Jump to content

idegil

Потребители
 • Content Count

  33
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 тофу

About idegil

 • Rank
  Млад герой

Recent Profile Visitors

459 profile views
 1. Интересен сюжет. Имаше такива два американски филма, единият с Киану, другият с актьор на когото не мога да се сетя за името. Ще го пробвам.
 2. Рядко пиша коментари, че е въпрос на вкус, ама това беше рядко посредствен филм. Някой, който някаква армия го сваля от някакъв трон, връчва на г-н Никой нещо, ама кой, ама какво, ама защо... и после се появяват някакви ултра-мега-гига страшни злодеи, които си нямат друга работа, освен да търсят най-добрия боец с меч из села и паланки. Направо имах чувството, че актьорите просто са имали нужда я от тренировка, я от пари за плащане на наема.
 3. Ако това по-горе беше трейлърът, той по-скоро на вампир мяза, не на зомби. Пък и нали се разлагат, как ще изкара до 24-ти епизод?
 4. Аз пък баш аутфита му намирам за ужасен... Само до 12 серия съм и от няколко епизода гледам сериите на порции след лягане, че просто заспивам И защо правят стари белези на по 5 г. да са кървави като току-що одрани, просто не мога да разбера. Полицайката-шеф е със супер безизразна физиономия даже за азиатка, все едно преди снимки се намазва обилно с лепило. Не си струва гледането, ама няма какво друго да се гледа в момента, затова упорствам.
 5. Има субтитри на първи епизод и на руски език, твърдят че е превеждано директно от корейски
 6. Чакам с нетърпение. Обаче, честно казано, толкова е кльощав, че бойните сцени не знам, как ще ги докара що-годе реалистично. В историческите костюми не прави такова впечатление.
 7. Вчера го открих, видя ми се страшно забавен, посмях се добре. Заслужаваше си гледането.
 8. Страхотен сериал. Тъкмо го изгледах докрая. Актьорите, костюмите, декорите са добри. Даже за Гуи ми стана мъчно, като страдаше по кралицата. И за първи път финал, който да не е разстройващ.
 9. Какво точно се пожелава с този жест? Много често го виждам и ми стана любопитно
 10. Много е готин, наистина си заслужава да се гледа.
 11. Тъмо го изгледах. За пръв път чувам и за американския оригинал, и за този. Хареса ми, определено. Ама аз поначало съм си фенче на криминалетата и на И Джун Ги.
 12. Снимка от Великолепната седморка
 13. На 16 април се е родило третото дете на Чанг Хьок - момиченце. Да му е честито
×
×
 • Create New...