Jump to content

miteto

Потребители
  • Мнения

    12
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от miteto

  1. За разлика от консерватизма в сериалите някои от игралните филми са много провокативни и не спестяват от интимните сцени. Наистина ще е интересно да се види вътрешната му борба със съвестта. А още по-интересното е, че този който плаща с тялото си е мъжът, а не жената. Но това са корейците - винаги ще те изненадат.
  2. Сигурно на мен така ми се иска, защото много симпатизирам на д-р Oh. Иска ми се за видя объркването на д-р Парк, раздвоението му между двете, борбата му със спомените и новите чувства и т.н. Но наистина няма много време.
  3. Чудех се дали да го почвам, но вие ме убедихте. Веднага щом свърша с трите сериала от 2014, с които съм се захванала паралелно - и го почвам. Че иначе ще объркам герои, съдби и ще стане една каша
  4. Първия път не можах да го изгледам до края, колкото и да се старах. Не ми хареса нито външния вид на главнага героиня, нито играта и, особено на романтични сцени. Преиграваше с идиотски физионимии, а за облекло и стил - да не говорим. Съгласна съм, че сценарият е такъв, но в реалния живот никой няма да се влюби в жена, която се държи и носи умишлено неадекватно. Да не горорим за храненето /*по-скоро тъпченето с голямата лъжица/. Дори в моментите, в които я гласяха, уж да взема акъла на мъжете, пак не успяваха. Просто актрисата трябваше да е друга. Затова и не повярвах на историята, на любовта межди главните. Няма как да повярвам. Вторият път го изгледах до края, но то беше, защото станах фенка на Хюн Джунг.
  5. Интересно, дано не е с тъжен край, като в приказката. Много ми се иска принцът да заобича русалката.....
  6. Сценарият изобщо не ми хареса. Ако трябва да бъда откровена го гледах само заради Хюн Джун. Но съм съгласна с глупачето, че той не придаде никаква емоция в личните си отношения. Явно се стараеше повече в бойните сцени. Липсваше ми химията и романтиката между него и двете жени в живота му. Дано и в действителност не е толкова студен.
  7. От трите епизода, които изгледах мога само да кажа - страхотна игра на главния герой.
  8. За мен сериалът ще свърши по следния начин: Докторът-чудо ще се влюби постепенно в дъщерята на собственика на болницата и ще се съберат. Едновременно с влюбването ще се разочарова от първата си любов, заради игричките и със севернокорейските власти. Докторът от Харвард ще се откаже от отмъщението и ще реши да се отдаде на работата с единствена цел - да помага на пациентите.
  9. Обичам сериозни, труднодостъпни и видимо студени мъже.
  10. Аз не съм особено впечатлена от сериала, въпреки страхотните главни герои. Може би защото беше твърде прехвален и очакванията ми бяха повече. Сценария не ми хареса основно по 2 причини: Смятам, че жената трябва да е женствена, а не мъжкарана и фантастиката ми дойде в повече. Но иначе пооплакнах окото с главния актьор :i love this:
  11. Хоп, и още едно фенче на това съвършенство да се включи при вас. Не съм и предполагала, преди да се зарибя по корейското кино, че изобщо ще намирам за привлекателни мъже от жълтата раса. Просто защото съм си свикнала така. А то се оказва, че те са невероятно красиви. А по лицето и тялото на Нyun Joong не бих променила абсолютно нищо. както се казва, природата се е изфукала, като го е създала. След Inspiring generation май не се чува за нов сериал. За голямо съжаление Дори някъде четох, че 2015 г. ще влиза в казармата, но беше преди дни и нямам линк. Някой дали е срещнал подобна новина?
  12. Като нов потребител ми се струва, че е редно да публикувам първия си коментар на сериала, който ме зариби по корейското кино и ме превърна в луд фен на Park Si Hoo за повече от 2 години. Все още не съм събрала сили да го изгледам повторно, защото тъкмо леко ми мина Si Hoo треската. Заслужава си гледането.
×
×
  • Създай нов...