Jump to content

camelopard

Потребители
  • Мнения

    1
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно camelopard

Последни посетители

130 профилни разглеждания

camelopard's Achievements

Глупаче

Глупаче (1/10)

0

Обществена Репутация

  1. На мен пък би ми било много интересно да разбера какво би ми препоръчала. Особено като разбирам, че явно харесваш и турското кино.
  2. Благодаря, но ще пропусна. Сериала е копие на мой любим сериал "Сезонът на черешите". Много благодаря на всички за предложенията. Страхотни сте!
  3. Здравейте, моля ви да ми препоръчате сериал, който да отговаря на следните неща: Да е семеен Да е уютен и приятен Да е преведен на български език Да е динамичен Нямам претенции за година,актьори и епизоди. Също така мнооого ми се гледа сериал, който в голяма част от действието се развива сред природата. Гледах Великата ЧанГъм и това стана любимият ми сериал. Много ми харесват сериали, които се разивват в близост до природата на дадена местност. И още нещо - иска ми се да гледам аниме, досега никога не съм и ще се радвам, ако може да ми препоръчате нещо на някоя от следните теми: Главен герой да е учител, който се опитва да възпита децата в класа си (и да няма любовна история с ученичка, моля) Да е за семейство, което преминава през много неща заедно Да е за гей двойка Да е за супер герои с интересни свръхсили Ще съм ви много благодарен!
  4. Много се извинявам, че правя тази тема така, но не знаех къде да си задам въпроса. Та- търся азиатски сериали на гей тематика, това да е основното имам предвид. Много ще ме зарадвате ако ми дадете имена и начина как да си изтегля бг. субтитри.
×
×
  • Създай нов...