Jump to content

myt

Потребители
 • Content Count

  109
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

131 мочи

About myt

 • Rank
  Млад господар
 • Birthday May 17

Profile Information

 • Пол
  Not Telling

Recent Profile Visitors

941 profile views
 1. В този сериал всички бяха красиви. Много красиви. Само главния беше леко грозноват. Историята, естествено, е банално-сладникаво- пепеляшкина, но аз обичам банални истории. Добре, че след 10-12 епизод смениха облеклото на главната и вече не беше такава повлекана. Химия между двама имаше, имаше заряд и беше хубаво. Последните епизоди обаче нещата се разводниха, заряда изчезна и спомен не остана. Добре, че повтарят от време на време, че си припомних емоционалните им моменти. Излишно много серии, но то иначе как да вместят всичката реклама вътре. Така и не разбрах защо стоят с палтата вкъщи, защо сестрата беше дълго време все с едно и също пухено палто, защо все е някаква нова година и колко години продължи всичко Но това не е толкова важно. Много красива усмивка имаше приятелката на сестрата. Като цяло сериала е приятен, романтичен, със скъпи коли, луксозни къщи, лъскави дрехи... И красиви актьори. Не е загуба на време.
 2. Имах нужда да изгледам такъв сериал. Без лиготни, без много драми и сълзи. И интригите бяха в поносимо количество. Главния е супер як. И се справи страхотно с ролята - когато беше темерут, и когато се усмихваше ... как само се усмихва ... И главната ми хареса, много искрена усмивка. Получи се химията между тях. Радвам се, че вече има превод и успях да го гледам. Между другото - началното описание за сериала не е точно. А, забравих - музиката - супер, супер готина. Абе, голям кеф ми беше да го гледам
 3. Племенницата беше много сладко хлапе. Главните ми харесаха като визия, но нещо химията между тях не се получи. Вярно е, че нямаше сълзи и драми, стегнато се решаваха проблемите, но на мен не ми достигнаха емоции и чувства. Можеше да се постараят повече. За мен този сериал отива в графа - "Можеше и без него". С голямо превъртане го изгледах до края, но не ме грабна с нищо. Обаче, то напоследък, май нищо не ме грабва .
 4. Интересна приказка, макар че, нещо не ми достигна. Романтиката можеше и да е на по-високо ниво. И главния - кога виждаше през деня, кога не виждаше - не е много ясно. В някой епизоди към края, си гледаше през цялото време. И пак към последните епизоди се появиха моменти на трилър. Не разбрах защо беше нужно. Иначе мъжете бяха красива гледка, много красива. Обаче трябваше да има повече романтика, трябваше И повече страст можеше да има Харесах и кафеджийката с двамата лисани. Особено двамата лисани... Абе ... хареса ми сериалчето.
 5. От къде да си изтегля 8 епизод? И в Замунда, и Мастерс като тръгна да тегля еп.8, вътре е еп.7. Моля, помогнете на една зарибена по приказката душа!
 6. И аз от няколко дни съм се замислила за старите сериали. Но моята носталгия е по Snow queen, Sorry i love you, Autumn Tale и разни такива... Нещо ми е сълзливо и драматично
 7. Напоследък само на тъпни попадам. И този сериал и той... 32г. и 29г. се държат като 17г. Много обичам сериали от типа - той богат и арогантен, тя бедна и дрипава, но ... този не ми хареса изобщо. Чак ме е яд на себе си, че чаках превода с нетърпение. Изгледах го с много, много превъртане. Вероника Парк ми е любим образ. Само тя беше интересна. Сигурно ще се хареса на някой, но аз не го препоръчвам!
 8. Много се ядосах на тая Уей Уей. То бива, бива, ама нейното на нищо не прилича. Какво толкова се стиска и не може да реши! Главната ми беше грозновата, но иначе много плам в сцените имаше, жар и т.н. 9-та серия - добра серия, много добра А приятелката беше уникален образ - красива, щура, палава Като цяло сериали ми хареса много. Препоръчвам!
 9. Виждам, че превода е почти към края Започвам и аз тази приказка.
 10. И аз като всички: Мнооооого красиви тези момчета, много! И макар да не са супер актьори аз им повярвах на всичко - и на любовта, и на ревността, и на сълзите. Истински ми бяха! И какви целувки, мале, мале - огън. И лед, де Всичко беше супер в сериала. Голямо разнообразие е за мен. Хареса ми.
 11. През цялото време, гледайки доктора, имах сърдечни проблеми - сърцебиене Много сладичък сериал. Без излишно разтягане, интриги и сълзи. Главната много ме дразнеше, до последно не ми хареса, но това не е много важно! Препоръчвам сериала за отмора и романтика
 12. Хьон Бин ... как го харесвам този човек, всякак! И капитан, и влюбен, и разплакан, и най-вече когато си купува дрехи. Прелест е! За сериала - не харесвам сериали в които има и Северна Корея. Не искам да гледам беднотия. Ако не беше Хьон Бин никога не бих го гледала. И щях да пропусна лелите съседки, момчетата войници и всички дребни сладки моменти. Не е нищо особено, но не мисля, че е пълна загуба на време този сериал. Но Бини и гранично дърво да беше - пак щях да гледам всичките тези прекалено дълги серии.
 13. Много съшито с бели конци... Какъв е тоя тъп сценарии, пълен с истории просто нахвърлени в сериала, без връзка. И каква беше тая тъпотия със запознаването им? Иначе актьорският състав беше страхотен! Без забележка Въпреки многото прегръдки и целувки, двойките не ми бяха убедителни. Пък и целувките едни изкуствени, направо смешни. Изгледах го заради главния, да му се насладя, но често превъртах! С една дума - няма да гледам втори сезон, ако има Толкова страхотни китайски сериали изгледах напоследък, че може и това да е причината този да ми се видя малко глуповат!
×
×
 • Create New...