Jump to content

Топчето

Потребители
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 тофу

About Топчето

 • Rank
  Глупаче
 1. Две от любимите ми стихотворения от "Дзен поезия от Корея" Дано ви допаднат и на вас Откровено Болестта е проникнала дълбоко- до самата ми душа. Защо ли се мъча думи безброй да събера? Един стих, пет реда стигат цял живот да отразят. Камъните и водата в потока Едното тече, другото -не. Едното е тихо, другото не е. С присипнал глас потокът тече, накъде ли отива? На цвят той е като необятното небе.
 2. Съвсем наскоро да не кажа направо миналата седмица излезе една нова книга за Япония на япониста Братислав Иванов "Японската религия". Вчера даже имаше нейна премиера в 18 СОУ "Уилям Гладстон" и я представи самият автор. Беше страхотно!!! Ето я ТУК и самата книга, която е негова поредна за Япония и Японската клтура, а той е издал и учебници и помагала по Японски език и граматика Ето и една доста ценна книга (пак съвсем нова) за Китай на Уан Юнбин - "Нощни разговори край огнището". Преведена е от старокитайски и напълно в духа на конфицианската философия и хуманизъм.
 3. За щастие "Практически корейски средно ниво" го преиздадоха отново преди 2 седмици и може да се купи ТУК "Корейски език I част" никога не е спирала да има тираж и винаги може да се закупи направо от сайта на издателството ТУК Дано инфото е полезно за всички
×
×
 • Create New...