Jump to content

lukreciana

Потребители
 • Posts

  3,347
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  24

Everything posted by lukreciana

 1. Доста интересен сериал. Препоръчвам. Руските субтитри са много добри.
 2. Актрисата първоначално като я гледах в другия сериал и на мен не ми допадна, но постепенно я захаресах. А като я видях и как танцува и каква е шматка-съвсем. Биньо бледнее тук, дори с крак 1.09 м. Изгледах първа и смятам да продължа. Надявам се да стане интересно.
 3. И глезлата от Дявола. Дилан как ще го преживее не знам. Така беше се вживял в целувките...
 4. От резюмето ще има триъгълник. Гледах само как младоженката литна в момента на целувката на сватбата. Казваш, забавно...
 5. Актуално, наближава първи ноември-Ден на будителите!
 6. Е, че кво му трябва на човека в тез напрегнати времена-романтика, с много "либоф", както казва Благоуханна и малко "голота" от Лазка. И като добавим и малко брутални страсти, за които главните потърпевши нямат нищо против, щот е свидетелство за дивата либоф, предимно при тайландците, ма гледам и тук не липсва ... И убиваш времето на макс...
 7. Аз си чакам и оня другия. Ти обеща. Само първа гледах от него. Тоя по 10 мин. видях серията. Няма да е зор предполагам. Ами, успех с превода! Жива и здрава да си и ще чакам тогаз.
 8. Гледах клип, като един,изглежда главния, тръшна мацката от постера на леглото. Бруталничко... Па и мен ме заинтересова. Индира, ако го почваш, щъ чакам, ако не-почвам да зяпам.
 9. Силно начало, с Мяо Жънфън. и малкия Ху Фей
 10. Нашия. личи че много е целувал. Е туй то да си женен, не само да ги мирише. Ха-ха... Гледах клипа, че изкоментирах...
 11. Ма тия субтитри, дори на максимално време с програмата бързат с вихъра. Нещо ми развалят гледането. Трябва да ги пусна на забавен каданс. Едва изгледах трета.
 12. Харесва ми,разбира се. Иначе щях ли да направя тема. В сериал ми се стори някак нежно меланхоличен. Сега мога да допълня: закачлив палавник.
 13. На мен пък тя ми беше много красива. Спомням си, че докъдето гледах: 4-5 серии може би, сериалът много ми хареса. Но не го изгледах целия, явно не е бил преведен. Благодаря, че ме подсети за него.
 14. Тук изгледах една също. Страхотни бойни сцени според мен. Май ще е предимно за мъже... Отмъщение, е има и една бойна мацка. Може пък и да заформят триъгълник, знай ли се?
 15. Чарът на Джан Хан ти е достатъчен, усмихнат, щастлив и супер чаровен, за него не ти трябват субтитри. Па и мацката-зам.директорката фаща око. Има и голота за женската аудитория
 16. Изгледах първа. Бе нашите момчета много кадърни ги изкараха. Само къде живее нашия, всичко роботизирано. И се запозна нашия инжинер доста интересно с мацката. В чужд хотел в чужда стая. И си плати. Забавно и позитивно, обещаващо начало.
 17. Начало:24 септември 2022 г. - 13 ноември 2022
 18. Днес го почнах, днес го свърших. Благодаря от сърце за субтитрите. Впечатлена съм от първата любов на главната. Главният си е готин, Ким Сон е поостаряла. Тук любовта взе връх над властта и парите. Познат сюжет, любов, пари, власт политика и... отмъщение, всичко забъркано в един казан. Нищо непознато. Обаче тоалетите бяха под всякаква критика. Поне на мен не ми харесаха. Основната песен я харесах, много. Като цяло-добро сериалче.
 19. Вив, и това пожелание от мен:
 20. Значи това чудо почнало. Ами.. тук съм. На Филмчо изгледах 3, не е лошо. Има доста драматизъм. Този го похвалихте, ще го започна, пък да видим...
 21. Не съм гледала още нищо. И какво не ви харесва, той е прекрасен всякак? Но рядко се усмихва и е дистанциран, знайно защо. Като имам време ще надникна.
×
×
 • Create New...