Jump to content

NETI88

Екип Субтитри
  • Мнения

    282
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    2

5 Последователи

Относно NETI88

Contact Methods

  • Уебсайт
    https://www.facebook.com/AoMikeFCBulgaria/

Profile Information

  • Пол
    Female
  • Местожителство
    Козлодуй
  • Любими сериали
    Много са
  • Любими филми
    Нямам

Последни посетители

2763 профилни разглеждания

NETI88's Achievements

Пълководец

Пълководец (5/10)

241

Обществена Репутация

  1. Най-после след толкова много усилия нашето "бебче" видя бял свят. Благодаря ви за къртовския труд момичета, защото благодарение на него татенцето видя бял свят. Бяхме един прекрасен екип в който бих се включила на драго сърце отново. А на зрителите пожелавам приятно гледане и много забавления в проследяването на тази прекрасна история. Много скоро ще си го пусна да го изгледам целия.
  2. В такъв случай, ако желае може да го гледа онлайн Да се надяваме, че няма да има проблеми.
  3. За съжаление пътищата им се разделиха много отдавна и така и не разбрах причината. Вече не се споменава никъде, нито за тях, нито за близките отношения между семействата. Някои от фен- групите им се отказаха да поддържат страниците си.Неотдавна се спомена и за годеж между Ом и приятеля й, така че като двойка ги изгубихме безвъзвратно. Продължавам да си мисля, че наистина са били реална двойка, но някой от тях двамата тотално оплеска нещата и сега дори не искат да се поглеждат. Преди няма и година мисля, бяха поканени на сватба ли беше или не знам на какво и седяха на метри един от друг. Ако са били само приятели и колеги това държание нямаше да го има.
  4. И за мен тайската версия винаги ще си остане номер 1. Естествено, нямам нищо против оригинала, но не мога да кажа на черното - бяло!
  5. На мен също много ми хареса сериала и го изгледах с кеф. Главния наистина го очаква бляскаво бъдеще, понеже играе доста добре ролята си. До толкова, че почти през цялото време ми се искаше "да му набия канчето", че да се осъзнае. Препоръчвам!!! Има добра динамика, развитие и поучителни елементи.
  6. Поне аз, вече се отчаях да го чакам този сериал. Надявам се докато стигна до пенсия да има някакво развитие. И чакането да си е заслужавало, та поне да не ме е яд.
  7. Весели празници, азиатковци! Бъдете живи и здрави, вие и хората които обичате!
  8. Благодаря за милите думи Със сигурност ще имам още много проекти! Весели празници! На зрителите пожелавам приятно гледане и им благодаря за търпението,защото както обичам да казвам - Хубавите неща стават бавно!
  9. След неуморния труд, който положихме аз и моите помощнички, превода на сериала вече е факт. Специални благодарности на Blue Moon, Коколина и helyg (до която също опирах доста често), които бяха моята опора през целия път дотук. Като мой пръв проект {но не и последен}, много се забавлявах с героите, които са се справили перфектно. Сериалчето е леко и ненатоварващо с много забавни моменти, и с много хубаво послание накрая, към което никой не би останал безразличен. Пожелаваме ви приятно гледане и се надявам след това да споделите, за кое точно послание говоря.
  10. И аз не бих казала, че съм му чак такава фенка, но тук момчето се справя доста добре. А и през по-голяма част от времето развява мускулатура.
  11. Мен пък изобщо не ме грабна сериала. От възможни 13 еп. може би около 5 най-много ми харесаха. В началото беше доста обещаващ, но после започна да ми се струва еднотипно и дори дразнещо. То не бяха бой, крясъци, нелогични моменти и т.н. Най-много ме дразнеше любовницата на главния, която му беше увиснала до края за ръката. Както и да е, изгледах го с дооооста голямо превъртане, защото все пак мразя да зарязвам сериали и в никакъв случай не бих му дала втори шанс. Мразя да давам негативни коментари, но не се стърпях. Поне главните ми бяха сладки и на моменти имаше добра химия между тях. п.с. Рали съжалявам, че може би за пръв път мненията ни се различават.
  12. Изгледах всички преведени епизоди и твърдо заявявам, че съм във фен-клуба му и клуба на чакащите за това сериалче. Наистина си ги има типичните за лакорните дразги и истерии, но с тях се свиква. За главната двойка мога само да кажа, че не са зле, дори са ми много симпатични.
×
×
  • Създай нов...