Jump to content

42°10'24°30'

Потребители
  • Мнения

    103
  • Присъединил/а се

1 Последовател

Относно 42°10'24°30'

Последни посетители

756 профилни разглеждания

42°10'24°30''s Achievements

Млад господар

Млад господар (4/10)

132

Обществена Репутация

  1. Не е трудно. Просто видя, че любимата й играчка се изплъзва от контрол и изведнъж сърцето я заболя от любов. Обаче ги гледам двамата главни дори в тези т.нар. горещи сцени и някак си не оставам с убеждението, че между тях има някакви чувства. За сметка на това всичко е толкова естествено и гладко като коприна, когато се държат само като приятели. Между другото, само на мен ли И Да Хе ми изглежда някак несъразмерна? Някак си фигурата й, стойката й ако щете, изглежда неестествено.
  2. @Lawandula, разбирам, че очакванията ти за финала не са се оправдали, обаче от моя, а вероятно и от гледната точка на други зрители си е силен финал. Не разбирам какво точно си очаквала като финал, за да ти е ок.
  3. Brothers' Home: South Korea's 1980s 'concentration camp'
  4. Много силен финал на сериала. Замислих се, че ние през по-голямата част по време на излъчването му се фокусирахме върху дайствието и в частност върху това кой е убиецът (което може би е нармално), отколкото върху по-важните въпроси, които поставя темата. Последните две серии ни върнаха именно към тях и то по много отрезвяващ начин.
  5. На първо място е различен от всички типажи мъже, които е срещала или които дадоха да е срещала. Съдията е стеснителен, но първичен. Той не знае как да говори "политкоректно" с жените и си казва точно това, което мисли. Грижовен е по свой си непохватен начин, но пък е честен и добронамерен. Актьорчето също е искрен и грижовен, доста по-ошлайфан от съдията. обича я и й го показва, и тя добре го разбира. Но все си мисля, че причината, за да я обикне от първата им среща не е ок за нея. Някой непознат да се появи и да фризира брат ти в стил спагети болонезе и то пред авторитети, чието обкръжение пълзи в краката им, може да е достойно за възхищение като израз на младежки бунт към въпросните сноби, но не и причина за любов.
  6. Ако съм разбрал правилно какво имаш предвид, Поздравявам тези, които предположиха, че Ън Ги е
  7. На този етап тя поне знае какво иска. И си го преследва. Главните 17 години не са се разбрали, нищо не пречи още 8 епизода да търсят себе си. Но в интерес на истината, понеже на главната й е вменена по сценарий преливаща емпатия, и понеже не е готова за връзка, дава път на професорката и се отдръпва. Но не й пречи да си ползва главния като играчка - "Доведи ми хирург в шоуто" и тя търчи при главния: "Моля те, спаси положението!"; трябва й сцена с целувка: "Моля те, целуни професорката! К'во толкова." Мисля, че на главния взе да му светва какво е положението. По-горе dido е споменал, че на Jo Soo Hyang й отива да играе гаднярки. По принцип отрицателните герои са по-благодатни за изява на талантливите актьори. Имат повече поле да разгърнат уменията си. Същото важи и за драматините герои. Крещящ пример за такъв актьор е Джеръми Айрънс. Харесва ми все повече как играе мадамата, харесва ми и визуално в този филм. Ако пък умее да сменя и амплоато си и в други образи, значи говорим за сериозен талант.
  8. Може би има примери и за различна употреба на тези предмети в някой филм, но по-важното е, че с тях човек няма да бие на очи. Освен, че ще скрие самоличността си. Това е и идеята. Един престъпник, ако е умен, ще търси възможност да се слее с множеството около себе си. Ти си прав в някаква степен, даже в голяма степен, но все пак не е ненормално да сложиш такъв в колата си в случай, че завали. Друг е въпроса, че когато го извади не валеше. Между другото, вече не си спомням добре, но разносвача с моторчето в първа серия не носеше ли подобен?
  9. Това все пак е дъждобран. Толкова търсим улики в полза на различни хипотези, че виждаме символика там, където вероятно я няма. Иначе теорията ми за батко е, че
  10. При толкова интрига дето вкараха и толкова възможности, които оставят на въображението на зрителите, изобщо няма да се учудя финала да не задоволи повечето хора. Но и така да стане, драмата си има достатъчно достойнства.
  11. А ако "изчезването" на професорката е провокирано по някакъв начин от другата продуцентка? Според мен твърде дълго си стоя мирно на меките части. Може пък да е време да вкара малко екшън. Иначе "моите" хора само с едно появяване и един обяд успяха да раздвижат нещата.
  12. Снимките май ги размаза екипа на актьорчето, т.е. са успели да накарат медиите да ги размажат. Изглежда, че за главната следва изповядване на греховете за цялата й самодейност, изкупление, опрощаване и вече да си избере пътя в живота.
×
×
  • Създай нов...