ползвам стъпка по стъпка. И много, много подсказки, помогнали ми в употребата на туй чудо на природата "интернет". @helyg, същата неоценима помощ по работата със субтитрите и различни програми, и много, много помощ с програмата за субтитри, която ползваме. Отдавна да съм се отказала сигурно, ако при всеки проблем с компютър или лаптоп, не се отзоваваше веднага. И @NyXe, разбира се, която само с питане и забележка ме накара да се замисля върху изказа и че не е нужно да се превежда буквално /определено имах такъв проблем/. Огромно благодаря, момичета. Помогнахте ми да "проходя" по отношение на интернет, соц. мрежи, работа с програми, преводи и т.н. Надявам се да усещате, че усилията ви не са отишли на вятъра. И не на последно място, мисля няма да е преувеличено, ако кажа, че имаме страхотен екип, който се грижи всичко в сайта да е изпипано на макс. Железни сте.
 3. Ето още един линк за теглене: Тук
 4. Така... Поради някои проблеми с изпълнението на субтитрите, обнових файла с българските буквички. Видеото за тях може да свалите от тук: Качеството на картината е малко по-добро, а съответно и размера на файла е по-голям.
 5. Пристъпвам на пръсти от нетърпение... Готов е и за гледащите онлайн:
 6. Филмът вече е наличен онлайн: Тук
 7. Още един линк за теглене: Тук
 8. Успях и аз да се вредя в последния ден на старата година. Отново благодарности за препоръката. Линк за теглене: Тук
 9. Version The Journalist 2019 720p BluRay

  323 downloads

  Превод: snowmoon За версия: The.Journalist.2019.1080p.BluRay.DTS.x264-NSBC
 10. Не бил сложен българския: Жена ми е засмяна; Жена мие засмяна; Жена ми е за смяна.
 11. Амиии, вихрушки сте, момичета, и това си е. Повтарям се, но си е истина. "Помитате" всичко, което ви грабне окото. Поредно благодаря! Светли Коледни и Новогодишни празници!
 12. Епизод 11: и Епизод 12: онлайн. Мале, истинска вихрушка. Докато се обърна и хоп готова, пък аз да се бавя така. Весела Коледа и много добрина в живота ни да има.
×
×
 • Create New...