Jump to content

HwangMimzieBoneta

Екип Субтитри
  • Мнения

    115
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно HwangMimzieBoneta

  • Рожден ден 02/01/1997

Profile Information

  • Пол
    Female
  • Местожителство
    Varna

Последни посетители

1513 профилни разглеждания

HwangMimzieBoneta's Achievements

Млад господар

Млад господар (4/10)

40

Обществена Репутация

  1. Гледах първа серия и съм без думи, защото изобщо не знам какво се случва в това нещо и се чудя колко и каква дрога са вземали сценаристът и режисьорът. Май съм до тук.
  2. Гледах до към 4-та серия и не ми хареса. Мудно, скучно и досадно, нищо особено.
  3. Темата за образованието, която в доста други сериали е застъпена помежду другите неща, тук излиза на преден план. Първите серии още, дето обясняваше онази на колко келвина трябвала да е лампата, като учиш по еди-кой си предмет, и какви картини да си закачиш в стаята, че да помниш по-добре, щях да падна направо. Ама по каквото съм видяла от драмите, явно си им е в народопсихологията да са супер крайни във всичко и всичко да им е на живот и смърт. Разбираемо е, че в общество, което измерва колко си успешен основно по оценките ти и по това дали си бил в някой престижен университет, родителите ще искат поне малко от малко децата им да се справят добре в училище. Но е прекалено да се прави истерия от това, че си на 2-ро място, щото другият зубър е изкарал 1 точка повече от тебе. Най-фрапиращото е, че тези родители изключително много се изненадват, когато детето им каже, че е много стресирано и нещастно, заради всичките частни уроци и денонощното учене. Ама те за него го били го направили, само дето така никога не са го питали какво иска това дете. Всъщност, изобщо не е имало време да помисли какво иска да прави, защото от 5-годишно е решено, че ще е не знам си кое поколение лекар, адвокат, президент на компания и т.н. и ако каже една дума против това, то е срам за семейството. Общо взето няма драма, в която да не е застъпено как родителите по един или друг начин искат да контролират всяка стъпка от живота на детето си дори и това дете да е вече на над 30-40 години, особено в богатите семейства. Може би има доста хора, които просто си карат по установения ред и не им пречи толкова, но вероятно доста се чувстват не на място и им е празно в душата, защото определено пътят, който са им определили родителите, не е за тях, но не са имали и възможност да помислят за друго. Бях гледала веднъж някакъв документален филм, където казаха, че доста от хората, които имат възможности да се преместят, отиват в чужбина, за да не са подложени децата им на всичкия този стрес в корейските училища. И още един за азиатски семейства в Щатите, които бяха обсебени от идеята, че детето им задължително трябва да е в университет от Бръшляновата лига и общо взето не даваха на децата си да правят нищо друго, освен да зубрят. Няма лошо да се държи на образованието, но всяка крайност определено не води до добро. ОК, ако детето иска да учи и му харесва, че изкарва хубави оценки, супер. Но да натискаш до краен предел дете, което няма никакво желание да е първо в класа, в училището и не знам си къде и да работи професия, която не е за него, си е чист тормоз. От всичките деца в сериала само онази Йе Со имаше някаква вътрешна мотивация да учи.
  4. Започнах го като нещо по-леко и неангажиращо за през сесията, ама нещо не ми върви. А в сесия на мен досега не ми се е случвало сериал да не ми е интересен. Хареса ми размяната на ролите - бедно момче с богата жена, има и доста красиви кадри, но нещо е мудничко, даже някак няма действие. Може би ще е от малкото сериали, които съм оставила недогледани.
  5. Две новички: И едно старо, което съм пропуснала да добавя:
  6. Честит рожден ден!

  7. Признавам, че не съм особено музикална, но се старая. Иначе понякога и от самия монтаж се получава разминаване.
  8. Сериалът е интересен. Честно казано предвид актьорите и сюжета очаквах да е по-голям хит. Лично съм от хората, които нямат нищо против кой да е актьор (в смисъл чак да ми е противен да го гледам). Според мен всички главни са си на място. Наистина е малко женствен младежът и си е окепазил носа, но иначе е симпатичен. Сузито действително има напредък. Не че някога съм имала нещо против нея, но просто си личи, че е вдигнала нивото от първите си актьорски изяви и идва на място за по-сериозна роля. Добре са балансирали романтика, драма и разследвания. Определено държи сериалчето и те кара да гледаш серия след серия, което сякаш скоро не ми се беше случвало.
  9. Принципно не си падам по хорър неща, но с тези момичета е почти невъзможно. Всички са прекрасни откъм външен вид, певчески и танцови умения. Като човек, който танцува, много им харесвам хореографиите. Не знаех, че и преди са дебютирали. По мои впечатления в българските кпоп среди ги харесват, не знам как е за Корея. Там сякаш си харесват по-сладникави неща и тук-там някое по-секси. Ето ги и на МР римуувд. Определено една от най-стабилните групи на живо.
  10. Не си харесвах старото, затова снимах ново.
×
×
  • Създай нов...