Jump to content

myt

Потребители
 • Content Count

  77
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

85 манджу

About myt

 • Rank
  Посветен
 • Birthday May 17

Profile Information

 • Пол
  Not Telling

Recent Profile Visitors

788 profile views
 1. Обичам романтични сериали. Този обаче го изгледах на инат! Толкова дразнещ сериал отдавна не бях гледала! Никаква химия между главните. Той- статуя, дърво. Тя ... не знам какво да кажа. С много превъртания го изгледах, на не знам защо!!! Не го препоръчвам! То нито имаше интрига, нито имаше завръзка, нито някой показа емоции. Нищо!!!
 2. Романтичен, красив и интересен сериал! Едно от нещата, които много хареса бяха гледките на Шанхай. Уникален! Темата за дроновете ми беше в повече, ама ... преживява се. Липсваше ми интимност между двамата. Тя близостта им беше по-малко и от в корейските сериали. А иначе химия си имаше между главните. И много красиви бяха мъжете. Даже и двамата бащи бяха готини! Без лиготни, без сълзи, без излишни драми, без претенции за уникалност! Готино сериалче!
 3. Историческата част май не е много историческа Романтичната част хич не се получи, а имаше възможност Никаква химия между главните, кралицата някак си ми беше суховата и без емоции. Даже и не беше красив, и пищен, и зрелищен сериала.Аз не обичам исторически сериали, този го изтърпях, но не е моят сериал.
 4. Не харесвам сериали с игри, кръв, напрежение, екшън и т.н. Нищо не разбирам от виртуална реалност и подобни. Не очаквах никаква романтика. Затова бях приятно изненадана от това, което се предложи. И наистина й завиждам на Пешка. Завиждам й!!! Заради Бини,. Хареса ми края, хареса ми малкото романтика / искаше ми се повече, но.../, хареса ми. Не че разбрах всичко, даже много неща не разбрах и не търсих логика - то й нямаше логични обяснения. Но имаше Бини! И не беше чак толкова лош сериала
 5. И мен ме разби тази сцена . Получи му се много добре. Сериала е готин, романтичен, забавен. Лъвчо е неприлично красив и съблазнителен. Двамата са много естествени и истински. Получи им се всичко. Айдълчето??? То това момченце все ходеше с едни висящи и големи дрехи, беше едно подплашено, странна работа. Но то не беше важното и интересното. Хареса ми сериала. Всъщност, май, след 9ти епизод започна повече да ми харесва
 6. Каква комедия, какво чудо? От 11 еп. си е трагедия, пълна! Издразни ме този сериал - какво общо имаше ревността. Видях една, дето не знае какво иска, едно момче вечно влюбено в нея, обърка му живота, той глупака тича подир нея!!! С една дума - не ми хареса сериала! Главната ми беше грозна, той безхарактерен... Но брата и приятелката са уникални сладури. Не го препоръчвам!
 7. Много нежен сериал. Може и да нямаше кой знае каква химия между двамата, но имаше нежност и това ми хареса. Романтичен сериал, това е! За мен не беше Пепеляшко с нуна - не видях такъв момент. Но пък каква усмивка... мечта Приятно сериалче, препоръчвам го!
 8. Нямаше никаква химия между главните - той дърво, тя много симпатична. Не ме впечатли с нищо този сериал. А обичам лигави романтики. Тук нямаше интрига, тръпка...нищо! Само готини бабички :)
 9. Много хубав сериал. Различен от обичайните лиготни. Тежък ми беше на моменти, много тъжен, но ми хареса. Какво нещо е живота... никога не знаеш кога и с кого ще си щастлив... Емоционален сериал!
 10. Не съм много впечатлена от сериала. Добре тръгна в началото, интересно беше, но зацикли и нищо особено не се случи. Последните 1-2 епизода ми бяха пълна боза. Въобще не говоря за прекрасния Ji Sung - наслада за окото ми. Но и химия нямаше кой знае каква. Абе нещо съм объркана - хареса ми до някъде, не съжалявам, че го гледах, но можеше и да е по-интересен.
 11. Хареса ми! И нейната усмивка, и неговата арогантност, и химията между двамата. Не е нещо супер невиждано сериалчето - доза романтика, доза комедия - по корейски, но аз го гледах с подходящо настроение и... не ми беше неудобно Препоръчвам го!
 12. С превъртане го изгледах. Беше ми интересно единствено и само историята на главната и кой ще избере. Хареса ми изборът и финалът. Глуповат сериал, може и да не се гледа.
 13. Отдавна ми се гледаше нещо, където главният е " Умен, красив, неприлично богат и компетентен" Страхотен сериал, забавен, романтичен, с много красиви актьори. Всички двойки бяха прекрасни. Не ми беше досаден нито за миг. Препоръчвам го с две ръце. И толкова много целувки …
 14. Сериал, който те стиска за гърлото и така до края. Много силен. Страхотна игра на Хару - във всичките му фази. Стара класика!!! Препоръчвам го! И много благодаря за превода и за редакцията .
×
×
 • Create New...