Jump to content

NETI88

Екип Субтитри
 • Content count

  277
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

NETI88 last won the day on December 25 2018

NETI88 had the most liked content!

Community Reputation

185 мочи

2 Followers

About NETI88

 • Rank
  Пълководец

Contact Methods

 • Уебсайт
  https://www.facebook.com/AoMikeFCBulgaria/

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  Козлодуй
 • Любими сериали
  Много са
 • Любими филми
  Нямам

Recent Profile Visitors

1,628 profile views
 1. На мен също много ми хареса сериала и го изгледах с кеф. Главния наистина го очаква бляскаво бъдеще, понеже играе доста добре ролята си. До толкова, че почти през цялото време ми се искаше "да му набия канчето", че да се осъзнае. Препоръчвам!!! Има добра динамика, развитие и поучителни елементи.
 2. Поне аз, вече се отчаях да го чакам този сериал. Надявам се докато стигна до пенсия да има някакво развитие. И чакането да си е заслужавало, та поне да не ме е яд.
 3. Честит празник и от мен на съфорумниците, които празнуват днес!!!
 4. Весели празници, азиатковци! Бъдете живи и здрави, вие и хората които обичате!
 5. NETI88

  Secret Love Online (2015)

  Благодаря за милите думи Със сигурност ще имам още много проекти! Весели празници! На зрителите пожелавам приятно гледане и им благодаря за търпението,защото както обичам да казвам - Хубавите неща стават бавно!
 6. След неуморния труд, който положихме аз и моите помощнички, превода на сериала вече е факт. Специални благодарности на Blue Moon, Коколина и helyg (до която също опирах доста често), които бяха моята опора през целия път дотук. Като мой пръв проект {но не и последен}, много се забавлявах с героите, които са се справили перфектно. Сериалчето е леко и ненатоварващо с много забавни моменти, и с много хубаво послание накрая, към което никой не би останал безразличен. Пожелаваме ви приятно гледане и се надявам след това да споделите, за кое точно послание говоря.
 7. И аз не бих казала, че съм му чак такава фенка, но тук момчето се справя доста добре. А и през по-голяма част от времето развява мускулатура.
 8. Мен пък изобщо не ме грабна сериала. От възможни 13 еп. може би около 5 най-много ми харесаха. В началото беше доста обещаващ, но после започна да ми се струва еднотипно и дори дразнещо. То не бяха бой, крясъци, нелогични моменти и т.н. Най-много ме дразнеше любовницата на главния, която му беше увиснала до края за ръката. Както и да е, изгледах го с дооооста голямо превъртане, защото все пак мразя да зарязвам сериали и в никакъв случай не бих му дала втори шанс. Мразя да давам негативни коментари, но не се стърпях. Поне главните ми бяха сладки и на моменти имаше добра химия между тях. п.с. Рали съжалявам, че може би за пръв път мненията ни се различават.
 9. Изгледах всички преведени епизоди и твърдо заявявам, че съм във фен-клуба му и клуба на чакащите за това сериалче. Наистина си ги има типичните за лакорните дразги и истерии, но с тях се свиква. За главната двойка мога само да кажа, че не са зле, дори са ми много симпатични.
 10. Много, много мъка има по този свят. Чудя се това момче, как оцеля, запази честността си и съхрани разсъдъка си от толкова алчност и помия която се изля върху него? Гледайки този сериал стигнах до извода, че дори на най-големия си враг не пожелавам съдбата на главния. Препоръчвам го с 2 ръце. Пуш се е справил доста добре в тази роля, както и момичето с което си партнира. Гледала съм ги и в Уни-принцовете. Там се справиха също доста добре.
 11. NETI88

  Виц от деня

 12. Изгледах двата преведени на руски епизода и мога да кажа, че ще дам шанс на сериалчето. Върви леко, приятно...Е, малко и вятърничево засега, но то си е типично за тайванците. Другият плюс който е, това е участието на Майк. Не съм го гледала чак в такава роля и горя от нетърпение да го видя, как ще се справи по-натам.
 13. NETI88

  Father is Strange (2017)

  Щом работата е започнала със сигурност ще продължи до край. Просто си трябва търпение, защото превода, а после и редакцията не са лесни. Докато чакате, може да се наслаждавате на много други заглавия по които се работи. Всичко добро и имайте търпение, защото хубавите неща стават бавно.
 14. Благодаря! Обаче искам от сега да ви предупредя, че превода, както и редакцията няма да са светкавични. Аз съм начинаещ преводач, а редактора е твърде ангажиран с куп други проекти, така че ви моля за търпение.
×