Jump to content

lukreciana

Потребители
  • Мнения

    3557
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    24

lukreciana last won the day on Декември 2 2020

lukreciana had the most liked content!

9 Последователи

Относно lukreciana

  • Рожден ден Април 10

Profile Information

  • Пол
    Female
  • Местожителство
    Добрич

Contact Methods

  • Skype
    lukreciana

Последни посетители

12152 профилни разглеждания

lukreciana's Achievements

Азиатски Бог

Азиатски Бог (10/10)

3.9k

Обществена Репутация

  1. The Legend Of ShenLi ,този с двамата хубавци почна. Да видим. Видя ми се забавно...
  2. Ха-ха, един коментар от рускините: вот сразу и надо было поить изо рта в рот чего стесняться-то уже у вас там давно 18+ было.
  3. Подкрепям k-drama-monk, този линк горния пак ме отвежда до същото място, където иска телефони,кодиране и тем подобни. Аз съм си го инсталирала на десктопа и пак иска кодове от телефони или таблети и др. някакви устройства,но не и от компютър. За каква регистрация и къде става , хич нямам идея.
  4. Защо да ги махаш? Против съм да се качват в такива групи или места, където не може всеки да влезе. Нали за хората превеждаме, не за избрани хора. То иначе къв е смисъла., при условие, че е безвъзмезден труд.
  5. То и аз не съм разрешила да се качват субтитрите ми в телеграм, но виждам от ликовете,че на два сериала са там. При условие, че и аз сама си качвам сериалите онлайн също.
  6. Тук нали го има,какво търсите в телеграм?
  7. Тука сюжета не е зле. Да видим. Дъщеря срещу баща и нейната страхотна сянка-Иншъ. Сестрата още не знам къде е... Продължавам с 9-та серия.
  8. Това не можах да го започна, въпреки Жън Лун. Имам чувството че е сниман 60-те. Само огън,хвърчат и разказ за битки. Иначе сюжета изглежда интересен. Явно не е моята бира. То аз бира не пия-я,щот ми горчи, ма нали лафа е такъв...
  9. Аз го приключих. Не лошо, накрая дори забавно. Имаше отлична химия между трите двойките, сценарият не лош. Може спокойно да гледате.
  10. Нали и той като Лео, е отличник на випуска, как иначе...
  11. Дойде и моята награда за търпениео.За сладките му плодове! Благодаря за превода, жива и здрава и много нови вдъхновяващи сериали за преводи.
  12. Как само плаче, за това, колко е неотразим и сладък като се напие... Забавно. Мен и първа ми хареса. Втора не съм я почвала, тая като каза че ще живее 3 месеца още, и се стреснах... В резюмето няма това, а и пише комедия. Бонд, и аз помислих, че лъже, но в прегледа на следващите серии се вижда, че има нещо такова, а и може той да си въобразява. Двама са ми любимци, а и играят много добре, нищо че повечето чеболски истории сме гледали, не знаех за зетьовете, че готвят на помените в кралските сем. То като погледнах и колко зетьове има...
  13. Това чудо със Звездолин започнало. При рускините не знам колко превода има и с озвучка даже.
  14. Много приятен сериал засега, до 7-ма съм. Лошко- Джерами и сладураната са добра двойка. Няма лиготии, умни и красиви мъже и жени. Обаче в повече ми идва това негово припадане, когато тя заплаче...
  15. Много клише. И през 2 мин. мацката, пада в обятията му и той ахаа да я целуне... Не го препоръчвам.
×
×
  • Създай нов...