Jump to content

lukreciana

Потребители
 • Posts

  3,221
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  24

lukreciana last won the day on December 2 2020

lukreciana had the most liked content!

6 Followers

About lukreciana

 • Birthday April 10

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  Добрич

Contact Methods

 • Skype
  lukreciana

Recent Profile Visitors

9,591 profile views

lukreciana's Achievements

Азиатски Бог

Азиатски Бог (10/10)

3.2k

Reputation

 1. Е, що, сигур съсирекът му е притиснал обичливото кълбо и му забранява да я обича, няма как друго да е. Ама доколкото разбрах, преди катастрофата е било същото, че ще ми трябва по-друго и смислено обяснение, че да разбера що, и да го приема. Хайде, мятам 20-та.
 2. На 20-та съм. Хора, сякаш гледам друг сериал. В един момент -незаменима, в следващия: "Прав ти път". Не ми се връзва. Тоя да не страда от раздвоение на личността или да изперква. Преди 7 години същите постановки. Или... пък някакви близнаци. Такива отвратителни думи, аз ако съм няма да му простя... До живот. И това дете, толкова е малко, а такива думи ръси... Доста е преувеличено спред мен... Иначе е сладуре, спор няма.
 3. Ами, ами, на постера са двамата главни. То е ясно кой кого... От момента в който чух за амнезията на главния, застинах. Въпреки, че секретар Чо, не е съвсем лоша... Джентълмена едва ли ще я избере само защото е "Джентълмен". Постера го доказва. Погледът му и кой е там с него изтипосан. Не виждам никъде секретар Чо в кадъра, на постера,на снимката,
 4. Ами, ами, той страхотно се справи с ролятя. Нея не мога да я възприема, вече казах по какви причини, Антипатична ми е. Сериалът имаше успех, заради колективната великолепна игра. То годините игра, не са гаранция. Въпреки многото сериали и титла, аз защо не я помня в участието и в други роли, освен тази в която е зомби? Е, верно напоследък не гледам много корейско, но все пак...
 5. Главният ми е малко дървен, ама злодея е на място. Главните не са красавци, но сериалчео засега е добро. На 6-та съм все още. Малчуганът още го нема. Но от трейлъра видях, че е сладур.
 6. Дяволчето..Mike He ? Детективче. В сериала не го познах, трябваше да прочета каста, че тогава... Интересна серийка. Джу Я Уън-37 годишен. Зрял мъж, в разцвета. И Ян Дзъ -35 годишна, добра игра. И засега е интересно.
 7. Люк!? Сексито, супер мъж. Люк с котарашкия поглед, привлича като магнит, мен, а може би и някой друг, който го е гледал. така че няма как да съжалявам за смяната.
 8. Гледай какви страшни са на трейлъра. Грозни, мръсни и страшни.
 9. Сега го гледам. Доста е интересен.
 10. Много хубав сериал. Меланхоличен, нежен,подходящ за идващите празници. Да си спомним за любимите хора, значили всичко в нашия живот. Възможност, да сме поне с една частица от тях. Частица, която може би ще ни разплаче, но разпали отново любовта, която може да потърсим в миналото или чрез нея да открием в настоящето. Прекрасна актьорска игра, особено на женския състав. На пета съм и чакам бг буквички. Благодаря за труда...
 11. Тоз крал много гадничък. Как ще стане влюбването на нашата не ми го побира акъла. Засега нямат допирни точки. Тя си е всецяло отдадена на учителя. Жал ми е за принцесата. Уж краля я захаресва, а такова брутално държание. Чак го намразих. Кай Чън толкова убедителен и страшен с играта си.. Много приятно сериалче. Развиват всички образи и показват чувствата им, като до известна степен обясняват поведението им. Харесва ми. Сега сядам на маратонско гледане. От 24-32-излезлите със субтитри.
 12. Каква комедия, просто някакви опити да разведрят обстановката и тя да избегне уж наказанието. Ох. трудно я преглъщам актрисата. Все по-трудно...Става все по-тегаво. Сега ще гледам 6-та.
 13. Tия съм ги гледала, но тук с голямата усмивка, виждам и големи зъби, чак се стряскам. Мисля,ролята й тук не е на зомби, а да плени докачливия на красота принц. Може да не я захаресам,но продължавам да гледам, докога, ще е друг въпрос.
×
×
 • Create New...