Jump to content

babcheto44

Потребители
  • Мнения

    24
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно babcheto44

Последни посетители

335 профилни разглеждания

babcheto44's Achievements

Глупаче

Глупаче (1/10)

18

Обществена Репутация

  1. Тук може да гледате филма озвучен на руски. Филмът е забележителен!
  2. Тц,Чингулинка, нема да го бъде наследника на дедкото-при тоя боен развой на събитията тези ще се обичат отдалеч,само с погледи и чат-пат някое докосване с ръка.А мен пък ме е яд на дедкото- а бе той не скива ли,че тоя франт-годеник не става за бойната му внучка? Оф,бееее,дъртака моли тъпанара да защитава внучка му,ама кой кого ще защитаваааа...Пъзльо бяга и се крие зад Батко като гръмна пищова...
  3. Чингулинка, ха ха ха ха ха .....че гледам с четири очи е факт-с цайси съм! Хареса ми твоята интерпретация От К-исЪ към К-ексЪ!! А дано,ама надали-те тез всичките от Корьо и Чосон ходят със стиснати кълки! Повече от 10 години ги гледам и са ми ясни. Десерт ако искаш да гледаш-гледай " A Frozen Flower" там предлагат няколко вида И то качествени!
  4. Нищо против Вашето мнение-наистина няма проблем.Всеки има право да харесва или да не харесва.Лично мен не ме впечатлява асиметрията -нито на екрана,нито в живота.
  5. Ами тя нали вече стигна до С-нали го нарече Мистър Слънце,обаче никакъв признак за нещо по-така
  6. Чингулинка,ама задникът му наистина е фантастичен! И не само задникът-отпред е наредил такава испанска теракота-да ти се завие свят!
  7. Боже,Божееее,чета ви и не вярвям на ушите си! Какъв спор за възрастовата разлика на героите?!?! Ще ми се да напомня за възрастовите разлики между Тръмп и жена му ,както и между Еманюел Макрон и жена му! Любовта възраст не признава! И ако на някого не му харесва-това си е негов проблем! Сериалът има дълбоко скрито философско звучене.Показана е една любов на фона на феодалните традиции на Чосон и джентълменството на новия свят! Едно изумително ,непоказно споделено чувство между двама, но толкова невъзможно и неосъществимо за онова време ! И ся кво-тя ли ще го убива?? Не може да бъде! Явно ще сме свидетели на дилемата: любовта или патриотичния идеал?? И понеже се предполага "лош край" ,мисля,че и двамата ще гушнат букета накрая! Нооооо поживем-увидим!
  8. Наистина-де да имаше толкова страст и високо напрежение без "химия"! Обаче ми стана много забавно-тя му прави Hug,той стои, като глътнал бастуна! Много ми е непонятно,как заради искане на зрителите ,променят характеристиката на героите-това е то-друга култура,друго отношение към зрителя.Или от комерсиална гледна точка-те там с технте рейтинги....От толкова години ги гледам и все още има неща, с които ме изненадват.Сега чакам да видя дали и кога ще последва прословутата K-kiss.Ама те само в сериалите така се целуват като в детската градина-във филмите им съвсем не е така! Гледала съм Оппа-та в "Addicted" -там направо си даваха жив секс! По-красива еротична сцена не съм виждала във филм! Задните му части са фантастични!!! Между другото от този филм харесах Бьонг Хон и след него изгледах всичко де що има с негово участие! Та очаквам значи развитие на нещата- в романтичен план и Батко най-после да пусне една ръка на мацката!
  9. Наистина-де да имаше толкова страст и високо напрежение без "химия"! Обаче ми стана много забавно-тя му прави Hug,той стои, като глътнал бастуна! Много ми е непонятно,как заради искане на зрителите ,променят характеристиката на героите-това е то-друга култура,друго отношение към зрителя.Или от комерсиална гледна точка-те там с техните рейтинги....От толкова години ги гледам и все още има неща, с които ме изненадват.Сега чакам да видя дали и кога ще последва прословутата K-kiss.Ама те само в сериалите така се целуват като в детската градина-във филмите им съвсем не е така! Гледала съм Оппа-та в "Addicted" -там направо си даваха жив секс! По-красива еротична сцена не съм виждала във филм! Задните му части са фантастични!!! Между другото от този филм харесах Бьонг Хон и след него изгледах всичко де що има с негово участие! Та очаквам значи развитие на нещата- в романтичен план и Батко най-после да пусне една ръка. И както са тръгнали по английската азбука,аджеба какво ли ще стане, когато мацката стигне до S / sleep?/ Неееее, абсурд!
  10. Благодаря! Предпочитам да не гледам трейлърите-обичам да се изненадвам. ООфффф,чакам 7 и 8 да излезат с някакви субки-тъй не можах да го науча корейския!!
  11. Все ми е на ума,че онни-то май не беше много наясно със смисъла на думата "love" ! А пък Оппа-та-неАм думи-по-нескопосано предложение за любов не бях виждала! Той май го направи умишлено-за да направи сечено на годеника.Личеше му,че още не е глътнал плувката яко! Ще чакаме-да гледаш любов по корейски от времето на Чосона си е направо удоволствие! Обаче ако и този път накрая го гръмнат Оппа-та-аз ще се гръмна вече!
  12. изгледала съм всичко,в което участва.Пък и честно казано,не виждам годините му много да си личат-оппа добре изглежда.Интригуващ е сериалът-гледам с удоволствие.
  13. Сладурско сериалче!!Момчетата са големи симпатяги Iiata 1-благодаря за експедитивния превод :kissy: Само една серийка ли остава?? :28558:
×
×
  • Създай нов...