Jump to content

yorias

Потребители
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

2 Последователи

Относно yorias

  • Рожден ден 01/06/2002

Profile Information

  • Пол
    Female

Последни посетители

306 профилни разглеждания

yorias's Achievements

Глупаче

Глупаче (1/10)

5

Обществена Репутация

  1. Аз пък да си призная, късничко го почнах. За сега съм едва на 4ти епизод. Маалко странно-извратен ми се струва, доста краен в някой случаи, но пък някак не мога да го спра. Макар някой сцени да са ми леко клише, сериалчето си го бива. Отдавна не бях гледала подобни "гумихенски" драми. Смесени чувства имам, но да кажем че ми харесва. Главната е голяма сладурка, а Dong Wook..без коментар.
  2. Сериалчето мноого ми харесва. И актьорите...особено Майки, прелест ненагледна. Надявам е скоро да преведете и качите онлайн 7ми епизод, че от мнението на snowwhite1711 за края на 7ми епизод, ми стана интересно.
  3. Първоначално и на мен не ми направи впечатление, но с минаване на времето ми стана любимец. Според мен той е изключително добър артист, красив е и е моя любим актьор.
  4. На мен лично сериалчето ми хареса може би,защото аз самата съм дете, но стана един от любимите ми сериали за сега. За героите няма да коментирам, свикнала съм 25 годишни да играят деца на по 16-17,но се стараят актьорите няма какво да кажа повече.
  5. Здравейте, можете ли да ми препоръчате някой сериал от тип "ученически"? Относно какъв да е, ако може корейски. Благодаря предварително.
×
×
  • Създай нов...