Jump to content

Коколина

Потребители
  • Мнения

    46
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

1 Последовател

Относно Коколина

Profile Information

  • Пол
    Female
  • Местожителство
    София

Последни посетители

1046 профилни разглеждания

Коколина's Achievements

Млад герой

Млад герой (2/10)

45

Обществена Репутация

  1. Hit & Run не е страшно, още е на тестова фаза. Скоро четох правилата им и няма никакъв ефект върху тегленето. А и стига торентът да е пуснат, няма значение колко серии се сийдват, за да се отчита сийд.
  2. Ако няма по-малък торент, другият вариант е от наличния да се тегли сериала на части.
  3. Попаднах на едно клипче от друг сериал, в който има кратко участие на главната двойка. Има доста препратки към този сериал.
  4. @seal_reinforce Малко подробности от сериала във връзка с въпроса ти:
  5. Дава ли някаква грешка при отказа на регистрацията? Да не би потребителското име или пощата да са вече използвани за друга регистрация? Може би паролата не е потвърдена точно? Не си спомням как беше в avistaz, но често при регистрация се праща мейл с линк за потвърждение на регистрацията на дадения мейл адрес. Тези линкове обикновено имат период на валидност (напр. 24 часа). Има ли получен мейл?
  6. Преди, когато четох резюмето на лакорна, си мислех, че изглежда интересен и различен от повечето лакорни. Вече го изгледах целия и наистина се оказа интересен и забавен. Липсват странни и сложни пречки и недоразумения, които да пречат на двама влюбени да са заедно, няма женски бой и скучни злобни персонажи. Хареса ми играта на Ани (играе Аватсая/Сая), Марк (играе Пранон/Нон) и Ким (играе Припрао/Прао). Ани е актриса с опит, което си и проличава, двамата млади играят естествено (най-вече в общите си сцени). На Петер (Липда/Лип, шефът) също му се получаваше на моменти. Имах възможност да се запозная детайлно с играта им. Затова и забелязах например как Петер не просто върви по коридора на фирмата, а дефилира по коридора с костюм. При второстепенните герои ми направи впечатление, че актьорите преиграват, но вероятно там идеята е да са забавни персонажите им. Лакорнът има доста забавни моменти с главните четири персонажа, без големи драми и недоразумения. На моменти дават и някои теми за размисъл. Желая ви приятно гледане!
  7. Заинтригува ме за коя ли песен става дума. Добре, че думите се чуват ясно, та с малко помощ от гугъл я намерих. Песента "Je m'appelle Hélène" - тук
  8. "Случайно" не сме забравили проекта, нарочно също не сме. И да, няма да приключим с проекта тази година. Не сме поставяли срокове, нито сме давали напразни обещания кога ще приключим, защото всеки от екипа ни има и други ангажименти. Затова напредваме бавно, но напредваме, уверявам Ви.
  9. Version Complete

    4148 сваляния

    Превод: Neti88 Редакция: Blue_Moon и Коколина
  10. От любопитство потърсих ДорамаКун и отворих сайта. Тъй като досега не съм го отваряла, със сигурност няма нищо кеширано от браузъра. На заглавната страница последно е публикувана тема на 17.05., но като се отворят коменарите, се вижда, че си пишат там и след тази дата. Предполагам, че нямат какво да публикуват като тема или просто си почиват.
  11. Какво точно се изписва при опит да се зареди сайта? С какъв браузър? Понякога браузърите кешират данни, тоест записват локално информация, за да не се обръщат всеки път към сървъра и да зареждат по-бързо сайтовете. Може да опитате с друг браузър (Firefox, Google Chrome, Edge). Ако си имате предпочитан браузър, след натискане на линка, ако не се зареди сайта, трябва да се натиснат бутоните Ctrl+F5 (тоест двата едновременно). Така браузърът ще се опита да зареди сайта от сървъра, не от кеша.
  12. В превод на български горното е: Колко наркотици взема Чарли Шийн? Достатъчно да убие двама мъже и половина…
  13. На снимката трябва да е Jung Je Won. Според информацията в нета е и певец със сценично име One.
×
×
  • Създай нов...