Jump to content

karamelia

Потребители
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от karamelia

  1. Мда, права е мрънкалото, мнооого лигав сериал. И аз издържах някъде до 7-8 еп.
  2. Благодаря ви момичета. Някои от препоръките съм гледала, някои не. Просто ми писна от мили, леко никакви и зле облечени главни героини, които отгоре на всичко освен да се пулят и ронят невинни сълзи, друго не могат да правят. Така да се каже, искам да гледам в главна роля, втората или съперницата, която винаги е УАУ жена, но нали не е главна, та няма късмет милата. Да наподобяват главните в Снежната кралица и Дошъл от звездите.
  3. Здравейте, гледа ми се сериал, в който главната героиня да е красива, стилно облечена жена със самочувствие и не особено мил характер.
  4. Изгледана и трета серия. Целителят разбива по всички параметри. Търчи по покривите така, че и най-якият паркурист ще завиди, разбива стъкла без да се нарани... Остава му само да литне и го прекръствам на Супермен. Дано поне корейската Луис Лейн се усети сама, без подсказки. Само едно не ми е на 100% ясно
  5. За сега върви много добре. Аджумата-хакер адски много ме радва.
  6. Благодаря! Точно забавни двойки искам. Ясно ми е, че всичко е игра, затова предпочитам да се посмея, вмесо да гледам фалшива либофф.
  7. Моя милост се регистрира преди малко само заради това предаване. Кажете ми, добри хора, някоя интересна двойка за гледане. Зарибих се аз със Со Ън и Дже Рим и сега се чудя коя друга двойка да гледам, докато излезе следващият епизод с тези двамата.
×
×
  • Създай нов...