Jump to content

Jikatapz

Потребители
  • Мнения

    18
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Jikatapz

Последни посетители

583 профилни разглеждания

Jikatapz's Achievements

Глупаче

Глупаче (1/10)

0

Обществена Репутация

  1. Филмът много ме впечатли. Препоръчвам го на всички hardcore horror фенове. Подробно ревю можете да прочетете тук.
  2. Искрени благодарности за превода. И аз като вас отдавна чаках този филм. Разочарованието ми беше огромно. Отвратително дълъг, много слаба режисура, стандартна и предсказуема история. Първият час и половина не успя да изгради добре нито един герой, а просто наливаше суха информация. Рядко съм така недоволен.
  3. Благодаря, mrnkaloto. Краткото сравнение с нашето кино беше по-скоро да покаже, че нито имаме план, нито имаме желание за развитие. То не се изразява само в снимането на филми. А пък не е като да няма от кого да се научим.
  4. Обръщам и още как! Благодаря много на mackova!
  5. Благодаря за субтитрите. Опитах да го гледам с английски, но бяха невъобразимо бързи Филмът много ми хареса. Забавлявах се през цялото време. Чудесно подбрани различни персонажи, актьорите всички класни, историята заплетена. Декорите и костюмите също на ниво. Според мен е сериозна стъпка напред след The Thieves, който също бе готин, но този си беше значително по-изпипан. Хареса ми хуморът на моменти, също сцената на прозореца с шалчето. Екшън сцените също бяха страхотни и вълнуващи. Чуден.
  6. Преди два дни National Society of Film Critics обявиха своите фаворити за изминалата година. "The Assassin" влезе в челната тройка на две от категориите (чуждоезичен филм и кинематография), а за кинематография остана втори след "Carol", който спечели със съвсем малка преднина.
  7. Тотална касапница. Отдавна не бях гледал нещо толкова ненормално. Точно някакъв хибрид между Тарантино и Миике с невъзможен монтаж, който за моя изненада не ме обърка. Готин филм, въпреки че е прекалено брутален. Липсата на комуникация родител-дете наистина е пагубна и спокойно може да предизвика подобни събития, че дори и по-стряскащи. Лошото в случая е, че именно многото кръв и перверзии дават лесна възможност на зрителите да омаловажат внушенията. На фона на цялата тази лудост пък имаше и много красиви кадри. Ритъмът също е чудесен. Реално през цялото време исках да знам какво точно е станало с Канако, а нейният свят надали можеше да бъде по-мрачен. И понеже сте споменали Соно - наскоро гледах Guilty of Romance, който също се чувства много комфортно в зоната на крайностите.
  8. Здравейте. Не съм сигурен дали е за тази секция на форума, но си позволявам да ви пусна един мой текст. Той се основава на част от мой дипломен проект. Вероятно знаете много от нещата, но се надявам да откриете и нещо ново. Приятно четене на желаещите. Южнокорейската филмова индустрия – пример за динамично културно развитие
  9. Здравейте отново. Доста време ми отне, но ревюто стана подобаващо Дълго е, така че дано на някой да му се чете The Assassin - Самотният полет на една убийца
  10. Филмът е страхотен. Изгледах го зареден с търпение, което е от огромна важност за правилното му възприемане! Кинематографията няма какво да я коментирам - фамозна. Впечатли ме много и звукът. На финалната музика затворих очи... Не съм съгласен, че сюжетът е на заден план и имам някои интересни интерпретации, но за тях друг път, че го връщах няколко пъти и стана доста късно Мисля да напиша подобаващо ревю. Ще го сложа тук скоро. И колкото да мразя клишето "този филм не е за всеки", това при "The Assassin" важи в пълна сила.
  11. Хареса ми. Очаквах малко повече, но като цяло не беше лош.
  12. Добре заварил! Дано се увеличи и мъжката компания. То от много дами глава не боли ... или боли повече - не е сигурно.
  13. Велик сериал! Мисля скоро да го гледам за 3ти път
  14. Мой любим филм. Ако Ви е интересно разгледайте рецензията, която съм писал за него.
×
×
  • Създай нов...