Jump to content

Захар

Потребители
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Захар

Последни посетители

296 профилни разглеждания

Захар's Achievements

Глупаче

Глупаче (1/10)

3

Обществена Репутация

  1. Неподреден сериал и тотално лишен от логика. Нито един от персонажите няма реална мотивация за действията си и самото действие върви в една неясна според мен и за самите създатели посока, сякаш си върви колкото да не спре. Главната героиня не е персонаж, на който бих симпатизирала - непрестанно се оплаква, мрънка и се самосъжалява тази жена. Не я виждам като жена, която може да се грижи за друг човек, какво остава да е психотерапевт. Не ми харесва и колкото и да го мъча, не става. Извинявам се за негативното ми мнение:) п.с. Върнах се малко назад и прочетох някои мнения - темата за себичните богове е широко развита в гръцката митология (както и при римските божества, а съм чувала, че между римските и съществата, които азиатците са обожествявали, има много сходства; един такъв пример е божеството късмет, на което римлянките са пренасяли в жертва децата си, за да имат успех в някаква работа). Идеята за Бог, който е всепрощаващ, всеблаг, всемилостив е християнска, човек по природа и инстинкт познава и знае, че Той е именно Такъв, но ни е трудно да приемем, че има неща, които не разбираме, за това понякога негодуваме, че не става по нашему и с нашата логика. Извинявам се за това теологично отклонение.
  2. Приятен ми е сериалът, не съм сигурна защо ми е интересен, но ми харесва. Единственото нещо, с което така и не свикнах, е главната героиня. Образът на героинята - миловиден, наивен и чувствителен, просто не ми пасва на тази актриса, изглежда ми неадекватно и мисля, че сериалът щеше да спечели повече без нея, поне за мен.
  3. Благодаря ти, aria:). Може би ще пробвам с Hwarang.
  4. Гледаше ми се нещо корейско и реших да пробвам този сериал. Главният герой и самият актьор играеше много сладко, не съм го гледала в друга роля. Главната актриса също е много приятна, но самият й персонаж ми беше много досаден и безинтересен. Сериалът за мен беше уникално скучен, за първи път ми се случи да превъртам. Обикновено или спирам да гледам, или от уважение към труда на хората си го доглеждам. Предполагам и че всеки има различен вкус, но за мен това е негледаемо и както казах, спасяват го единствено двамата главни актьори.
  5. Загледах се в сериалчето. На мен пък приятелката на главната ми е много симпатична и ми е някак тъжно за нея, защото очевидно е персонаж, който трудно създава връзки с другите хора и трудно се доверява на мъжете - може би защото всички виждат в нея едната красота само. По-интересен образ ми е от главната крещяща непрекъснато героиня, не отличаваща се за съжаление с нищо друго, а и до предишните 1-2 епизода си пасваха много по-добре с главния - не визуално . Bromance-а е много забавен, надявам се да го продължат някак си
  6. Рядко пиша, но гледах този филм и не се стърпях. Режисура, синематография, актьорска игра беше на високо ниво, признавам. Героят на Won Bin ми стана от начало много мил и с това, как искаше да бъде и той като другите, но майка му успя да ми стане отвратителна до края на филма. Поздравления на актрисата за което (не съм я гледала в други филми). Не разбирам защо някои намирате поведението й за похвално, че и майка за милиони дори някъде някой спомена..
  7. Това е и моят любим режисьор. Не мога са сравня с никого това, което прави. Филмите му, мисля, наистина ми стоплят душата, но след Dream не е същият... Въпреки това ще го гледам, благодаря за темата, не знаех за филма! Мисля да си чакам обаче някой филм фест .
  8. Признавам си, че съм гледала само няколко корейски сериала и този започнах заради изцяло положителните коментари, което ми е необяснимо. На мен лично ми е посредствен и между двамата главни герои няма и капка химия. Съвсем честно - като две дървета са ми двамата. Не защото не са талантливи самите актьори - напротив, но някак си са ми напълно досадни и безразлични, както и историята им. Хьон Бин визуално ми е някак странен, но има някакъв чар и е доста талантлив като актьор, разсмя се искрено заедно с Оска на няколко пъти , не съм го гледала другаде. Втората главна двойка ми беше доста по-любопитна. Някои от нещата (макар че точно в този сериал не, но например в другия на същата режисьорка The Heirs и още доста други) са ми много поамериканизирани, но доколкото чета това се харесва явно .
×
×
  • Създай нов...