Jump to content

myt

Потребители
 • Posts

  118
 • Joined

 • Last visited

About myt

Profile Information

 • Пол
  Not Telling

Recent Profile Visitors

1,226 profile views

myt's Achievements

Млад господар

Млад господар (4/10)

188

Reputation

 1. Сладък сериал. Не е нищо невиждано и оригинално, но е разтоварващ и забавен. Обаче това момиче защо не му оправиха маникюра, в сцените където му снимаха ръцете отблизо, а трябваше да се опитва да прикрива счупения си и олющен нокът?
 2. Типична корейска драма, ама толкова типична, че нямаше нищо оригинално. Нищо! Превъртах доста честа. И не ми хареса химията между двамата, не я видях, не я усетих. И да не се гледа - не е пропуск!
 3. Като цяло ми хареса сериала. Не че беше нещо уау! Но беше приятна лиготня, свежа, с любов и ежедневни проблеми. Не съжалявам, че го гледах. И главният ми хареса, и режисьорчето ми хареса.
 4. Сериала ми хареса. Главният не беше висок, сексапилен, арогантен и богат. Главната не беше тъпа, бедна и евтино облечена. Не бяха красива двойка. Но... имаше много топлото между тях, много истински моменти, някак си спокойно и без преекспониране мина всичко. Спокойно и прекрасно. Дори криминалните елементи не ми бяха в повече. Като фен на романтичните сериали, този го препоръчвам.
 5. Четох противоречиви мнения за филма. Започнах да го гледам просто, за да угодя на дъщеря си. Но... филма ми хареса. Предизвика дискусия вкъщи. За мен бедните не бяха паразити - те бяха находчиви, мошеници и лъжци, но работиха. Не искаха пари наготово или от помощи. Искаха да работят. И търсиха начин да го направят. Бедността мирише и това беше много гадно. Естествено, че е направен по американски тип. Направен е да се хареса на жури и публика. Но за мен това не е лошо. И накрая финала: Обичам Тарантино, гледала съм всичките му щуротии и тук финала беше точно такъв тип - Тарантино. Хареса ми. Въобще не ме интересува дали заслужава Оскар, Палма или подобни. Има си други хора да решават това. За мен беше удоволствие да го гледам.
 6. В това мини сериалче имаше много добри идеи, можеше да стане страхотен романтичен сериал. За съжаление, обаче, всичко беше осакатено с тези малки серии. Дори и не разбрах финала. Странна работа, а имаше толкова потенциал...
 7. Предлагам за превод и този корейски сериал. Мисля, че в момента много хора изпитват носталгия и усещат липсата на старите класики - сълзи, драма и тъга. Този сериал е от тях, поне по отзивите и описанието така разбирам. Надявам се, че ако се преведе ще се завърнем към онези забравени напоследък емоции и ще гледаме красива романтика. И не на последно място - ще гледаме отново Kwon Sang Woo . Благодаря!
 8. Бих желала да има превод на: Across the Ocean to See You Напоследък романтичните китайски сериали са доста интересни и мисля, че все повече хора ги гледат. Дано съм права и събера повече съмишленици да гледаме този сериал с превод. И да не се преведе, поне съм опитала Благодаря!
 9. В този сериал всички бяха красиви. Много красиви. Само главния беше леко грозноват. Историята, естествено, е банално-сладникаво- пепеляшкина, но аз обичам банални истории. Добре, че след 10-12 епизод смениха облеклото на главната и вече не беше такава повлекана. Химия между двама имаше, имаше заряд и беше хубаво. Последните епизоди обаче нещата се разводниха, заряда изчезна и спомен не остана. Добре, че повтарят от време на време, че си припомних емоционалните им моменти. Излишно много серии, но то иначе как да вместят всичката реклама вътре. Така и не разбрах защо стоят с палтата вкъщи, защо сестрата беше дълго време все с едно и също пухено палто, защо все е някаква нова година и колко години продължи всичко Но това не е толкова важно. Много красива усмивка имаше приятелката на сестрата. Като цяло сериала е приятен, романтичен, със скъпи коли, луксозни къщи, лъскави дрехи... И красиви актьори. Не е загуба на време.
 10. Имах нужда да изгледам такъв сериал. Без лиготни, без много драми и сълзи. И интригите бяха в поносимо количество. Главния е супер як. И се справи страхотно с ролята - когато беше темерут, и когато се усмихваше ... как само се усмихва ... И главната ми хареса, много искрена усмивка. Получи се химията между тях. Радвам се, че вече има превод и успях да го гледам. Между другото - началното описание за сериала не е точно. А, забравих - музиката - супер, супер готина. Абе, голям кеф ми беше да го гледам
 11. Племенницата беше много сладко хлапе. Главните ми харесаха като визия, но нещо химията между тях не се получи. Вярно е, че нямаше сълзи и драми, стегнато се решаваха проблемите, но на мен не ми достигнаха емоции и чувства. Можеше да се постараят повече. За мен този сериал отива в графа - "Можеше и без него". С голямо превъртане го изгледах до края, но не ме грабна с нищо. Обаче, то напоследък, май нищо не ме грабва .
 12. Интересна приказка, макар че, нещо не ми достигна. Романтиката можеше и да е на по-високо ниво. И главния - кога виждаше през деня, кога не виждаше - не е много ясно. В някой епизоди към края, си гледаше през цялото време. И пак към последните епизоди се появиха моменти на трилър. Не разбрах защо беше нужно. Иначе мъжете бяха красива гледка, много красива. Обаче трябваше да има повече романтика, трябваше И повече страст можеше да има Харесах и кафеджийката с двамата лисани. Особено двамата лисани... Абе ... хареса ми сериалчето.
 13. От къде да си изтегля 8 епизод? И в Замунда, и Мастерс като тръгна да тегля еп.8, вътре е еп.7. Моля, помогнете на една зарибена по приказката душа!
×
×
 • Create New...