Jump to content

Kat

Покровители
 • Posts

  190
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Kat

 1. Гонг Ю (може би отскоро) е лице на Denps, компания от Дания, която произвежда пробиотици и витамини,както и продукти за подрастващи деца. За момента фирмата има клонове само в Корея и Дания. Предполагам, логично е да изберат за лице на техните продукти една от най-популярните личности там (и не само там)
 2. Нещо ново от Гонг Ю и Discovery
 3. Има някакво раздвижване около Сънг У Снимки, усмивки, цветя, самолети.. Още Тук
 4. Вероятно тогава ще бъдем пак затворени поради някаакъв "вирус", та поне ще си занимаваме ума и мисленето със сериала
 5. За гледане, нали? Че малко изтървах нещата...
 6. Воистину Воскресе! Нека Господ благослови всички семейства с любов и мир! Нека даде да виждаме истината и да ходим в нея! Честит празник!
 7. Ето, вече може и да надзърнем как изглежда тази драма, която беше толкова мистериозна до сега
 8. Първи (teaser) постер на Red single heart! И датата на премиерата е потвърдена, тя е 2 май! +
 9. 8-те серии от първи сезон (добре, че не са 20) ще ги прехвърлим набързо за припомняне и загрявка за 2-я
 10. Според мен ще има много изненади, за които дори не сме помисляли
 11. @bond, на фона на вечността всички сме момичета и момчета Иначе и аз не съм на възрастта на майка му... @Lawandula, добре, че не казах, че действа като удар с чук, че си го мислех..
 12. Честит рожден ден на Сънг У! Да е здрав и да радва мааалко повече феновете си! Има хора, които се тюхкат, че прекалено много дни ги е оставил без себе си.... Проверих и няколко пъти коя е датата на рд-то, оказва се, че е днес. В инфото на първия пост датата е друга
 13. Правилно е, @bond, много правилно! Момчето си има такова излъчване, че действа като удар от локомотив. Отделно и ако фотографа или режисьора се постараят - ще има и припадащи момичета
 14. Постер към филма "The Killer - A Girl Who Deserves To Die" Също така, филма е поканен на филмов фестивал за източно кино в Италия!
 15. Още от ARENA, TISSOT X Донг Ук А на снимките не мога да се нагледам...
 16. Вече се появиха информация и снимки за драмата “Red Heart” или "Bloody Heart". Това е измислена историческа драма за кървавата политическа романтика между Lee Tae (Lee Joon), крал, който трябва да изостави жената, която обича, за да оцелее, и Yoo Jung (Kang Han Na), жена, която трябва да стане кралицата, за да оцелее. Jang Hyuk играе Park Gye Won, първият вицепремиер и истинският шеф на властта в Чосон. Ето моменти от четенето на сценария и коментари по драмата на главните актьори! И снимки на негово великолепие първи вицепремиер... И снимки на краля и вероятно бъдещата кралица
 17. Цветя? За празника? Вървят с куриера Discovery expedition SS22
 18. Нови красотички за нашите душички Discovery предлагат сладък разговор и ароматно кафе. Ако духа - ветровка! И компанията на Гонг Ю... И една забавна, смешна, готина, прекрасна компилация на моменти от последните няколко рекламни фотосесии... И Terra да не остане назад..
 19. “The Child Who Deserves to Die”
 20. Донг Ук на корицата и вътрешните страници на ElleMEN Сингапур Не мога да пропусна и тази.. Уки за TISSOT... от сега..
 21. Сънг У и рекламата за Helicobacter Project. От февруари... Всъщност тая бактерия си е доста гадна..
 22. Kanu популяризират новото си light americano. Естествено Гонг Ю се усмихва благо от техните реклами
 23. Информацията от самият ГЮ е, че лично той е създал този профил в инстаграм заради феновете извън Азия!
 24. Пролетта е близо а ГЮ има нови проекти И красотите за Discovery expedition ss22
×
×
 • Create New...