Jump to content

lukreciana

Потребители
  • Мнения

    3576
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    24

Всичко публикувано от lukreciana

  1. Е, аз ще зяпам, само един Звездьо не ми стига. пък и Сухо-то плакне око-то. Че и ще го крадат... ще става ми е чудно?
  2. Много приятен.Всички образи се развиват добре. Няма скука, няма превъртане. Какво уважение към ученето и учените...Ех, времена.... Сега като гледам на какво е заприличало, ми става тъжно. Сестричката на главния и братчето на годеника на главната сладури прекрасни. Харесва ми този тип сериали,много хора, много съдби и много любови. Препоръчвам го.
  3. Много герои, но прекалено се е съсредоточила камерата в главните. То само те са в центъра, другите ги вмъкват колкото за да направят връзка с някакво тяхно взаимодействие. Жанила се е променила, станала е по женствена, и по-сериозна.Добро взаимодействие между главните, но бавен напредък в развитието на действие, ако не броим любовта между главните, които като са двамата забравят за света около тях,както и пак да се повторя , камерата на режисьора. За мен комедийния елемент присъства и е на ниво,обаче отвратително държание на сестрата на жениха на Жаниа. Антипатична ми е просто и с визия и с действие засега, На 28-ма съм, и надали ще ми захареса.
  4. Сниман прекрасно, детайлно, предимно на музикален фон, който допълва и засилва картината и действието. Главната е супер, а главният, въпреки феновете тук, ми е малко безизразен... Сюжетът познат, но интересно разказан. И накрая песничката на децата на няколко гласа, прекрасна. На рускинете не толкова, заради женските сплетни и разправии, но на мен много ми харесва,как подробно всичко е показано, толкова осезаемо и разбираемо.
  5. А дано сериалът да е хубав,че откакто напусна Мима, нещо много критики по занимарения му вид...
  6. Лав, много е интересен, снощи гледах до 3, 3-4 серии някъде. Сниман прекрасно, детайлно, предимно на музикален фон, който допълва и засилва картината и действието. Главната е супер, а главният, въпреки феновете тук, ми е малко безизразен... Сюжетът познат, но интересно разказан. И накрая песничката на децата на няколко гласа, прекрасна. На рускинете не толкова, заради женските сплетни и разправии, но на мен много ми харесва,как подробно всичко е показано, толкова осезаемо и разбираемо. Извинявам се на модераторите за спама. После ще преместя мнениетоси,когато се появи темата.
  7. Поздравче с песничката/зарибяваща/ от новия сериал. Най-после сериал с кораб... Започна шеметно, но не съм изгледала още първа, че да споделя.
  8. Tова трябва да е Актьорът на Годината, всеки месец нов сериал. Който го може го може. И красив модел също... Тъкмо подарък ще ми направи, с чаровната си усмивка и тряпчинки,и талант, ще завладее екрана.
  9. Може и на Дилраба да е Джони, не се знае.
  10. Добре подхванахте темата. Утре, т.е. днес май започва излъчването на нов сериал с Дарън, лично аз много се радвам, че скоро ще го гледаме след "Вълка".
  11. Подземния свят, тя е гробарка.Семейството й е убито, когато е дете, а тя е обезобразена. Намерена е и отгледана от старец, който полудява и за да се грижи за него, тя погребва мъртъвци- гробарка.
  12. Хайде и И Бо кумуняга. Трябва всички да минат през ПМ, няма накъде,колкото и да не ти се ще... Ама, де!
  13. Всъщност, Шангуан разменя лицето си с Янцай, в деня на сватбата им и бива убита, защото Янцай, момичето, което обича Пан Юе, се замесва в убйството на цял клан. Не може да докаже коя е всъщност и решава да се присъедини към екипа на Пан Юе, който я пренебрегва. Симпатичен сериал. Който харесва разследване на мистериозни случаи да гледа.
  14. Появи се съперник на Дедо, ха-ха, не в любоета, а в неговото древно безсмъртно амплоа.
  15. Тия двамцата хубавци приключиха снимките, да се надяваме тази година да го излъчат.
  16. Днес започват снимките на новия сериал на Раба. Най-накрая й намериха партньор. То, кой ли не спрягаха. Първо се бяха спрели на Сю Кай. Викам си "най-после", "дай боже". Но не се получи. Както и да е, Чън Син си е мъжкар и го одобрявам, ито много. Тази година също му гледх сериала, страхотно се справиха с партньорката си. Пожелавам им да са живи и здрави и благополучно да приключат снимките. Разбира се, се надявам и сериалът, и химията между тях да са страхотна. Love on the Turquoise Land
  17. Това пиле много симпатично и очочорено. Красиво и не лошо засега. Но съм само на първа. Гледам и Лиу Юнин е тук, но дали има роля или само пее? Последно време накъдето и да се обърна все с негово участие при китайците, "Най-горещия актьор на годината". Една от песните е в негово изпълнение, познах го по гласа. И Ли Дзъ Фън е тук, стари познайици.
  18. The Legend Of ShenLi ,този с двамата хубавци почна. Да видим. Видя ми се забавно...
  19. Ха-ха, един коментар от рускините: вот сразу и надо было поить изо рта в рот чего стесняться-то уже у вас там давно 18+ было.
×
×
  • Създай нов...