Jump to content

lukreciana

Потребители
 • Posts

  3,297
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  24

Everything posted by lukreciana

 1. Аз чакам някой да захване превод. Иначе си изгледах първа. Нашинкия обича да се забавлява, а тя доста дръпната го раздава. И май ще го отрезвява... Виждаме и различните виждания и подходи към събитията и жестокостите във войната.
 2. Въй, въй, въй, любов и красаота. най-красивата двойка която съм виждала. Момичета,чакам ви на 30-та серия.
 3. Набързо изгледах пет серии. много приятен. Артистите са класни, Историята разказана интересно, всестранно, опитват се максимално да ни разкрият съдбите и преживяванията на всички герои, не само на главните. Дори бих препоръчала за превод. Но 40 серии... Сигурно ще стане банално и забуксува в един момент, та засега се въздържам. Но засега продължавам да гледам с интерес. Ники наистина е поостарял. Много ми харесва това надлъгване и как една "глупава гъска" покори сърцето на страшния зам. директор-шофьор.
 4. Изгледах го, Джън Йе, просто велоколепен. Някак мъжкарски играе. Малко са артистите с такава мъжкарска харизма. За мен, той е един от тях.
 5. Moмичета, линка на английските субтитри се е прецакал. Ето го тук
 6. Mомичета, благодаря за буквичките. Сонг Хун, чар и сексапил, познавам само още един, някои сигурно вече се досещат кой е, и момата е чинна. Друго не ми требе тука. Що ми се струва, че е поотслабнал, или от годинките... Ся се разтревожих пък да не е болен, както У Бин. Кога се разболя и игра оная страшна обречена роля на неизлечимо болен. Не си спомням в другата версия така ли беше?
 7. Набързо иззяпах 1-ва серия. Ми малко кофти И от превюто за следващите епизоди изглежда ще е доста интересно развитието.
 8. Джун Ги си е боец и си има пояси, колани и тем подобни по бойни изкуства. Трябва да си с мускулна маса и килограми ли да приличаш на боец? И.. има бойци в различни категории. Много добра роля и изпълнение на Джун Ги. Наблюдавах отблизо реакции, мимики жестове, супер се справя. Сюжетът е попознат, корупция в политиката и имащи се за богоизбрани властимащи. Гледам и ми харесва засега. Да вметна, и музиката е супер, в унисон и завладяваща. Не само този ОСТ
 9. Много ме хваща този сюжет, не че не сме гледали подобно. Но скоро аз не съм.
 10. Ако е така,какво ще нищят толкова серии, 16 ли бяха? Още не съм гледала 11,12 и т. н.
 11. Скучна работа. Много приказки. Пише другите серии по-интересни, но аз съм дотук. Нямам излишно време да скучая...
 12. Продължава да ми е интересно. Все пак се разбраха за всичко с брат си и жена си.. Чакам 11-та.
 13. Приключих. Най-приятният и сладък сериал който съм гледала. За това допринесоха перфектната игра на всички, без глезене и перфектно подбраните за ролите актьори. На Джони най-сладката и симпатична роля я която съм го гледала. Благодаря за буквичките.
 14. Разбрах сега. Аз чакам 10-та и превода на рускините.
 15. Десета не съм гледала, не знам от какво ти е болно.
 16. Тя е на 18 кога се жени за дъртака. Имат дете. В трета нашия и разказа всичко, че му е баба и за детето. Тя не се закахъри толкоз за детето, колкото, че се влюби в него и ся кво ще прави. И ги гонят,ама аз тез сцени ги прескачам, наблягам на романтичните моменти. От трета толкоз. Засега нищо кой знае какво интересно. Надявам се да стане.
 17. Сладурчето с плитките от един друг сериал, ми е много мой голям любимец. Щом и го похвали, пък и сериите малко,пък и романс, ще го изгледам набързо.
 18. Всички ги познайвам. От готини по-готини. Ще гледам.още повече че е за любов в пламъци. Ха-ха, надникнах в коментарите при рускините. Супер-мачо, бил зашеметен от главната героиня стояща на балкона, а тя съвсем обикновена момата. Интересно, с какво му е завъртяла главата... Това се питат гледащите. При условие, че супер мадами са му били в краката. Явно пак ще има някаква история между тях от миналото. Ох, и пак това тюркоазеното,явно е било мода тогава при военните. Или в зависимост от пололожението което заемат /чина им/
 19. Много интересно с тези реакции. Благодаря!
 20. Да се потретя. Много ми харесва сериала. Вече съм на 8 -ма и става все по интересно и завързано. Интересно , как ще се развият нещата между жената на брата и бодигарда му.
 21. Сгреших. Тази година убедително е година на гейове, нуни и.... Ужасни са, гледам Веир за минута му порасна и на него мустака във втора серия на Клетката. Не се изписва така името му, но ще го прекръстя за по-лесно, то не един ли сме кръщавали... Този сериал ще го преслушам, то за една ли змия гледахме, Бели, Зелени, че сега ще ги и повтаряме, но няма лошо. Повторението е майка на знанието, но виж ако е за 4-ти или 5 път, ще пропусна.
 22. Накрая доста мистериозно стана. Кой на кого и за какво отмъщава. Но нашия докрай верен на себе си остана Прошка за никой няма. И как така никой не го предупредил? Те всички го мразят в червата, толкоз народ е уволнил... Той да го предупреждават...
 23. ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ! ЧЕСТИТ ВЕЛИКДЕН! Много здраве, щастие и благоденствие!
 24. Аз предния му май не съм го гледала. Та го намразих тук. Но в игра си е пи-рфектен. --------------- Този го погледнах и няма да го гледам. Дечко до гроб бяга след кака,която не е кой знае каква красавица. Сестричката й е по-сладка. С този съм дотук. Понеже и сюжетът с нуни съвсем ми е познат и ми втръсна.
×
×
 • Create New...