Jump to content

avrora123

Потребители
  • Мнения

    21
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от avrora123

  1. Еххххх, хареса ми, наистина ! Започнах да го следя сериала в гореописаното място с руски превод . Хареса ми, но много, много бавно се превежда. На финала се застопори и на месец - два превод . Тъжна работа. А наистина е добър.
  2. Прекрасен сериал се е получил , много химия между главните. Много по- хубав от предишните версии. Гледай те , няма за съжалявате. Зарежда с хубави емоции филма. Препоръчвам сърдечно.
  3. Изгледах го ! Не е лош ! Разбира се , че си има клишетата. Но играта на Lee Sang Woo както и на Kim So Yeon много ми хареса. Имаше голяма химия между тях, не случайно това е прераснало и в реалния живот и вече са официално семейство.
  4. Много ми хареса! Много ..... ! Чак изненадах себе си, след толкова много филми ! Безкрайно позитивен сериал, има си всичко- интересни хрумки, романтика, хумор ( на места съм се смяла на корем ) ..... направо беше наслада за сетивата и много ме зареди! Всички актьори си играха ролите направо с удоволствие и много им личеше ! Различни двойки, любови и готини интриги. Невероятна игра на двамата главни и за мен още нови актьори, много готина химия, като две разлудувани жребчета бяха . Мацката от Сиренцето и Докторите е уникално готина, толкова е ексцентрична и толкова и отива да играе смахнати роли, друга такава актриса корейска, аз поне не се сещам от новите ! Това е от филмите, който може да гледате повече от един път и винаги ще ви е интересно и зареждащо с оптимизъм. Гледайте, не се колебайте !
  5. Прекрасен сериал ! Всички осемнадесет серии се гледат като на един дъх ! Въобще не се чудете, гледайте го ! Ще ви зареди и ще се почувствате готино ! Една прекрасно разказана приказка ! Гарантирам, че всеки ще намери нещо за себе си там. В никакъв случай не е лигня, има много даже на моменти груба и страсна романтика ! Невероятна химия и страст между в главната двойка ( Eric като Park Do Kyung и Seo Hyun Jin като Oh Hae Young ). Колко искрени бяха само и как всичко това беше запечатано на лентата в най малките детайли, браво на целия снимачен екип ! Невероятна игра на повечето актьори! Изумително се преплитаха драматични и комични моменти в едно, през сълзи съм се смяла и през смях тъгувах с тях ! А каква връзка и химия само между майка и и главната, все едно направо си бяха и в живота такива. . Много хубаво изградени образи на всички, искренни и допълващи се, даже и на сестрата с нейните луди изцепки беше готино. Гледайте , няма да съжалявате !
  6. :icon_sunny: И на мен много ми хареса филма. Гледах го при руснаците в кинофилмс. тв. Там е изцяло преведен и в много добро качество. Прекрасна игра на актьорите,интересен сюжет, обрати на ситуациите до последния кадър. Много любов и разбиране от всякакво естество и гледни точки- докато всеки намери мястото си в нея. Много позитивно излъчване, израстване на героите и всеки намира своя път. Не случайно филма има толкова награди. Препоръчвам с две ръце.
  7. :icon_sunny: Филма е задължителен за гледане , !!! Важно уточнение- Гледах го и с български превод и руски превод в дорама тв. Руския ми допадна невероятно и чак тогава много неща ми светнаха и уточниха. Не ми се сърдете преводачи, труда ви е изумителен ! Ноооо, като цяло , за мен това е криминално недооценен сериял. Защото : Въпреки клишетата характерни за корейските сценарии, имаше невероятни попадения. Отдавна не съм се смяла от сърце и до сълзи на места. Отдавна не бях се просълзявала искрено, топло и съчувстващо. Играта на актьорите беше невероятна палитра. Двойките супер се допълваха. Дори бившата приятелка, ( чиято игра на актрисата не беше на ниво чак толкова ) , беше избрана като точния контрапункт на главната. Разбираш , чак тогава защо в в младините си главния е бил привлечен от приказния свят на бившата, и разбираш как защо сега това вече не му е достатъчно, че е продължил своето израстване и търси топлината и допълването на главната с която вървят в една посока в идеален синхрон. От невероятния чат който направиха без да се познават в началото и как се усетиха и разпознаха , през маратона на надбягането , дори тупаника който си спретнаха, дори закачките, номерата, обидите и муцуните които си правеха и още и още.... Те просто трептяха на едни честоти и такива диви искри хвърчаха на моменти....Имах чувството че на места и самите актьори се забавляваха супер ... Накрая дори бившата която си живееше в нейния капсолован свят , накрая разбра , че трябва да върви по своя си път по- силна и уверена и затова пак сила и увереност и даде Главната. Беше много интересно и как се движат и развиват другите двойки, си беше попадение в точността на характерите. Това че до последно ни държаха в напрежение сценаристите , и че по- малко по- малко показваха лошото на лошите , докато и ние осъзнаем , че са такива си беше супер направено и не се знаеше кои до къде и как и защо. Това също, че до последния кадър си имаше за загатката си беше допълнително стимулиране. Катот цяло, тръгнах много скептично да гледам този сериал и изненадах себе си колко много ми допадна и хареса. Не е от напорочените шедьоври на корейското кино, и затова се изумих колко много ми хареса. Желая ви да гледате с удоволствие и забавление този очарователен сериал :icon_sunny:
  8. :icon_sunny: Гледането задължително ! Ще си припомните руския език тук като го гледате он лайн Много, много свеж сериал ! Заслужава си гледането ! Чиста романтика, и много, много топло и човешко излъчване ! Ще ви достави голямо удоволствие !
  9. :icon_sunny: Гледайте, не съжалявайте! Въпреки, че на места имаше какво да се желае от сценария, като цяло филма е хубав и си заслужава отделеното време. И ли може би се разглезихме и прекалено много го сравняваме с други вампирски саги. А играта на артистите е страхотна. И като цяло филма си е прекрасен. Мое лично мнение, да ме прощават нашите героични преводачи, че може ми на места е доста метафоричен и в нюанси филма и може би се е изгубил смисъла в неточния превод. Затова много внимателно следете думите , смисъла и правете връзките, най- вече с началото и края на филма. Приятно гледане. :icon_sunny:
  10. Заинтересувах се от този сериял ! Мога ли някъде да го гледам някъде с руски субтитри?
  11. :icon_sunny: :icon_sunny: НЕВЕРОЯТЕН СЕРИЯЛ ! ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН ЗА ГЛЕДАНЕ ! Драма до последния кадър! Бръква ти в Душата. То бива, бива .....Болка и Любов на всички нива и варианти ...... Преливаш от усещания .... Шапки долу и дълбок поклон на всички създали тази МАГИЯ. Накрая се вглеждаш сам в себе си и за пореден път разбираш колко е безценен живота и любовта .... наистина " Прости ми, .....обичам те....." :icon_sunny:
  12. :icon_sunny: Много слънчев и зареждаш сериал ! Може да се гледа в- дорама тв, онлайн с руски превод . Прекрасен семеен сериал. Без натягане и големи нравоучения. Драмите са дотолкова доколкото героите израстват и намират своето място и път. Както винаги в корейските филми, нищо не е само черно и бяло, зло и добро. Прекрасното е в нюансите. Прекрасни романтични отношения между влюбените двойки. Много е интересен. Ще ви отпусне и зареди с много хубави емоции.
  13. :icon_sunny: Страхотен сериал ! Не е за пропущане ! Задължителен за гледане от семейните ! Всички актьори са си на мястото и много точно избрани. Филма е като калейдоскоп. Различни романтични връзки като типаж, различно като развитие и борба за щастие. Невероятно е вплетена и прокарана идеята да се запазят хубавите традиции и ценостит в временния свят, където както казва един от героите " трябва да вървиш с оголени зъби на пред и да мачкаш наред". Най- интересното , че ако гледаш повърхностно филма ще ти се стори малко наивен и шовинистичен като такава идея, но след като и в последната серии видях как главата на семейството се учи и тренира да сменя памперси на кукла, само за да бъде в помощ и да може главната домакиня, която чака дете, да продължи да работи , защото е невероятен Търговски директор и ще бъде щастлива в това, разбираш , че нещата въобще не са черни и бели, шовинистични и т. н. Въобще вкяко нещо иси има мястото и начина и смисъла.... Евалла на сценариститие, разгърнали са потенцияал...... :icon_sunny: :icon_sunny:
  14. :icon_sunny: Да си споделя и аз болката! Ако знаете как ми се иска да пробвам тяхното кимчи. Направо съм на разстояние едно зелево листо да да пробвам в къщи. Сумати видеа изгледах на тая тема, например- . Но не мога да намеря всички съставки. А и да си кажа, преди да експериментирам в къщи ми се иска да си купя от някъде и да пробвам. За съжаление в Пловдив няма къде или пък аз не знам ...... Освен , май да се съберем група в Пловдив и да направим геройски опит ..... :icon_sunny:
  15. :icon_sunny: Много, много, много ми хареса.....! Чак се учудих на себе си ......! Сюжета беше завладяващ до последния миг! Играта на актьорите много ми хареса ! А само каква химия направи Park Shin Hye с Lee Jong Suk , като двойка не е истина. Те направо грееха заедно и се разтваряха един в друг. Всичките им други патньори ряпа да ядът. Такова само допълване..... Ще се радвам , ако е прескочила искра и в реалността. Гледайте задължинтелно , не е за пропущане.
  16. :icon_sunny: Грабва те ...! Това е истината ... ! Не е чудо на киноматографията , но разбираш накрая че много ти е влезнал под кожата ! Играта на моменти те оставя без дъх, толкова е естественна и искренна.... Толкова много неща човек може да научи за себе си и света.... Според мен нетрябва да се пропуща да се гледа....
  17. Мнооооого жалко, че никой не се е заел да я преведе и качи някъде за гледане в торентите! Толкова много филми от конвейра на килограм и метър са преведени , а този не ! Язък !!!!! :icon_sunny: Прекрасна семейная драма! Сценария е интригуващ и завладяващ, играта на актьорите невероятна, любовните двойки са с невероятна химия, даже има от тях и оженили се в реалния живот после филма ! Гледа се на един дъх! От всичко има : невероятен хумор, оставах на моменти без дъх от него, много и тъга на моменти, много и размисъл и мъдрост, много поука и развитие на всеки герой. Според мен задължителен за гледане. :icon_sunny: Във викито може да го гледате онлайн, голяма част от сериите са преведени : тук, или с руски субтитири онлайн: тук, или да си го смъкнете с руски субтитри: тук
  18. :icon_sunny: :icon_sunny: :icon_sunny: Невероятен, прекрасен сериял ! Гледа се на един дъх! Много хубави любовни двойки, с интересни, любовни интриги и израстване. Всяка чаровна по - своемо ! Супер игра на актьорите. Застава в челните ми класации за задължително гледане! :icon_sunny: :icon_sunny:
  19. :icon_sunny: :icon_sunny: :icon_sunny: :icon_sunny: ПРЕКРАСЕН, УНИКАЛЕН и ОМАГЬОСВАШ !!!!! :icon_sunny: :icon_sunny: :icon_sunny: :icon_sunny: :icon_sunny:
  20. Здравейте ! Само аз ли усетит, че нещо със сценария не е както трябва, особенно с края ? Определено, не ми хареса.
  21. Не се водете от лошите коментари ! Гледайте непременно серияла ! Филма е невероятно земен, топъл, слънчев и зареждаш. И сигурно това му е идеята да ти даде много надежда и хубаво настроение. Не търсете виша степен кинематография, това е филм за обикновенните човешки и ежедневни радости. Насладете се на чувствата които бликат тук. Главите герои бяхя неотразими и чаровни и с много химия помежду им. До като се разберат, че се обичат много се искат, минаха през големи перипетии. Много си е готино момчето, абсолютно попадение в изграждането на героя- момчето от корейското село " солта на земята " . И точно защото не беше някой зализан и изтупан манекен, но пък много чалровен, си беше точно на място. С много топло, закрилящо и мъжко излъчване, вие какво " паркетен лъв " и арогантен фръцлю ли очаквате да бъде на село! Но, както той на нея каза " .. искам да бъда стабилен като земята за теб, да ти дам храна и вода, да ти дам сила, където ти да пуснеш горени в мен, да разцъфтиш и да дадеш сладки плодове... " , цитирам по памет. Едно от най- топлите и човешки обяснения в любов. Двамата бяха невероятно допълваща се двойка. А красотата на прородата и приказните усещания да ловиш светулки под необятното нощно небе с много звезди и други подобни моменти бяха много романтични. Това беше една приказка за възрастни, която мога да гледам отново и отново и винаги да ме зарежда. Края беше съсъвсем в стил,
×
×
  • Създай нов...