Jump to content

lukreciana

Потребители
 • Posts

  3,477
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  24

Everything posted by lukreciana

 1. Четох, доста критики отнесе Ян Ян за този сериал, но не съм го гледала. Може би именно заради тях не го гледах. Вярно, не е много изразителен и "горделивец, щот е красавец", но си го харесвам по принцип. Колкото и супер актьор да си, невинаги ти се полчават сериалите и си в роля, има различни причини. Този с Джони ще го погледна, щото играта му е съвсем естествена и мъжкарска, и ролята му тук е такава. Дам, и превод ще има. Ще изчакам, ако е скоро. Ще изчакате ли да свърши сериала,или в движение ще превеждате?
 2. Дам, мистерията на българските гласове. Невъзможно в такъв сериал, толкова мистериозен без тях. Мъжкият каст е невероятен. Харизма и половина. Сестра Гун, ми е антипатична, но свикнах, поне разведрява малко обстановката. 17 серия много емоционална, браво на актьорите.
 3. Хубав сериал. Непознат сюжет. Тъмен и загадъчен, както и музиката. Бавното действие, те държи в някакво мистериозно напрежение. На 12-та съм без превъртане. Препоръчвам!
 4. Стари познайници. Бога на войната Чанхън и феята Орхидея в главни роли отново, без дявола Дунфан Цинцан. Още не съм го загледала, но си го свалих. Доколкото видях и откъм сюжет изглежда добре,
 5. Е, защо? Ето един от твоите, в който не се гледат само.
 6. Tук нещо неочаквано в 26-та сериа. Доста добър сериал. Който харесва такъв тип драми, препоръчвам.
 7. Новият сезон може да е в реала. Не съм гледала, докъдето го бях оставила. Но имайки предвид, че се харесват от деца, затова смятам, че точно братовчед й ще е.
 8. С превода съм. Харесва ми. Фън Шао тук изглежда добре, не му личат толкова годините, както в един друг сериал. Една хитруша, която не знае потеклото си и един сдържан принц, взаимно се надхитрят, помагат си и се влюбват. И симпатичните му помощници. Адмирации за играта на Уан Ли Кун. Играе много добре. Още в сериала с Джонито много ми хареса. Ролята й просто е залепнала.
 9. Докъде си, ще ти пратя торентите и субтитрите, ако искаш. Аз съм си ги свалила всичките излезли досега. Може и оттук да ги свалиш
 10. Първите две серии ми допаднаха, после 3 серии позациклиха в смъртния свят и после пак стана интересно. Да, има нещо с Дявола, някой друг ОST, или част от тях, но сюжета е различен. Но, не е непознат. Артистите са красиви и забавни. До 8- ма съм, с превода.
 11. Догледах го с българските субтитри. Много ми хареса. Чудесна игра на актьорите. Балгодаря за труда!
 12. Слепият масажист ме привлече. Интересни са японците, не знам дали масово пушат, който е запознат повече с тяхното ежедневие да ме светне по въпроса, моля. Но имам чувството, че цигарите за тях са символ на самочувствие и тежест, в смисъл гъзария някаква, Гледайки героя от трейлъра натам ме поведе мисълта.
 13. Това е страшно харизматично и сладурско. Препоръчвам за оправяне на настроението.
 14. Това е детска приказка, не очаквайте повече и някак по детски очарователна. Разбира се, има си лошите герои, но и много симпатични други двойки. Върколака, сам единак, страшно чаровен и предан. Днес е последната серия, положението стана брутално, дано има хубав край.
 15. Луо Джън, на Лавандула любимеца с дългия нос, все в такива роли играе. Клише отвсякъде, ама аз гледам. С превода съм. За убиване на времето става.
 16. Да, да е жив и здрав Скокливко. Щастие и късмет.
 17. Ако и другите бяха беловласи и я посмукваха щяха по да ти се нравят. Аз пък четох, че намалят сериите до 40 и втори сезон да се излъчва до месец. Ама ти си толкова убедителна и пишеш всичко от първо лице, сякаш си в тази индустрия и ти е позната ПМ, което поне за мен е под съмнение. Аз не съм много напред със сериала понеже приключвам този с Раба и сериала в който да светиш със собствената си светлина и другия за върколака, но тук Ян Дзъ доста серии се разхожда с тези смешни гащи, не знам какво е искала да скрие, но играе много свободно, без да се напряга, което на мен ми се нрави и ми е убедителна. Аз си харесах Лисичко.
 18. Много приятен сериал. Ян Дзъ си е страхотна. Младежите фащат много окото. Интересен сюжет. Препоръчвам.
 19. Много красиви артисти. Интересна историйка. Изглежда романтично и забавно. И тук са някои от главните на сериала "Давай,принцесо! Ци Па е тяхна дъщеря..Като майка си, шматка и половина. Върколака, Чън Джъ направи стархотна игра с Луси, да видим как ще се представи тук и с тази сладурана Сюен И.
 20. Видях края. То бива ли толкоз да се повтарят. Който е гледал Демена ще разбере. Много еднообразни ми станаха тези приказки, че и с политическите интриги...
 21. Да, счупиха розомера. Ама смениха масата с басейн, сигур щот смениха обстановката.Ама само целувки. Толкоз целомъдрени да са пък!? Кво са праят, откъде идват все тез извънбрачни изоставени деца от целомъдрие ли? Свикнали сме, ще преглътнем, да не се повтаряме, ама са сладки, то туй е и целта де, но и добре го правят, харесва се, и аз не съм изключение.
 22. Всъщност Сяо Джан и Раба гласят да са двойка за сериала. Аз съвсем не съм очарована, въпреки, че ще са красива двойка, ориентацията на младежа ме смущава. Предпочитам Раба с Бин Бин, много са ни хубви.За билингите им не знам, всяко правило си има изключения.
 23. Няма, ама има. Точно затова са решили а ги съберат. bond, сериала на Раба и Симон е доста приятен, пирати и какво ли не. Раба прелъстителка и бойна мадама. Шеф на морски кораб. Добре им се получава.
 24. Тази малката доста фенове на Сяо Джан не я долюбват, не само аз. Не съм гледала, може и да се свиква. Наскоро гледах видео където се споменава, че Сяо Джан ще снима с Раба, Бин Бин и още една очарователна особа, хвърчащ сериал. И да вметна, започна сериала на Раба и Симон The Legend of Anle, но не виждм тема да се включа.
×
×
 • Create New...