Jump to content

grendely

Потребители
  • Мнения

    159
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    3

Всичко публикувано от grendely

  1. Страхотен сериал! Беше пипнат отвсякъде, а гледките бяха наслада за окото..
  2. Прекрасен Бей Чън /Dou Xiao/!... А как му отиваше да страда...през цялото време му съчувствах, но и възхищавах...Относно главната съм със смесени чувства към нея- няма такава дива коза!..Иначе сериалът е зарибяващ, имаше си интрига през цялото време и се гледа на екс. Благодаря за субтитрите!
  3. Здравейте, някой знае ли къде са качени останалите епизоди ( от 31 до 49) на сериала? Не ги намирам в Замунда...
  4. Хареса ми сериала- от тези, които се гледат на екс, а играта на младежа забелязах още в "Your Name Engraved Herein". Препоръчвам и благодаря за субтитрите!
  5. Приятно, забавно, леко...такова усещане остави в мен тази приказка...аз съм си пристрастна към това Гумихо , а с главната направиха много сладка двойка, останалите герои бяха също интересни с техните си истории...Благодаря за превода!
  6. Един от малкото напоследък добри исторически сериали, макар и по-скоро да е любовна история на фона на исторически декори и събития, но с хубави и добре изиграни персонажи и интересен сюжет- хареса ми искреното приятелство на главната с нейните дружки, любовта и с престолонаследника/краля, силния образ на вдовстващата кралица, прекрасната музика както и това, че все пак
  7. Неочаквано добро сериалче- хумор, актьорска игра...всичко на ниво! Наистина приятна находка.
  8. За 20 и 22 ноември, в световен мащаб е изместил Squid Game по гледаемост.
  9. Това сериалче влиза в моя топ 3 на сериали от този жанр!
  10. Общо взето си беше "Укротяване на опърничевата" и "Гордост и предразсъдъци", но си е хубаво сериалчето...най-ми допаднаха като образи главния и майката на главната, а бабата беше голем дзвер
  11. Страхотен филм! Може би най- доброто, което съм гледала на подобна тематика. С изключение на финала и подбора на възрастните актьори, които изиграха порасналите г.г., всичко беше великолепно- и двете момчета, и историята и начина на заснемане, а сцената с обяснението в любов с балона- любима! Благодаря за превода!
  12. Неочаквано добър сериал- смислен, поучителен, затрогващ, без пошлост...въобще- прекрасен! А Mix като заплачеше- сякаш цялата искреност в неговите сълзи събрана...
  13. Страхотна приказка се оказа! Изгледах я с голямо удоволствие и с нетърпение чакам втори сезон!
  14. Много топло! Отдавна го отлагах, понеже си мислех, че ще е поредната изсмукана от пръстите история, а се оказа, че съм грешала...Хареса ми уюта на книжарницата, сбирките, поезията, героите, бавните обороти...всичко...
  15. За мен филмът си е направо шедьовър за жанра си- красив начин на заснемане, емоционална игра на актьорите и интересен и оригинален сценарий...Благодаря за превода!
  16. Може би най-добрият bl сериал, който съм гледала...И двамата бяха страхотни, а химия имаше в изобилие...
  17. Така свикнах с този рингтон, че като изгледах сериала, ми залипсва и съответно вече моят телефон звъни така
  18. Много добро сериалче, а главният с неговата усмивка си е бонус
  19. Помня, че изгледах "Кралството на ветровете" преди "Чумонг", тъй като ме плашеха многото му серии, но така ме увлече, че след него изгледах и "Чумонг" на един дъх, а Сонг Ил Гук ми стана любимец. Силно препоръчвам и двата сериала!
  20. Интересната част от сериала беше в Северна Корея.
  21. Много ми харесаха и сериала и главния, на който пък страшно му ходеше ролята на наемен убиец.
  22. И на мен всичко ми хареса в сериала, а Рейн тук беше просто страхотен!
  23. Оказа се сладурски сериал, изгледах го като приказка. И двете двойки ми харесаха, а Вероника Парк беше aaawwesome!
×
×
  • Създай нов...