Jump to content

lukreciana

Потребители
 • Posts

  3,367
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  24

lukreciana last won the day on December 2 2020

lukreciana had the most liked content!

7 Followers

About lukreciana

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  Добрич

Contact Methods

 • Skype
  lukreciana

Recent Profile Visitors

10,683 profile views

lukreciana's Achievements

Азиатски Бог

Азиатски Бог (10/10)

3.5k

Reputation

 1. Не съм чела предните постове, може и да ги няма вече, щом казвате. ... Ми да зема аз да спретна един, белким seal_reinforce ме уреди. Ма като си помисля колко време ще ми отнеме, ще е като луд фен умора няма. Ама не съм чак толкоз полудяла от фенщина, при сичката тая мъжка красота дет засенчва женската. то вече няма как да остана вярна на Сю-то само, така че не мисля. От изгледаните сериала, па и от опит, се сдобих с просветлението, нито един мъж, дори фен, да се откажа от себе си, не си заслужава.. Относно рождените дни, да няма отминати, не поздравени. Предлага в началото на месеца всеки който има р д. да си пише името и деня след което да завалят честиткии поздравления.
 2. Е, то си има календар, с кой кога е роден. А, някои ги помним, да!
 3. Бонд, останаха ли ти очи, то голямо хвърлене на очи пада....
 4. Доста гледаем и харесван сериал, но не съм го почвала. Ще надникна и тук.
 5. А, другият мой хубостник-И Лун от " Давай, принцесо". Ще надникна и тук. Лекинко познат сюжет, но ще се радвам на визията на други симпатяги. Дано е що-годе сносно.
 6. Много малкичък. Уж окосмяването е един вид мъжественост, присъщо на мъжете, при Сю- то е обратното, с бръсната глава изглеждаше къде къде по-мъжествен.
 7. Сериалът с Дзътао също ми беше харесал на времето. И Тао ми е любимец, и голяма шматка в този сериала. Там нещо куцаше с целувките, да видим сега как ще се представи Сю-то. Или и тук ще са ощипани... Ама надали Сю-то е мръшник, а тя не е първа девица, има опит жената, па и краката, които е извадила...
 8. Боже, даже и компа ми едва сваля серията от Азията. При мен ли е само така? Трудно я свалям... Първа серия. Не Мима, то там грижата има Сю-то.
 9. Ми огледай го!? Ама ти се пазиш за Сяо Джан... Но виждам тук ще направиш изключение, заради Мима...
 10. Че кога и къде, и с коя не е бил великолепен!? Сладък медец... Всички му се залепят, е па и щом Мима му кацна...
 11. Харесвам Мима, ама не с Моето Сю. То аз пък сигурно харесвам някоя с него!? Ама не съм гледала... Но... ще погледна с едно око ревниво.
 12. Главният е голям бонбон. Малкия съм го гледала в други сериали. За него е ясно, сладко същество. Тя не ми харесва като визия. Интересна история, и малко невероятно тя да не го помни. Но както и да е, не съм се напивала като нея, не мога да преценя. Който се е отрязвал така, да пише. Толкова ли е я било срам да пита откъде е медальона и как се е прибрала. Може после и да разяснят. След малко ще гледам онлайн следващите серии. Гледам има сълзи,раздяла. Пак целувки и много много сладки десерти. Падам си по сладкото, без сладко не мога, така че... Ще следя докрай! Благодаря за превода и страхотното резюме. Песничките са мъъ.. също много сладки и нежни
 13. Главните герои са симпатични, но главната много крещи. Вярно че това се среща в почти всички японски филми и сериали. Но наистина както пишат рускините, сякаш героинята е пренавита. Лъжите и лъжите в игрите са на макс. Не знам тук как е, но рускините пишат освен първа серия която е преведен има продължение в уеб формат и по-късно преводачката ще преведе. Не е кой знае какво, нещо което не сме виждали вече, но с тези артисти се е получило леко и приятно. Втора серия явно ще обяснят по-подробно причината за лъжите и кои още лъжи. след признанията, все още не са разкрити. Този филм макар и кратичък обръща внимание на лъжите в нашия живот, чувства, отношения, че те заемат доста голямо място, за добро или лошо. Сякаш в основата на всяко нещо стои лъжата, която използваме за всякакви причини и поводи без да се замисляме до какво ще доведе и за последствията от нея.
×
×
 • Create New...