Jump to content

myt

Потребители
 • Content count

  71
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

73 манджу

About myt

 • Rank
  Посветен
 • Birthday May 17

Profile Information

 • Пол
  Not Telling

Recent Profile Visitors

752 profile views
 1. myt

  Witch's Love (2018)

  Нямаше никаква химия между главните - той дърво, тя много симпатична. Не ме впечатли с нищо този сериал. А обичам лигави романтики. Тук нямаше интрига, тръпка...нищо! Само готини бабички :)
 2. Много хубав сериал. Различен от обичайните лиготни. Тежък ми беше на моменти, много тъжен, но ми хареса. Какво нещо е живота... никога не знаеш кога и с кого ще си щастлив... Емоционален сериал!
 3. Не съм много впечатлена от сериала. Добре тръгна в началото, интересно беше, но зацикли и нищо особено не се случи. Последните 1-2 епизода ми бяха пълна боза. Въобще не говоря за прекрасния Ji Sung - наслада за окото ми. Но и химия нямаше кой знае каква. Абе нещо съм объркана - хареса ми до някъде, не съжалявам, че го гледах, но можеше и да е по-интересен.
 4. Хареса ми! И нейната усмивка, и неговата арогантност, и химията между двамата. Не е нещо супер невиждано сериалчето - доза романтика, доза комедия - по корейски, но аз го гледах с подходящо настроение и... не ми беше неудобно Препоръчвам го!
 5. С превъртане го изгледах. Беше ми интересно единствено и само историята на главната и кой ще избере. Хареса ми изборът и финалът. Глуповат сериал, може и да не се гледа.
 6. Отдавна ми се гледаше нещо, където главният е " Умен, красив, неприлично богат и компетентен" Страхотен сериал, забавен, романтичен, с много красиви актьори. Всички двойки бяха прекрасни. Не ми беше досаден нито за миг. Препоръчвам го с две ръце. И толкова много целувки …
 7. Сериал, който те стиска за гърлото и така до края. Много силен. Страхотна игра на Хару - във всичките му фази. Стара класика!!! Препоръчвам го! И много благодаря за превода и за редакцията .
 8. myt

  Beloved (2012)

  Група хора, които не знаят какво искат. Не се бореха за любовта си, мотаха се и не бяха наясно със себе си. Малката нахалница много ме дразнеше. Главната двойка бяха много несъвместими, според мен! Не си подхождаха! Нещо не ми беше ОК в този сериал. И такова протакане в сериите, ужасна работа. Иначе мъжкият каст беше страхотен!
 9. myt

  I Order You (2015)

  Много симпатично сериалче. Кратките серии са голям плюс - нямаше време за интриги и разтягане на локуми. Двамата главни не ми бяха кой знае колко красиви, но пък си подхождаха много и бяха чаровни. Хареса ми!
 10. Зарязах го на 12-ти епизод. Преводът е ужасен. Не знам, кой го е правил, но да се беше постарал малко - това женски род, мъжки род - никакво значение няма. Все едно е превеждан с Гугъл преводач. Голяма мъка! Не стига, че и сериалът е тъп, ами и това с превода! Не може да се отрече, обаче, че двамата мъжки образа си заслужаваха гледането до 12-ти епизод
 11. myt

  Babysitter (2016)

  Много различен сериал. Натоварващ. Напрягащ. Дори изнервящ. И края...някакъв опит за нещо, ама за какво не разбрах.
 12. Успях да го изгледам до 14-ти епизод, но после преминах направо на 21-ви. Досаден ми стана, абсолютно изсмукани от пръстите интриги, никаква химия, никаква романтика. Защо ли го гледах? Даже Сара въобще не ми хареса- кльощава и изкуствена. Е Han Tae Hee винаги ми е чаровен и приятен, но цял сериал заради него - не, не и този
 13. Приятно сериалче, нищо особено, но приятно. Директор Ча беше много готин, но когато беше влюбен и лигав - не ми хареса. Нямаше никаква химия между главните, но все пак бяха естествени и ненатрапчиви. Не бих казала, че е голям пропуск, ако не се гледа А младежа беше сладур, наистина.
 14. myt

  Warm and Cozy (2015)

  Изгледах го. Чета само положителни отзиви, но на мен не ми беше нещо УАУ. Главният беше много хубав, малко лигав, но чаровен. Но нищо повече - не се почуствах топло и уютно, не ми бяха убедителни двамата. не видях някаква химия. Обичам много романтични сериали / други почти не гледам/, но този не беше моя
 15. Не се сещам за друг сериал в който главните да са толкова естествени, близки, влюбени и истински. Толкова целувки, закачки, прегръдки, докосвания, близост - не съм виждала. Нито една целувка с опулен поглед Наистина! Много ми хареса сериала. Вярно е, че след 8-9 ти епизод малко зацикли, но последните два епизода се реваншираха. Майката ме вбесяваше, много отвратителна, ама много! За мен главният беше по-зрелия и по-уверен в двойката. Тя ми беше объркана, несигурна и малко мекушава. Всъщност това е въпрос на индивидуално усещане. Като цяло за мен този сериал беше страхотно попадение. И OST беше уникален. Абе с една дума - страхотен!!! Добре, че не четох коментарите преди да гледам сериала - сравнението с “What’s up, Fox”, щеше да ме откаже завинаги да го погледна. За мен този е в пъти по-добър и по въздействащ от “What’s up, Fox”!
×