Jump to content

Str3e7

Потребители
  • Мнения

    206
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Str3e7

  1. И есента пристига новата доза Ято :3
  2. Надмина очакванията ми, но пак не е кой знае какво. Артът не ме кефи; половината фонове бяха отвратителни. Харесаха ми само тези, където Ю бягаше през онзи тунел ли, к'во беше, и сцената, в която вампирите проверяваха децата по име. Саундтракът беше приятен, но можеше и още, предвид лицето, стоящо зад него. Предполагам занапред ще е доста по-добре. Герои симпатични не видях, въпреки че Юичиро след тайм-скипа не изглеждаше зле. Колкото до историята - хвана ми окото. Не я срещаме за първи път, както беше споменато вече, обаче ми харесва как се е получило засега. Единствено вампирите ме дразни колко безлични са ги направили, изключая благородника, дето умре. Искаше ми се да задълбочат малко за самия вирус, но и за това има време. Керъктър дизайна е фифти-фифти Като оценка за първи епизод се колебая между 7- и 8/10. п.с Микаела (забележете името само) е страшно хомо. Яко ми стана като му резнаха ръчичката. А, да, забравих да спомена - убийството на вампира беше страшно нелогично, ама айде. оф, мързи ме да коментирам пойче.
  3. Здравейте! Предполагам, че това не е правилното място... но пък след като се порових, не открих друго. Та, можете ли да ми препоръчате някой азиатски филм/сериал, като за нов в тази сфера, белким се зарибя. Досега съм гледал само японския Liar Game - мога да кажа, че доста ми хареса, пък и съм ненаситен към японска реч, благодарение на аниметата. Нямам предпочитание какъв да е сериалът/филмът - дали лека комедия, екшън, драма - важното е да е класика, която да се хареса на всеки. Другата ми молба е, може ли отнякъде да се намери кои азиатски продукции са по манга източник? 'Щото аз в нета нийде не намирам. Благодаря предварително!
  4. Епизоди 6-8: Аз съм от хората, дето много се хилят на това аниме. Разбира се, не е като Гинтама, което е и любимата ми комедия - там шегите са запомнящи се. Тук ми е забавно, смея се, но после ги забравям. Иначе много яко осират романтичните моменти, правейки ги кретенски забавни. Доста ми харесва този подход.
  5. Str3e7

    Akame ga Kill! (2014)

    Епизоди 9-11: Перфектно ми дойде едночасовата доза Тая новата групичка уж лошковци, се очертават като пълна противоположност на нашите хора. Любим ми е онзи с бронята. А Есдет е баси мацката Въпреки че не беше едно от най-оригиналните неща да се влюби баш в Тацуми, пак се изкефих. И, да... Определено не харесвам идеята Тацуми да използва Инкурсио. Да вземе няк'ъв хипер як меч и да се свършва Епизод 12: Насилих се да го гледам, въпреки че хич не ми се гледаше. И все пак ми хареса донякъде. Су-сан е голям пич, а за Челси съм с противоречиво мнение. Отделно, почна и Лабок да ми става доста симпатичен. Може би досега не съм му обръщал внимание заради малкото екранно време. След смъртта на по-главни от него лица, дойде и неговия ред да се изяви. Новите в Шайката също изглеждат шматки, като останалите. Въпреки че Сусано го раздава и badass
  6. Съдейки по темата с текущи и бъдещи в анимес, мога да добавя и: Akatsuki no Yona - SugoiFanSubs Cross Ange: Tenshi to Ryuu no Rondo - MushiSubs Gundam G no Reconguista - MushiSubs Hitsugi no Chaika: Avenging Battle - MushiSubs Yowamushi Pedal: Grande Road - SecondGearSubs Може да съм изпуснал нещо, ама като цяло май са това.
  7. Изгледах Kuroko no Basket: Mou Ikkai Yarimasen ka. Изкефи ме. Показаха повечко неща за "Тейко", конкретно миналото на Аомине и имаше обилна доза хумор. Също и доста фенсървиз от страна на Акаши, който непременно във всяка сцена с него трябваше да се разсъблича...
  8. Епизоди 6-8: Самата история ми става все по-интересна, но накъсаното й предаване убива всичко хубаво. Обезателно след края на анимето ще го започна в манга вариант. Осми епизод беше върха на тъпотията. Артът беше отвратителен през цялото време, и то баш в епизода, дето трябва да кърти мивки.... Предните два ставаха.
  9. 19-ти: Нещо скучен ми беше. Не знам защо, на практика трябваше да ми е интересен. Иначе това накрая с Кагеяма беше яко, признавам си.
  10. Str3e7

    Fairy Tail (2009-2013)

    Епизод 21: Мда. Толкова ми беше интересен, че след като го изгледах взех бонус +2 часа сън. Дроп.
  11. Str3e7

    Fairy Tail (2009-2013)

    Епизод 20: Скука, отново. Ако и в другия не се случи нещо, интересно, смятам да дропна анимето за неопределен период от време (може би завинаги), и да продължа историята под формата на манга, както възнамерявам от доста време.
  12. 372-ри: Бре, интересен беше, за мое учудване. Като се има предвид, че след това гледах и една пародия, направена от някой си във вибокс, удоволствието от епизода само се увеличи.
  13. Епизод 6: Брех, че сваляч. Найс :3
  14. 371-ви: Скука, скука и пак скука.
  15. Str3e7

    Fairy Tail (2009-2013)

    19-ти: Нищо интересно. Луси пак лъсна гола, за кой ли път вече.
  16. Епизод 5: Бая стабилен. Повторихме стриптийз момента с Асуна от първи сезон, сега изигран от Шинон. И, естествено, му се разсърди, като разбра, че е мъжко. Иначе турнира се очертава да е интересен. Макар да ми се струва, че той няма да е основното в следващите епизоди. И-и... Дарт Вейдър пристигна. Сега да видим откъде ни е познат.
  17. Епизод 6: Почна вече да го кара по-спортно. Целия епизод беше отдаден на състезанията, както по принцип всички в началото искахме. Страхотна анимация извадиха! Само не знам 'що скипнаха 100-те метра бътерфлай, сигурно защото Рей си нямаше опонент. Добре беше направено всичко уж, ама нещо много сухо минаха... В смисъл, ник'ви емоции нямаше. Особено от "Самезука", те всеки път бяха втори или по-назад, пък сякаш хич не им дреме. Все едно, няма как да отрека, че това е най-добрият епизод за този сезон.
  18. 370-ти: Беше ми по-забавно, отколкото в мангата. Поне втората част, де, първата беше препълнена с флашбеци.
  19. Str3e7

    Akame ga Kill! (2014)

    Епизод 5: Нищо особено заинтригуващо. Лилавокосата от Night Raid не ме кефи особено. Радвам се, че Тацуми не взе онова имперско оръжие. Можеше да се получат забавни сценки с него, но освен, че не му приляга, коренно може да промени шоуто А тази новата мацка, дето уж е от добрите, се чудя к'во ли ще я правят? Не вярвам ей така да я убият, ама не върви и да им стане накама... Иначе много болен поглед хвърли в превюто за следващия
  20. Епизод 4: Наистина, най-точната дума, описваща това шоу, е WTF. Ама пък още ме кефи, де. Бащата на Ринка наистина е най-големия гъзар в това шоу! Всяко младо девойче му налита! Ринка пък хлътна по оня келеш Кьотаро. И да... Доброто, старо клише - всички заживяват в една къща. Червенокосата кучка още ме радва, но по-малко.
  21. Str3e7

    DRAMAtical Murder (2014)

    Епизоди 1-5: Уж казах "не!", ама... Реших все пак да го погледна. Не бих казал, че съм очарован, но поне не беше и толкова зле, колкото си мислех. И, за моя радост, няма нищо гейско, с изключение на една целувка, която идея си нямам защо, по дяволите, стана и стандартните за жанра изчервявания, 'дето вече се навъдиха навсякъде. Героите, разбира се, са бишонени. Като тоя Коджаку, ми е баш от противните бишонени. Другите по се понасят. Светът е приемливо интересен, но за сметка на това той (и цялото аниме) през повечето време са с ужасен арт. Музиката обаче ме кефи, като и донякъде ОП&ЕД. Стават за едно-две прослушвания, но нищо повече. Най-тъпото е, че за 5 епизода още не са показали каквото и да е за прословутата игра Райм. Как очакват да ни е интересно, след като не знаем нищо? Освен една "официална" битка, още една, в която намърдаха Аоба, и това, че той има минало свързано с нея, не знаем нищо друго. Иначе поне засега няма ДРАМА. Ама май скоро ще почва, тъй като гледам. Е, продължавам да го следя. Оценка засега: 7/10.
  22. Str3e7

    Ao Haru Ride (2014)

    Епизод 5: Както обикновено. Групичката се сплоти, а накрая стана уж драматично. Ама не вярвам да го пресилят особено.
  23. Епизоди 4-5: Четвъртия ми беше леко скучен... Гледах го даже два пъти май, и пак нищо не помня. Пети пък си беше открито тъп, ама имаше бая забавни моменти: - По време на "разпита" - тука наистина се попилях, особено на частта с Хару - Когато Макото се скри зад Хару, нищо, че стърчи една глава отгоре (това може и преди да е ставало, к'вито са гейтаци всичките, ама сега го забелязах) - Тук не съм сигурен, ама като Нагиса се държеше странно, май някой беше вметнал "И преди е било така" - познайте кой си помисли, че милия наш Нагиса е в цикъл и т.н., мързи ме да изброявам таквиз неща късно нощес. Драмата в това шоу не ме кефи, особено пък като става дума за най-противния от компанията. Ся поне заговориха за щафети, национални, а-у, току-виж получим нещо по-свежо.
  24. Епизод 4: Много взе да ми влиза под кожата. Любимото ми за сезона, поне засега. Тея загадки все с Едип ли ще са свързани, бе? Не че ми пречи де. Иначе това с припадъка на Лиса ми беше леко излишно. Също и като цяло с прекалено отделеното й внимание. Но както и да е, нали е главна героиня.
×
×
  • Създай нов...